zamanla ve yaşlandıkca değişiyolar işte biraz çocuklaşıyolar ilgi istiyolar sanırımYalniz kalmiyo ewde hic.goruncemlerede gitmez hic rahat edemiyomus.oylece beraber yasayip gidioz iste.kızım5 bucuk yasinda.ana okuluna gidiyo tatillerde falan bakiyo ona.aslinda hakkaten kafa biriydi iyide anlasioduk ama iste......
Bende72yle naslamistim71 KİLOYUM İLK HEDEFİM 65 SONRASINDA 60
Biz zaten 2 cocugumuz war diyoruz.olsun sma ya esimle mutluyum ya o bana yetiyo.sunu ogrendim hayatta rahatlik yok.ya maddi ya manewi bi sekilde biseyler yasio insanzamanla ve yaşlandıkca değişiyolarogrendbiraz çocuklaşıyolar ilgi istiyolar sanırım
aynen canım sevdiklerimiz için bişeyler feda etmedikçe mutlu olamayız, ben daha evli değilm evlendiğimde de ayrı yaşıcam büyük ihtimal ama bende senin gibi sabrederdim bazı şeylere. yoksa mutlu olamayızBiz zaten 2 cocugumuz war diyoruz.olsun sma ya esimle mutluyum ya o bana yetiyo.sunu ogrendim hayatta rahatlik yok.ya maddi ya manewi bi sekilde biseyler yasio insan
bilmiyorm vala nolacak yapmazsak sonunda dayak varmış gibi geldi bi an banakızlar ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM PAZARTESİ SABAH 10 A KADAR BANA ÖZEL MESAJLAN BİLDİRİM YAPIYORSUNUZ ONNA GÖRE UNUTMAYIN.
DİYET BAŞLANGIÇ KİLONUZU
GEÇEN PAZARTESİ Kİ KİLONUZU
BU HAFTAKİ KİLONUZU
ARADA Kİ FARKI EKSİ ARTI OLARAK HESAPLAYIP YOLLUYORSUNUZ.
YENİ GELENLER DİYET BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ DE EKLEYİN ONA GÖREEEEE ONA GÖRE NE DEMEKSE SANKİ NOLACAKSA NEYSE
Bende72yle naslamistim
kızlar ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM PAZARTESİ SABAH 10 A KADAR BANA ÖZEL MESAJLAN BİLDİRİM YAPIYORSUNUZ ONNA GÖRE UNUTMAYIN.
DİYET BAŞLANGIÇ KİLONUZU
BU HAFTAKİ KİLONUZU
YENİ GELENLER DİYET BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ DE EKLEYİN ONA GÖREEEEE ONA GÖRE NE DEMEKSE SANKİ NOLACAKSA NEYSE
Kis sanki telefondan bi sopa cikip kafama incek gibi hissettikızlar ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM PAZARTESİ SABAH 10 A KADAR BANA ÖZEL MESAJLAN BİLDİRİM YAPIYORSUNUZ ONNA GÖRE UNUTMAYIN.
DİYET BAŞLANGIÇ KİLONUZU
BU HAFTAKİ KİLONUZU
Biz beraber yasioz resmen yapisigiz.heryere beraber gidioz.tatilede, akraba ziyaretinede, arkadas ortaminda bile bizle geliyo dusun yaniiiii.offffffff
en iyi kaynana ölü kaynana demiştik.
Çarşamba gunu annem geldi akşam. perşembe sabahı beraber gidiciez diye. ben açlıktan yerlerde surunuyorum. yatıyorum doğal olrak . Annemi görmeye diye kaynanam da geldi. çay demlemiştik. Annem hem kilolu hem dizlerinde problem var sıvıları bitmiş. yuruyemıyo cok. Çok da canıtezdır, hiç bekleyemez bişeyi. annem dedi ben çayları doldurayım, seke seke kalktı gidiyo. Bizimki de tutuyo otur ben doldururum diye. ama ayak yapıyo parmak ucundan tutuyo resmen. Dur diyecegine kalk yerindengayet zayıf ve dinç aslında ama hastalık hastası. o dur dıyene kadar annem eline demliği almıştı bile . Kalktı bi kere doldurdu o da göruntu vermek ıcın snra dedi sabah ben de geleyim. gerek yok falan dedik ben tuvalate kalktım bi ara o arada ben de gelirim demiş kalkmış gitmiş salak. Bi beni görsene gdiyorm de cay faslı da bitmişti , bardakları mutfaga goturdu bıraktı .yardım etmeye niyeti olan insan orda 3 tane bardak var onu yıka da git dimi. hiiiiiiçççç....
nese dun beraber gittik biraz bekledik sıramızın gelmesini. şaşırmıştım ben de gelicem deyince zaten. Bekledik baktık zor sıra geliyo . ben de gelmişken kan tahlili falan yaptıraym dedi. Gitti kan tahlili yaptırdı akcıger fılmı cektırdı geldi . ben neyle ugrasıyorum o neyle uğraşıyo. hastaneye gitmek içn yanına adam arıyo ve bulamıyodu, bu da onun içn bi fırsattı resmen. gecen hafta da biraz tartıstık. çok canımı sıkıyo bu durum ne yapmalıyım bilmiyorm.
