Kalori Arkadaşım

böyle söyleyeceğini biliyordum
uğraş dur sen marabaaa
yardım mardım yok bundan sonra sana

ığğ miğdem kalktı

Son bisey daha dicem bu konyla ilgili tüm bunlari tekrar yasiycagimi bilsemde dunyay yine gelsem YİNE esimle ewlenirdim

ben diğer fırsatları değerlendirirdim

kız kadının kilosunu ağzına sakız yapmıışsın bi şişip oturursan görürsün

Allah ım bu nasıl bir fantezidir

kız tüm yağların erir

ayyy bende çok açım öğle yemeği vasattı eve gideyim de düdüklüde yumurta kırıp yiyeyim

Banada cay yasakya düdüklüde čay yapasim geldi

kızlar çay demişken bir tanıdığım günde 4-5 defa wc ye gittiğinden dr çayı yasaklamıştı ona özellikle demli çayı çay kabızlık yapıyormuş bilginiz olsuuunn

ben hem çok hem de koyu içiyorum vay başıma gelenler

bilmiyorum neler oluyor burda da benim haberim yok Aman Allahım

bankacımısın ki

1 haftadir okula gidiyorum.arkadaslarim sok oldu.hamilemisin dediler:'(hoca bile farketti..endokriye gittim.1haftadir ona ugrastim.bakalim sonuc ne olacak..hersey normal cikarsa obezite ilaçi verecek doktor...kendimi cok kötü hissediyorum.cok kiloluyum

Evet yapicam.sadece tlf int var.oda bazen cekmiyor.ah ah.benim gibi 30 undan sonra 3 cocukla üniversite okursaniz böyle olur.

Merhaba tatlim canini sikma o kilolar gidecek sadece sabretmemiz gerekiyor. Sen kac kiloydun ki??

Kizlar kadinlar gununiz kutlu olsun

Ins. Haftasonu bol bol yemissinizdir

Merhaba tatlim canini sikma o kilolar gidecek sadece sabretmemiz gerekiyor. Sen kac kiloydun ki??

Kizlar kadiresmen.ununiz kutlu olsun

Ins. Haftasonu bol bol yemissinizdir
Yedik sinokicim yedik mrrak etme sen.suandada bi elimde maden suyu yediklerimi eritmeye calisiyorum.misafirlerkm wardi biraz önce gittiler.yofuldum canım çikti resmen

Sibelcim üzülme canım yeterki sen kararli ol kadınlarin yapamayacagi sey yoktur

Kızlar biz ailecek çok hastayiz göğsümü usutmusum ben. Oksurunce acayip aciyor balgam var. Neyse yarın işe gitmeyeceğim tablo formatı iş bilgisayarında kaldı.büyük ihtimalle rapor alicam . Bildirim leri sabah aranızdan başka birine yapsanız olur mu. Geçen haftayla bu haftaki kiloyu yazsanız yeter ben tabloya işlerim sonra .öpüyorum hepinizi titriyorum su an. Atesim de var.

Yedik sinokicim yedik mrrak etme sen.suandada bi elimde maden suyu yediklerimi eritmeye calisiyorum.misafirlerkm wardi biraz önce gittiler.yofuldum canım çikti resmen

ohh içime su serptin gııı inş soda yediklerini eritememiştir

canımm çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. kızın su çiçeği olmuştu birde senden üşütmeyi kapmaz inş. boğazlarını bol su içerek yumuşatmanı tavsiye ederim yoksa çok tahriş olur.

kızlar hepinize günaydın.
Madem aydaaa tablo yaapamayacak herkes kilosunu normal yorum olarak yazsın bu hafta ona göre belirleriz yada aydanın dediği gibi birinize yazalım .

Günsydın kızlar.AYDAcim cok gecmis olsun.sinokim hic merak etme yediklerim öylece duruyo. Bildirim icin hazirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…