Kalori Arkadaşım

Yalniz kalmiyo ewde hic.goruncemlerede gitmez hic rahat edemiyomus.oylece beraber yasayip gidioz iste.kızım5 bucuk yasinda.ana okuluna gidiyo tatillerde falan bakiyo ona.aslinda hakkaten kafa biriydi iyide anlasioduk ama iste......
zamanla ve yaşlandıkca değişiyolar işte biraz çocuklaşıyolar ilgi istiyolar sanırım

kızlar ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM PAZARTESİ SABAH 10 A KADAR BANA ÖZEL MESAJLAN BİLDİRİM YAPIYORSUNUZ ONNA GÖRE UNUTMAYIN.
DİYET BAŞLANGIÇ KİLONUZU
GEÇEN PAZARTESİ Kİ KİLONUZU
BU HAFTAKİ KİLONUZU
ARADA Kİ FARKI EKSİ ARTI OLARAK HESAPLAYIP YOLLUYORSUNUZ.
YENİ GELENLER DİYET BAŞLANGIÇ TARİHİNİZİ DE EKLEYİN ONA GÖREEEEE ONA GÖRE NE DEMEKSE SANKİ NOLACAKSA NEYSE

Biz zaten 2 cocugumuz war diyoruz.olsun sma ya esimle mutluyum ya o bana yetiyo.sunu ogrendim hayatta rahatlik yok.ya maddi ya manewi bi sekilde biseyler yasio insan
aynen canım sevdiklerimiz için bişeyler feda etmedikçe mutlu olamayız, ben daha evli değilm evlendiğimde de ayrı yaşıcam büyük ihtimal ama bende senin gibi sabrederdim bazı şeylere. yoksa mutlu olamayız

bilmiyorm vala nolacak yapmazsak sonunda dayak varmış gibi geldi bi an bana

YA AYDA KEŞKE ONA BİDE HEDEF KİLOYU EKLESEK NE GÜZEL OLUR

Kis sanki telefondan bi sopa cikip kafama incek gibi hissetti

Biz beraber yasioz resmen yapisigiz.heryere beraber gidioz.tatilede, akraba ziyaretinede, arkadas ortaminda bile bizle geliyo dusun yaniiiii.offffffff

ayyy anlayışsız insanlardan nefret ederim

kız bu ne böyle kadın tüm vucudunu göstermiş sen doktora gözükene kadar. Allah tan ona ihtiyacın yoktu ihtiyacın olsa demek sürünürdün

bende teklif ederim önce, çünkü erkeğin kalbine giden 2. yol kaynananın hoşnutluğundan geçer

ay kendi yorumumu alıntılayıp çok güldüm yazasım geldi valla

ay burda ben gülmekten çatladım

bende teklif ederim önce, çünkü erkeğin kalbine giden 2. yol kaynananın hoşnutluğundan geçer

yok canım yokkk evlenince erkeğin kalbine yol gitmezz hele kaynanayla o yol hiçç gitmez

ben 2 tane galeta yedim sadece sabah fazla kaçırmıştım az yedim öğlen

çok ye çabukk tansiyonun düşer bak

Simdi soyle bi durum war biz ewlendik arada 2 yil gecti esime kira wermwk zor geldi tutturdu annemlerin yanina tasinalim diye

ay canım Allah yardımcın olsun.

Biz de kadın dış giyim canım.
Elbise, pantolon, etek, gömlek, bluz, kaban kısacası her şey..
Mudo, beymen, adil ışık, faik sönmez vs. ve ihracat çalışıyorlar aynı zamanda.
NASIL OLUYOR ŞİMDİ MUDO FALAN SİZE SİPARİŞ Mİ VERİYOR SİZ DİKİP YOLLUYORSUNUZ ONLAR ETİKETLERİNİMİ BASIYORLAR.

Kizlar burayi BDVye cewirdigimi hissettim bi an
BİZİM BDV YE İHTİYACIMIZ YOK BURASI HEM BDV HEM DİYET HEM GEYİK TOPPİĞİ BU ARADA NEDEN büyük harfle yazmışım bunları bilmiyorum
YA AYDA KEŞKE ONA BİDE HEDEF KİLOYU EKLESEK NE GÜZEL OLUR
olabilir ama ben aslında her pazartesi herkes bi hedef koysun diğer pazartesiye şu kiloya inecem diye istiyorum da o beni çok yoracak. sizlere laf yetiştirmekden ona ayıracağım zamanım kalmıyor. başka birisi ben de haftalık hedef kiloları takip edebilirim derse olabilir. mesela herkes haftalık hedefini söyler. bi arkadaş kaydeder. liste açıklandıkdan sonra o arkadaş bakar kimler hedefine ulaşmış söyler. öyle bişey olabilir. genel toplam hedefi yazmak kolay iş onu ben eklerim listeye mesela ben 55 olmak istiyorum. hayal ama olacak

Kis sanki telefondan bi sopa cikip kafama incek gibi hissetti
bilmiyorm vala nolacak yapmazsak sonunda dayak varmış gibi geldi bi an bana

istediğim etkiyi yaratabilmişim ne mutlu bana

yaaa arkamı dönmeye gelmiyor hemen bıdı bıdı çeneniz düşüyor

kv ile kp rahmetli görümcelerimle bir sıkıntım olmadı eltilerde umurumda değil herkes evinde mutlu olsun

anlayışsız insanlarla yaşamak zor ayda 130 kg kv sende 2 kaynana var sayılır

melek Allah yardımcın olsun biraz özelinizi ayırsanız kv ile daha rahat edersiniz arkadaş ziyaretlerine kadar gelmesi beni şaşırttı

aydaaaaa haftaya senide düdüklüye atacağım azcık su koyacağım basınç düğmesinide 3. seviyeye getireceğim ayy beni çok güldürdün

Allah yardımcın olsun canım. Allah sizlerede bol sabırlar kaynananada anlayış versin

ben yapim mi

kız ben nasıl resim ekleyecem

itina ile yardımcı olunur düdüklüye atmaya malum o koca gövdesi sığmaz

ben o düdüklüyü kendi basıncımlan patlatırım yavrum hemde düdüklünün içinden arada survivor a da bakarım

Allah yardımcın olsun canım. Allah sizlerede bol sabırlar kaynananada anlayış versin

ben yapim mi

kız ben nasıl resim ekleyecem
kız sen daha fotoğraf ekleyemiyon bi de liste mi yapıp paylaşacan. 3 gün de onun tarifini istersin. 34 bta ya sormak lazım düdüklü de hedef kilo listesi hazırlanır mı kiçiğden koysak hepsini olur sanırım.

itina ile yardımcı olunur düdüklüye atmaya malum o koca gövdesi sığmaz
işbirliği haaaa tıkıştır bakalım beni düdüklüye eline ne geçecek yumuş yumuş bi ayda 34 bta horozu bile yumuşacık pişirdim diyordu ben kimbilir nasıl olurum tel tel dağılırım ağzınızda nasıl açım ki kendimi yiyesim geldi

Onlar etiket dahil her şeyini veriyorlar, babamlar dikiyorlar, gönderiyorlar.
Kumaşlar kesilmiş hazır geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…