bilmiyorum neler oluyor burda da benim haberim yok Aman Allahımsizi çaktırmadan özelleştiriyorlar herhalde 18:00 de çıkan memur duymadım
ben o düdüklüyü kendi basıncımlan patlatırım yavrum hemde düdüklünün içinden arada survivor a da bakarım
bakarsın tabi düdüklüyü kapatacak kadar küçük değilsin ki sen mecbur kapağı açık pişcen
kız sen daha fotoğraf ekleyemiyon bi de liste mi yapıp paylaşacan. 3 gün de onun tarifini istersin. 34 bta ya sormak lazım düdüklü de hedef kilo listesi hazırlanır mı kiçiğden koysak hepsini olur sanırım.
işbirliği haaaatıkıştır bakalım beni düdüklüye eline ne geçecek yumuş yumuş bi ayda 34 bta horozu bile yumuşacık pişirdim diyordu ben kimbilir nasıl olurum tel tel dağılırım ağzınızda nasıl açım ki kendimi yiyesim geldi
Son bisey daha dicem bu konyla ilgili tüm bunlari tekrar yasiycagimi bilsemde dunyay yine gelsem YİNE esimle ewlenirdim
ooo süpermiş o zaman beğendiğin elbiselerden babana söylersin kalıbını çıkarır hemen sana da diiker.
bu da öyle bişey olmuş ki kocam bulur da bu yazdıklarımı okursa diye yazılmış gibi
bu arada kaynanacım bende seni çok seviyorum koynuma sokasım geliyor seni , ufak bişey olsan koynuma sokacam da işte sokamıyom. ön koltukda hep sen otur canım kaynanam görümcemde isterse kucağıma oturabilir taşırım yani hepinizi çok seviyorum. şimdi kocamdan ayrılsam bi daha evlenecek olsam yine kocamlan evlenirimniye ayrıldım ki derim
bak yaaa kendi aklına geleni de benim üstümden yazıyor.
ama güzel fikir benim aklıma nasıl gelmedi bilmiyorum.
34 bta bi gün bi kalçasını haşlasa ancak biri sığar düdüklüye bi de yılların poposu kartlaşmıştır eti 2 saate düdüklü bile zor eritir. ertesi gün de diğer kalçasını eritse düdüklü de hem aynı zamanda bisiklet çevirip survivora da bakarhep susunun fikri bunlar 34 bta cım
kız tüm yağların erir
ayyy bende çok açım öğle yemeği vasattı eve gideyim de düdüklüde yumurta kırıp yiyeyim
Banada cay yasakya düdüklüde čay yapasim geldi
yaaa iyi ki bu aralar çok giremiyorum eskiden az kişiydik en azından cevap yazabiliyordum şimdi anca yazılanları okuyabiliyorum
aydaaa aydaaaa aydaaaa sen git epilasyonsuz tüylü horoza yapmadığını bırakma üzerine bizi dinleyip fırına ver sonra pişmemiş ve kupkuru bir şekilde kemir sonrada benim düdüklüme laf söyleee
sen anca magnum mini ni yiyip üzerine Kemalpaşa hüplet
kızlar çay demişken bir tanıdığım günde 4-5 defa wc ye gittiğinden dr çayı yasaklamıştı ona özellikle demli çayı çay kabızlık yapıyormuş bilginiz olsuuunn
bilmiyorum neler oluyor burda da benim haberim yok Aman Allahım
ben hem çok hem de koyu içiyorum vay başıma gelenler
bankacımısın kiyok canım bakanlıktayım
Sen zaten sadece okuyorsun bize hiç katilmiyorsunMrb coook yazmissiniz nasil okuyacam bu kadar
form ürünlerin 100gr 'inin kalori si ile biskremin ki aynı tek farkı formlar tatsız tuzsuz ve karın sisirici oluyor bi de paket gramajı düşük oluyor.Kizlar siz form ürünler tüketiyomusunuz
Evet yapicam.sadece tlf int var.oda bazen cekmiyor.ah ah.benim gibi 30 undan sonra 3 cocukla üniversite okursaniz böyle olur.Sen zaten sadece okuyorsun bize hiç katilmiyorsunpazartesi bildirim yapacak misin saat sabah 10 a kadar bekliyorum listeyi açıklıyorum ona göre
Evet yapicam.sadece tlf int var.oda bazen cekmiyor.ah ah.benim gibi 30 undan sonra 3 cocukla üniversite okursaniz böyle olur.
1 haftadir okula gidiyorum.arkadaslarim sok oldu.hamilemisin dediler:'(hoca bile farketti..endokriye gittim.1haftadir ona ugrastim.bakalim sonuc ne olacak..hersey normal cikarsa obezite ilaçi verecek doktor...kendimi cok kötü hissediyorum.cok kiloluyum
Yedik sinokicim yedik mrrak etme sen.suandada bi elimde maden suyu yediklerimi eritmeye calisiyorum.misafirlerkm wardi biraz önce gittiler.yofuldum canım çikti resmenMerhaba tatlim canini sikma o kilolar gidecek sadece sabretmemiz gerekiyor. Sen kac kiloydun ki??
Kizlar kadiresmen.ununiz kutlu olsun
Ins. Haftasonu bol bol yemissinizdir
Sibelcim üzülme canım yeterki sen kararli ol kadınlarin yapamayacagi sey yoktur1 haftadir okula gidiyorum.arkadaslarim sok oldu.hamilemisin dediler:'(hoca bile farketti..endokriye gittim.1haftadir ona ugrastim.bakalim sonuc ne olacak..hersey normal cikarsa obezite ilaçi verecek doktor...kendimi cok kötü hissediyorum.cok kiloluyum
Yedik sinokicim yedik mrrak etme sen.suandada bi elimde maden suyu yediklerimi eritmeye calisiyorum.misafirlerkm wardi biraz önce gittiler.yofuldum canım çikti resmen
Kızlar biz ailecek çok hastayiz göğsümü usutmusum ben. Oksurunce acayip aciyor balgam var. Neyse yarın işe gitmeyeceğim tablo formatı iş bilgisayarında kaldı.büyük ihtimalle rapor alicam . Bildirim leri sabah aranızdan başka birine yapsanız olur mu. Geçen haftayla bu haftaki kiloyu yazsanız yeter ben tabloya işlerim sonra .öpüyorum hepinizi titriyorum su an. Atesim de var.
çok sevindimGünsydın kızlar.AYDAcim cok gecmis olsun.sinokim hic merak etme yediklerim öylece duruyo. Bildirim icin hazirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?