- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
çok sevindimmKızlar gunaydınnn unuttum ben bildirim yapmayı yaaa. 3 Gün aç kalmanın bedelini ağır odettim midemeYedim de yedim Hamburger mutlu ol bebgimm. bi de dün buz gibi havada mangal şaaaptık kilo aldım ama değdi. çok mutluyum. çünkü çoooooook güzel geçirdim haftayı Bugünden itibaren tekrar basşlıyorum diyet serüvenime.
Eki Görüntüle 1445701 bu ne şimdi ya ne günah işledim de bu reklamlar çıkıyor yaa susu ya çıksın bu reklam bana niye cikiyor
hic ööle deme 1,2 kg eksi ne demekGAZAMIZ MÜBAREK OLSUN AYDA YA SELAMLARIMI İLETİYORUM BEN BU HAFTA 1. OLAMADIMSA DAHA BENDEN HAYIR BEKLEMEYİN
canim hemen hemen ayni kilodayiz, haftaya senle 1. ligi ve 2.ligi ipleyelim hadi bakalimmmm ttam gazzgünaydin kizlar ayda gecmis olsun canim.bildirim icin hazirim
ayda , sinoki ve ozz tebriklerrrrr
YA KIZ MAGNUMU KEMALPAŞALARI HÜPLETSİN BİDE ÜSTÜNE 1,5 KG VERSİN
YİYEREK ZAYIFLAMA DEDİKLERİ YÖNTEM BU OLSA GEREK
wayyy ayda 69 olmuş tebriklerrrr
sinoki de eski performansına dönmüş yine güzel kilo vermeye başlamış kızzz piskiletin geldi mi ????
Rose yerinde sayıyor olsun ama yaaa almayalım da yerimizde saysak da olurrr
susuu tutsaydın yaa bir kendini bulmuşken böyle detoksu kullansaydın
gamzenn kızzz toplamda 11 kilo vermişsinsinokinin yolundan ilerliyorsun maşallah diyelim tütütüttüüüüüv
lola da bende 100 vermişiz
melek, efsam, sibel bu hafta sizden atak bekliyorum genelde + da olunduğu haftanın ertesi hırs yapıp çok güzel - yegeçiliyorr
baharkusumm sen bana ne bakıyosun, olmadı yarın bi tuvalet yapar 65,5 oluveririm
Normalde her pazar gecesi ilacımı alıp pazartesi sabahı tuvalete cıkıp yapıyodum bildirmi. Ama bu hafta oyle yapmadım . Dün o kadar yorgundum ki en son eşimle sohbet ediyoduk, sabah uyandıgımda yatagımdaydım kalktım işe geldim :)kızz o hepimiz için geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?