Kalori Arkadaşım

Kızlar gunaydınnn unuttum ben bildirim yapmayı yaaa. 3 Gün aç kalmanın bedelini ağır odettim mideme Yedim de yedim Hamburger mutlu ol bebgimm. bi de dün buz gibi havada mangal şaaaptık kilo aldım ama değdi. çok mutluyum. çünkü çoooooook güzel geçirdim haftayı Bugünden itibaren tekrar basşlıyorum diyet serüvenime.

çok sevindimm

kızlar aklım sizde yahu işe konsantre olamıyorum

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN AYDA YA SELAMLARIMI İLETİYORUM BEN BU HAFTA 1. OLAMADIMSA DAHA BENDEN HAYIR BEKLEMEYİN

wayyy ayda 69 olmuş tebriklerrrr

sinoki de eski performansına dönmüş yine güzel kilo vermeye başlamış kızzz piskiletin geldi mi ????

Rose yerinde sayıyor olsun ama yaaa almayalım da yerimizde saysak da olurrr

susuu tutsaydın yaa bir kendini bulmuşken böyle detoksu kullansaydın

gamzenn kızzz toplamda 11 kilo vermişsin sinokinin yolundan ilerliyorsun maşallah diyelim tütütüttüüüüüv

lola da bende 100 vermişiz

melek, efsam, sibel bu hafta sizden atak bekliyorum genelde + da olunduğu haftanın ertesi hırs yapıp çok güzel - yegeçiliyorr

baharkusumm sen bana ne bakıyosun, olmadı yarın bi tuvalet yapar 65,5 oluveririm

kızz o hepimiz için geçerli
Normalde her pazar gecesi ilacımı alıp pazartesi sabahı tuvalete cıkıp yapıyodum bildirmi. Ama bu hafta oyle yapmadım . Dün o kadar yorgundum ki en son eşimle sohbet ediyoduk, sabah uyandıgımda yatagımdaydım kalktım işe geldim :) Hamburger yi sevindirmek istedim bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…