Kalori Arkadaşım

Son bisey daha dicem bu konyla ilgili tüm bunlari tekrar yasiycagimi bilsemde dunyay yine gelsem YİNE esimle ewlenirdim

bahar Sen düdüklüye girip kilo vermeyi denedin mi canım. Bi de öyle dene istersen.

ayda2kilogo dan esnilednm beni dövmee:)))

Onlar etiket dahil her şeyini veriyorlar, babamlar dikiyorlar, gönderiyorlar.
Kumaşlar kesilmiş hazır geliyor.
ooo süpermiş o zaman beğendiğin elbiselerden babana söylersin kalıbını çıkarır hemen sana da diiker.

Son bisey daha dicem bu konyla ilgili tüm bunlari tekrar yasiycagimi bilsemde dunyay yine gelsem YİNE esimle ewlenirdim
bu da öyle bişey olmuş ki kocam bulur da bu yazdıklarımı okursa diye yazılmış gibi

bu arada kaynanacım bende seni çok seviyorum koynuma sokasım geliyor seni , ufak bişey olsan koynuma sokacam da işte sokamıyom. ön koltukda hep sen otur canım kaynanam görümcemde isterse kucağıma oturabilir taşırım yani hepinizi çok seviyorum. şimdi kocamdan ayrılsam bi daha evlenecek olsam yine kocamlan evlenirim niye ayrıldım ki derim

Aynen öyle oluyor yaz için iki tane beymen pantulum hazır bile

bahar Sen düdüklüye girip kilo vermeyi denedin mi canım. Bi de öyle dene istersen.

ayda2kilogo dan esnilednm beni dövmee:)))

bak yaaa kendi aklına geleni de benim üstümden yazıyor.
ama güzel fikir benim aklıma nasıl gelmedi bilmiyorum.
34 bta bi gün bi kalçasını haşlasa ancak biri sığar düdüklüye bi de yılların poposu kartlaşmıştır eti 2 saate düdüklü bile zor eritir. ertesi gün de diğer kalçasını eritse düdüklü de hem aynı zamanda bisiklet çevirip survivora da bakar hep susunun fikri bunlar 34 bta cım

kız tüm yağların erir

ayyy bende çok açım öğle yemeği vasattı eve gideyim de düdüklüde yumurta kırıp yiyeyim

Allah senin canini almasin yaaaa cok fenasin

yaaa iyi ki bu aralar çok giremiyorum eskiden az kişiydik en azından cevap yazabiliyordum şimdi anca yazılanları okuyabiliyorum

aydaaa aydaaaa aydaaaa sen git epilasyonsuz tüylü horoza yapmadığını bırakma üzerine bizi dinleyip fırına ver sonra pişmemiş ve kupkuru bir şekilde kemir sonrada benim düdüklüme laf söyleee

sen anca magnum mini ni yiyip üzerine Kemalpaşa hüplet

kız tüm yağların erir

ayyy bende çok açım öğle yemeği vasattı eve gideyim de düdüklüde yumurta kırıp yiyeyim
sen kırarsın valla korkulur senden o düdüklüne de acıdım inanki şimdi senin eline düşmüş. benim ki yan gelip yatıyor senin ki yazık içinde pişmeyen kalmamış

Banada cay yasakya düdüklüde čay yapasim geldi
önce 34 bta denesin sakın sen yapayım deme. tarif verecek sonra. sinoki yapamaz zaten de bizler yaparız sanırım
kızlar benim mesai de bitti çalışın marabalar diyip özz gibi kaçacam şimcik

ben memurum bn bile 6 da çıkıyorum ya nasıl iş bu

pişmişti bi kerem ama çok pişmişti
ben memurum bn bile 6 da çıkıyorum ya nasıl iş bu
memurlar da cins cins sanırım. 15.45 de paydos edeni var 16.30 da var 17.00 de var seninki de iyice abartmış gali 18.00 çok yav

vala öyle yapcak bişi yok sabah 9 akşam 6 bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…