- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Bizde ayni sekilde 2tane atolyemiz war oralara fason diktiriyoruzOnlar etiket dahil her şeyini veriyorlar, babamlar dikiyorlar, gönderiyorlar.
Kumaşlar kesilmiş hazır geliyor.
yaaa arkamı dönmeye gelmiyor hemen bıdı bıdı çeneniz düşüyor
kv ile kp rahmetli görümcelerimle bir sıkıntım olmadı eltilerde umurumda değil herkes evinde mutlu olsun
anlayışsız insanlarla yaşamak zor ayda 130 kg kv sende 2 kaynana var sayılır
melek Allah yardımcın olsun biraz özelinizi ayırsanız kv ile daha rahat edersiniz arkadaş ziyaretlerine kadar gelmesi beni şaşırttı
aydaaaaa haftaya senide düdüklüye atacağım azcık su koyacağım basınç düğmesinide 3. seviyeye getireceğimayy beni çok güldürdün
ooo süpermiş o zaman beğendiğin elbiselerden babana söylersin kalıbını çıkarır hemen sana da diiker.Onlar etiket dahil her şeyini veriyorlar, babamlar dikiyorlar, gönderiyorlar.
Kumaşlar kesilmiş hazır geliyor.
bu da öyle bişey olmuş ki kocam bulur da bu yazdıklarımı okursa diye yazılmış gibiSon bisey daha dicem bu konyla ilgili tüm bunlari tekrar yasiycagimi bilsemde dunyay yine gelsem YİNE esimle ewlenirdim
yemem kuzum yememyok canım yokkk evlenince erkeğin kalbine yol gitmezzhele kaynanayla o yol hiçç gitmez
çok ye çabukk tansiyonun düşer bak
ay canım Allah yardımcın olsun.
Aynen öyle oluyorooo süpermiş o zaman beğendiğin elbiselerden babana söylersin kalıbını çıkarır hemen sana da diiker.
bu da öyle bişey olmuş ki kocam bulur da bu yazdıklarımı okursa diye yazılmış gibi
bu arada kaynanacım bende seni çok seviyorum koynuma sokasım geliyor seni , ufak bişey olsan koynuma sokacam da işte sokamıyom. ön koltukda hep sen otur canım kaynanam görümcemde isterse kucağıma oturabilir taşırım yani hepinizi çok seviyorum. şimdi kocamdan ayrılsam bi daha evlenecek olsam yine kocamlan evlenirimniye ayrıldım ki derim
işte son nokta :)Son bisey daha dicem bu konyla ilgili tüm bunlari tekrar yasiycagimi bilsemde dunyay yine gelsem YİNE esimle ewlenirdim
bahar Sen düdüklüye girip kilo vermeyi denedin mi canım. Bi de öyle dene istersen.
ayda2kilogo dan esnilednm beni dövmee:)))
süpermiş kız. kazancı nasıl bari iyi miAynen öyle oluyoryaz için iki tane beymen pantulum hazır bile
Eskiden baya iyiydi, şimdi de eh işte idare eder. Elemanların maaşlarını ödüyor, evi çekip çeviriyor, öyle aman aman bi kazancı yok..süpermiş kız. kazancı nasıl bari iyi mi
işbirliği haaaatıkıştır bakalım beni düdüklüye eline ne geçecek yumuş yumuş bi ayda 34 bta horozu bile yumuşacık pişirdim diyordu ben kimbilir nasıl olurum tel tel dağılırım ağzınızda nasıl açım ki kendimi yiyesim geldi
Allah senin canini almasin yaaaa cok fenasinooo süpermiş o zaman beğendiğin elbiselerden babana söylersin kalıbını çıkarır hemen sana da diiker.
bu da öyle bişey olmuş ki kocam bulur da bu yazdıklarımı okursa diye yazılmış gibi
bu arada kaynanacım bende seni çok seviyorum koynuma sokasım geliyor seni , ufak bişey olsan koynuma sokacam da işte sokamıyom. ön koltukda hep sen otur canım kaynanam görümcemde isterse kucağıma oturabilir taşırım yani hepinizi çok seviyorum. şimdi kocamdan ayrılsam bi daha evlenecek olsam yine kocamlan evlenirimniye ayrıldım ki derim
Banada cay yasakya düdüklüde čay yapasim geldikız tüm yağların erir
ayyy bende çok açım öğle yemeği vasattı eve gideyim de düdüklüde yumurta kırıp yiyeyim
Banada cay yasakya düdüklüde čay yapasim geldi
sen kırarsın valla korkulur sendenkız tüm yağların erir
ayyy bende çok açım öğle yemeği vasattı eve gideyim de düdüklüde yumurta kırıp yiyeyim
önce 34 bta denesin sakın sen yapayım deme. tarif verecek sonra. sinoki yapamaz zaten de bizler yaparız sanırımBanada cay yasakya düdüklüde čay yapasim geldi
ben memurum bn bile 6 da çıkıyorum ya nasıl iş busen kırarsın valla korkulur sendeno düdüklüne de acıdım inanki şimdi senin eline düşmüş. benim ki yan gelip yatıyor senin ki yazık içinde pişmeyen kalmamış
önce 34 bta denesin sakın sen yapayım deme. tarif verecek sonra. sinoki yapamaz zaten de bizler yaparız sanırım
kızlar benim mesai de bitti çalışın marabalar diyip özz gibi kaçacam şimcik
pişmişti bi kerem ama çok pişmiştiyaaa iyi ki bu aralar çok giremiyorum eskiden az kişiydik en azından cevap yazabiliyordum şimdi anca yazılanları okuyabiliyorum
aydaaa aydaaaa aydaaaa sen git epilasyonsuz tüylü horoza yapmadığını bırakma üzerine bizi dinleyip fırına ver sonra pişmemiş ve kupkuru bir şekilde kemir sonrada benim düdüklüme laf söyleee
sen anca magnum mini ni yiyip üzerine Kemalpaşa hüplet
memurlar da cins cins sanırım. 15.45 de paydos edeni var 16.30 da var 17.00 de var seninki de iyice abartmış gali 18.00 çok yavben memurum bn bile 6 da çıkıyorum ya nasıl iş bu
ben memurum bn bile 6 da çıkıyorum ya nasıl iş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?