Kalori Arkadaşım

Esimde yazık Nnesine ne desin ikikmizi idare etmeye calisiyooo.ama genelde benim yanimdadir hep destek olur.yawrum yazik babasina dogru duzgun uzulemedi.bizim yanimizda.ben ne zaman dukkana gitsen bilgisayar basinda agliyo bulurdum esimi babasinin resimlerine bakip.dukkanida beraber calistiriolardk babasiyla bi anda hic destegi kalmadi arkasinda ben girdim dewrwy simdi berAber yurutuyoz isleri

ayda2kilogo döner yedim, ohhhh

Ayyy kızlarrrrr ben de hiç dert yok tasa yok, ne kaynana ne kayınpeder ne görümce ne elti.. Ohhh ağrısız başım..
dün öğlen bende iskender yedim ve bu sabah 500 gr zayıflamıştım. iskender beni zayıflatıyor sanırım. iskender diyetine mi girsem ki 3 öğün iskender yesem günde 1.5 kilo veririm herhalde

kim depresyona girdi kaynanan mı menopoza girmiştir o menopoza
zor dönemler derken depresyona kocan mı girdi yoksa babası ölünce. anlayamadım

52 yasinda.onlarin esyalarini dagittik ew buyuk zaten biz esyalari getirdik.ew isi yapmaz o sadece yemek yapar.bende dukkandan firsat buldukca ewle ugrasiorjm
Ammma yazdim haas
Basiniz sistimi

ne güzel çalışıyomusun kafan dağılır eşine destek olursn . kaynanada evde takılsn tek başına gençmiş aslında 52 yaşlı değil. ama tabi anlayışlı değilse anlaşamazsınız

Depresyona giren kaynanam onun icinde zor aslinda bi sabah uyaniyosun hayat arkadaskn yok
Gercekten allah kimseye gostermesin.ama sonradan bu durumu kullanmaya besladi.esimi hem kocasi hem oglu gibi gormeye basladi.benden korumaya falan caliskl bazen otururken esim diyoki mesela kolum agridiasaj yaparmisin diyo hemen araya kaynanam giriyo ben yaparim o agritir falan

oğluyla ilgilenmesi tamam ama herşeye karışmasına da izin verme bence alışmasın öle

52 yasinda.onlarin esyalarini dagittik ew buyuk zaten biz esyalari getirdik.ew isi yapmaz o sadece yemek yapar.bende dukkandan firsat buldukca ewle ugrasiorjm
Ammma yazdim haas
Basiniz sistimi
yok canım şişmedi.

ne güzel çalışıyomusun kafan dağılır eşine destek olursn . kaynanada evde takılsn tek başına gençmiş aslında 52 yaşlı değil. ama tabi anlayışlı değilse anlaşamazsınız
benim ki 47 yaşında daha

Benim babişkomun da tekstil atölyesi var.
Ne dikiyorsunuz?
siz ne dikiyorsunuz
bırak o yapsın masajı filan salla yaa sen keyfine bak. tatile neden sizle gidiyor onu anlamadım. kalsın evde yalnız kalamıyor mu. iyice abartmasın canım kızlarına falan gitsin. senin kızın mı vardı kaç yaşındaydı. ona bakıyordur evde bi işe yarıyordur hiç yoktan.

o kadar da kötü değil canım yaa ne demişim löpür löpür et olsun demişim et yani kas. löpür löpür yağ olsun da diyebilirdim 3 hafta üstüne yapışsın ki 3 hafta arka arkaya ben seni yeneyim

YA BENM HEPİ TOPU 2 AYIM VARDI 10 GÜNÜ GİTTİ ZATEN VE GİTMESİ GEREKEN 6 KG DAHA VAR. YOKSA BENM KOCANIN DİLİNDEYİZ DEMEKTİR. ETME EYLEME GÜZEL ŞEYLER SÖYLE BANA RAKİBİZ DİYE HARCAMA BENİ

YA BENM HEPİ TOPU 2 AYIM VARDI 10 GÜNÜ GİTTİ ZATEN VE GİTMESİ GEREKEN 6 KG DAHA VAR. YOKSA BENM KOCANIN DİLİNDEYİZ DEMEKTİR. ETME EYLEME GÜZEL ŞEYLER SÖYLE BANA RAKİBİZ DİYE HARCAMA BENİ
haftasonu yemek yemek isteyince aklına ben geleyim yemekden vazgeç hemen anlaştık mı bu nasıl iyi mi canım

Yalniz kalmiyo ewde hic.goruncemlerede gitmez hic rahat edemiyomus.oylece beraber yasayip gidioz iste.kızım5 bucuk yasinda.ana okuluna gidiyo tatillerde falan bakiyo ona.aslinda hakkaten kafa biriydi iyide anlasioduk ama iste......

Biz de kadın dış giyim canım.
Elbise, pantolon, etek, gömlek, bluz, kaban kısacası her şey..
Mudo, beymen, adil ışık, faik sönmez vs. ve ihracat çalışıyorlar aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…