Teşekkür ederim umarımSibelcim üzülme canım yeterki sen kararli ol kadınlarin yapamayacagi sey yoktur
su an 80.5im üniversitesi tatili 1ay.o sürede 5kilo aldim.nasil aliyorum anlamiyorum.dukani birakinca hizla aldimMerhaba tatlim canini sikma o kilolar gidecek sadece sabretmemiz gerekiyor. Sen kac kiloydun ki??
Kizlar kadinlar gununiz kutlu olsun
Ins. Haftasonu bol bol yemissinizdir
Kizlar siz form ürünler tüketiyomusunuz
Eki Görüntüle 1445701 bu ne şimdi ya ne günah işledim de bu reklamlar çıkıyor yaa susu ya çıksın bu reklam bana niye cikiyor
Merhaba tatlim canini sikma o kilolar gidecek sadece sabretmemiz gerekiyor. Sen kac kiloydun ki??
Kizlar kadinlar gununiz kutlu olsun
Ins. Haftasonu bol bol yemissinizdir
Kızlar biz ailecek çok hastayiz göğsümü usutmusum ben. Oksurunce acayip aciyor balgam var. Neyse yarın işe gitmeyeceğim tablo formatı iş bilgisayarında kaldı.büyük ihtimalle rapor alicam . Bildirim leri sabah aranızdan başka birine yapsanız olur mu. Geçen haftayla bu haftaki kiloyu yazsanız yeter ben tabloya işlerim sonra .öpüyorum hepinizi titriyorum su an. Atesim de var.
Günaydin hanimlarr bende bildirim icin hazirim
kime atiyoruz ilk kez aticam özel mesaj olarak mi atcaz hanimlar ?
uğra arada ihmal etme bizibildirimimi yaptım öpüldünüz ben yoğun olurum bugün gelemezsem merak etmeyin
bende merak ettim su listeyi, eminim son siralardayim yaa
bu hafta diyet yapmadim 500 gr almisim
ama deydi beee cok güzel bir haftaydi bugünden itibaren basliyorum,veee iddaliyim haftada en az 1 kilo diyorum o kadar
bende merak ettim su listeyi, eminim son siralardayim yaa
bu hafta diyet yapmadim 500 gr almisim
ama deydi beee cok güzel bir haftaydi bugünden itibaren basliyorum,veee iddaliyim haftada en az 1 kilo diyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?