fotoğrafın üstüne gelecen üzerini geçene kadar su koyup düdüklünün kapağını kapatacan 25 dk da süpper ötesi yollanmış olacak fotoğraf34 bta olaydı verirdi hemen tarifi ben ondan önce vereyim dedim düdüklü hayat kurtarır hayat ben hamsiyi bile düdüklüye atıveriyom tüm malzemeleri çiğden koyuyom o ara ertesi günün yemeğini yapıyom bi taraftan da bisiklet çeviriyom bi de dizi izliyorum arada da survivor a bakıyorum falan filan ay güldüm yine yaaa 34 bta sen ve düdüklün beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
şimdi anladım geçen ki kaynana muhabbetine katılamadığına üzülmeni birlikte oturmuyorsunuz değil mi. neden bu samimiyet bu kadar anlamadım. kayınpederin öldü mü yalnız mı bu. tek çocuk mu kocan.
ay çok güldüm yaaaa bu kadar olmaz kadın cheak up yaptırmış resmen sen kolonoskipi bile olamamışsın.
ay kendi yorumumu alıntılayıp çok güldüm yazasım geldi valla
ye sen ye yarasın löpür löpür et olsun 3 hafta üstüne yapışsın
bende teklif ederim önce, çünkü erkeğin kalbine giden 2. yol kaynananın hoşnutluğundan geçer
bende teklif ederim önce, çünkü erkeğin kalbine giden 2. yol kaynananın hoşnutluğundan geçer
ben 2 tane galeta yedim sadece sabah fazla kaçırmıştım az yedim öğlen
Simdi soyle bi durum war biz ewlendik arada 2 yil gecti esime kira wermwk zor geldi tutturdu annemlerin yanina tasinalim diye
Tabi ben kBul etmedim ayrilma noktasina geldik benim ailem girdi dewreye.dedilerki tasinin alsin boyunun olcusunu zaten anlasamaz tekrar tasirsiniz ewi dediler.neyse biz bu ewe tadilat yaptirdik ebeweyn banyosu yaptirdik falan neyse tasindik.aradN1yil gecmedi kayinpederim kalp krizi gecirdi nur icinde yatsin vefat etti.biz kaldik bunla basbasa esim tek erkek ewlat.
NASIL OLUYOR ŞİMDİ MUDO FALAN SİZE SİPARİŞ Mİ VERİYOR SİZ DİKİP YOLLUYORSUNUZ ONLAR ETİKETLERİNİMİ BASIYORLAR.Biz de kadın dış giyim canım.
Elbise, pantolon, etek, gömlek, bluz, kaban kısacası her şey..
Mudo, beymen, adil ışık, faik sönmez vs. ve ihracat çalışıyorlar aynı zamanda.
BİZİM BDV YE İHTİYACIMIZ YOK BURASI HEM BDV HEM DİYET HEM GEYİK TOPPİĞİ BU ARADA NEDEN büyük harfle yazmışım bunları bilmiyorumKizlar burayi BDVye cewirdigimi hissettim bi an
olabilir ama ben aslında her pazartesi herkes bi hedef koysun diğer pazartesiye şu kiloya inecem diye istiyorum da o beni çok yoracak. sizlere laf yetiştirmekden ona ayıracağım zamanım kalmıyor. başka birisi ben de haftalık hedef kiloları takip edebilirim derse olabilir. mesela herkes haftalık hedefini söyler. bi arkadaş kaydeder. liste açıklandıkdan sonra o arkadaş bakar kimler hedefine ulaşmış söyler. öyle bişey olabilir. genel toplam hedefi yazmak kolay iş onu ben eklerim listeye mesela ben 55 olmak istiyorum. hayal ama olacakYA AYDA KEŞKE ONA BİDE HEDEF KİLOYU EKLESEK NE GÜZEL OLUR
Kis sanki telefondan bi sopa cikip kafama incek gibi hissetti
bilmiyorm vala nolacak yapmazsak sonunda dayak varmış gibi geldi bi an bana
Esimde yazık Nnesine ne desin ikikmizi idare etmeye calisiyooo.ama genelde benim yanimdadir hep destek olur.yawrum yazik babasina dogru duzgun uzulemedi.bizim yanimizda.ben ne zaman dukkana gitsen bilgisayar basinda agliyo bulurdum esimi babasinin resimlerine bakip.dukkanida beraber calistiriolardk babasiyla bi anda hic destegi kalmadi arkasinda ben girdim dewrwy simdi berAber yurutuyoz isleri
Depresyona giren kaynanam onun icinde zor aslinda bi sabah uyaniyosun hayat arkadaskn yok
Gercekten allah kimseye gostermesin.ama sonradan bu durumu kullanmaya besladi.esimi hem kocasi hem oglu gibi gormeye basladi.benden korumaya falan caliskl bazen otururken esim diyoki mesela kolum agridiasaj yaparmisin diyo hemen araya kaynanam giriyo ben yaparim o agritir falan
NASIL OLUYOR ŞİMDİ MUDO FALAN SİZE SİPARİŞ Mİ VERİYOR SİZ DİKİP YOLLUYORSUNUZ ONLAR ETİKETLERİNİMİ BASIYORLAR.
BİZİM BDV YE İHTİYACIMIZ YOK BURASI HEM BDV HEM DİYET HEM GEYİK TOPPİĞİ BU ARADA NEDEN büyük harfle yazmışım bunları bilmiyorum
olabilir ama ben aslında her pazartesi herkes bi hedef koysun diğer pazartesiye şu kiloya inecem diye istiyorum da o beni çok yoracak. sizlere laf yetiştirmekden ona ayıracağım zamanım kalmıyor. başka birisi ben de haftalık hedef kiloları takip edebilirim derse olabilir. mesela herkes haftalık hedefini söyler. bi arkadaş kaydeder. liste açıklandıkdan sonra o arkadaş bakar kimler hedefine ulaşmış söyler. öyle bişey olabilir. genel toplam hedefi yazmak kolay iş onu ben eklerim listeye mesela ben 55 olmak istiyorum. hayal ama olacak
istediğim etkiyi yaratabilmişim ne mutlu bana
itina ile yardımcı olunur düdüklüye atmaya malum o koca gövdesi sığmazyaaa arkamı dönmeye gelmiyor hemen bıdı bıdı çeneniz düşüyor
kv ile kp rahmetli görümcelerimle bir sıkıntım olmadı eltilerde umurumda değil herkes evinde mutlu olsun
anlayışsız insanlarla yaşamak zor ayda 130 kg kv sende 2 kaynana var sayılır
melek Allah yardımcın olsun biraz özelinizi ayırsanız kv ile daha rahat edersiniz arkadaş ziyaretlerine kadar gelmesi beni şaşırttı
aydaaaaa haftaya senide düdüklüye atacağım azcık su koyacağım basınç düğmesinide 3. seviyeye getireceğimayy beni çok güldürdün
yaaa arkamı dönmeye gelmiyor hemen bıdı bıdı çeneniz düşüyor
kv ile kp rahmetli görümcelerimle bir sıkıntım olmadı eltilerde umurumda değil herkes evinde mutlu olsun
anlayışsız insanlarla yaşamak zor ayda 130 kg kv sende 2 kaynana var sayılır
melek Allah yardımcın olsun biraz özelinizi ayırsanız kv ile daha rahat edersiniz arkadaş ziyaretlerine kadar gelmesi beni şaşırttı
aydaaaaa haftaya senide düdüklüye atacağım azcık su koyacağım basınç düğmesinide 3. seviyeye getireceğimayy beni çok güldürdün
kız sen daha fotoğraf ekleyemiyon bi de liste mi yapıp paylaşacan. 3 gün de onun tarifini istersin. 34 bta ya sormak lazım düdüklü de hedef kilo listesi hazırlanır mı kiAllah yardımcın olsun canım. Allah sizlerede bol sabırlar kaynananada anlayış versin
ben yapim mi
kız ben nasıl resim ekleyecem
işbirliği haaaaitina ile yardımcı olunur düdüklüye atmaya malum o koca gövdesi sığmaz
Saolasin cnmAllah yardımcın olsun canım. Allah sizlerede bol sabırlar kaynananada anlayış versin
ben yapim mi
kız ben nasıl resim ekleyecem
Onlar etiket dahil her şeyini veriyorlar, babamlar dikiyorlar, gönderiyorlar.NASIL OLUYOR ŞİMDİ MUDO FALAN SİZE SİPARİŞ Mİ VERİYOR SİZ DİKİP YOLLUYORSUNUZ ONLAR ETİKETLERİNİMİ BASIYORLAR.
BİZİM BDV YE İHTİYACIMIZ YOK BURASI HEM BDV HEM DİYET HEM GEYİK TOPPİĞİ BU ARADA NEDEN büyük harfle yazmışım bunları bilmiyorum
olabilir ama ben aslında her pazartesi herkes bi hedef koysun diğer pazartesiye şu kiloya inecem diye istiyorum da o beni çok yoracak. sizlere laf yetiştirmekden ona ayıracağım zamanım kalmıyor. başka birisi ben de haftalık hedef kiloları takip edebilirim derse olabilir. mesela herkes haftalık hedefini söyler. bi arkadaş kaydeder. liste açıklandıkdan sonra o arkadaş bakar kimler hedefine ulaşmış söyler. öyle bişey olabilir. genel toplam hedefi yazmak kolay iş onu ben eklerim listeye mesela ben 55 olmak istiyorum. hayal ama olacak
istediğim etkiyi yaratabilmişim ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?