- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
Normalde her pazar gecesi ilacımı alıp pazartesi sabahı tuvalete cıkıp yapıyodum bildirmi. Ama bu hafta oyle yapmadım . Dün o kadar yorgundum ki en son eşimle sohbet ediyoduk, sabah uyandıgımda yatagımdaydım kalktım işe geldim :)Hamburger yi sevindirmek istedim bu hafta
ellerine sağlık canım tablo mikemmel
GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN AYDA YA SELAMLARIMI İLETİYORUM BEN BU HAFTA 1. OLAMADIMSA DAHA BENDEN HAYIR BEKLEMEYİN
bencede al vve tereyağını bitirhic ööle deme 1,2 kg eksi ne demekSüpersin al bakayim 1200 grlik tereyagini eline
ayda , sinoki ve ozz tebriklerrrrr
YA KIZ MAGNUMU KEMALPAŞALARI HÜPLETSİN BİDE ÜSTÜNE 1,5 KG VERSİN
YİYEREK ZAYIFLAMA DEDİKLERİ YÖNTEM BU OLSA GEREK
İnanmıyoruuuuummmmmm.Hamburger kilo vermiişşşşşş
ayda2kilogo taaammmmm 1,5 Kilo vermiişşşşşş
tebriklerrrrrr
olsun ben de 64,5 u gordum yani . Ama o kadar yemeye yine 66 yım çok sukur kendıme de tebrıkler
wayyy ayda 69 olmuş tebriklerrrr
sinoki de eski performansına dönmüş yine güzel kilo vermeye başlamış kızzz piskiletin geldi mi ????
Rose yerinde sayıyor olsun ama yaaa almayalım da yerimizde saysak da olurrr
susuu tutsaydın yaa bir kendini bulmuşken böyle detoksu kullansaydın
gamzenn kızzz toplamda 11 kilo vermişsinsinokinin yolundan ilerliyorsun maşallah diyelim tütütüttüüüüüv
lola da bende 100 vermişiz
melek, efsam, sibel bu hafta sizden atak bekliyorum genelde + da olunduğu haftanın ertesi hırs yapıp çok güzel - yegeçiliyorr
KIZLAR Bİ KONUDA YARDIM İSTİCEM SİZDEN
BENM SIPAM 5 YAŞINDA VE SÜT DİŞİ SALLANIO DÜŞTÜ DÜŞECEK ERKEN DEİLMİ YAA
ellerine sağlık canım tablo mikemmel
2. olmuşsun hemde çok fark yok tebrik ederim cnm
bencede al vve tereyağını bitir
teşekkürler cnmmmmm
bence bu aydaa bizi kandırıyor kızlar ters köşe oynuyor yiyorum diyor yemiyor bu kız pazartesinden bcumaya kadar + dayım dedi durdu 2 günde 1,5 nasdıl verdi
teşekkürler cnm bende seni tebrik ederim yenildin
çok teşekkürler canımmmm
yılbaşına girdiğim kiloya gelmeye çalışıyorum inş başaracağım
kilo veren ve almayan ark. çoook tebrik ederim.
kilo alan arkadaşlarımıda aldıkları için tebrik ediyorum sayenizde ilk 3 e girdim
ayda sana 1,5 kg dan ötürü koskocaman tebrik69 u görmüşsün haftaya 70 olman ümidiyle
heeeeeee hehe evet yaaa valla ben aranizda ennn ennn siskoyum siz düsüceksiniz 50lere 50 küsürlere ben ancca 6li yi görücem bencede bol bol tereyagi tüketin cok sagliklibencede al vve tereyağını bitir
altindan dis geliyor olabilir sallandigina göreKIZLAR Bİ KONUDA YARDIM İSTİCEM SİZDEN
BENM SIPAM 5 YAŞINDA VE SÜT DİŞİ SALLANIO DÜŞTÜ DÜŞECEK ERKEN DEİLMİ YAA
altindan dis geliyor olabilir sallandigina göreama erken degil canim ilk okul zamani basliyoru iste hatta bazen gec kaliyor, benim mesela bir adet süt disim bulunmakta.30 yasindyim yani baya bi gec kaldi hahaha
altindan dis geliyor olabilir sallandigina göreama erken degil canim ilk okul zamani basliyoru iste hatta bazen gec kaliyor, benim mesela bir adet süt disim bulunmakta.30 yasindyim yani baya bi gec kaldi hahaha
altından diş çıkmış bile önündekini düşürememiş bide arkasına doğru büyümüş maşşallah erken çıktığı yetmiomuş gibi bide sabredememiş önündekini devirmeyi
tmm canim o normal merak etme,öndeki düsük arkadaki öne dogru yol alacak...hepsi o kadar kuvvetli itemiyoraltından diş çıkmış bile önündekini düşürememiş bide arkasına doğru büyümüş maşşallah erken çıktığı yetmiomuş gibi bide sabredememiş önündekini devirmeyi
harbiden ya orasini hic düsünmemistim.benimde önde üstte ve alttaki 4 diş değişti sadece geri kalanı süt dişim. dişçiye gittiğimde çok şaşırmıştı küçücük dişlerin diyebu yaştan sonra yenilenirse ayvayı yedimmm
harbiden ya orasini hic düsünmemistim.
Bir an kendimi canlandirdim öyle dissiz, seninki hele ki daha fazla suan krizlerdeyim amannnnnnn cikmasinlar artik ben memn unum mini minnacik disimden
bergüzar korelin de cogu disi süt disiymis, duymusmuydun ?evet bende memnunum, şükür çürüğüm ya da dolgum yok o derece sağlamlar. allahtan öndeki dişler değişmişte güldüğümde normal duruyor
bizde aynısını yapalım da gününü görsünaynen bende katılıyorum sana ters köşe yapıo bencede 1,5 kg ne demek yaa şevkim kırıldı valla
heeeeeee hehe evet yaaa valla ben aranizda ennn ennn siskoyum siz düsüceksiniz 50lere 50 küsürlere ben ancca 6li yi görücem bencede bol bol tereyagi tüketin cok saglikli
benimde önde üstte ve alttaki 4 diş değişti sadece geri kalanı süt dişim. dişçiye gittiğimde çok şaşırmıştı küçücük dişlerin diyebu yaştan sonra yenilenirse ayvayı yedimmm
altından diş çıkmış bile önündekini düşürememiş bide arkasına doğru büyümüş maşşallah erken çıktığı yetmiomuş gibi bide sabredememiş önündekini devirmeyi
Çok kalabalıktık ,Şöyle bi börek yapmıştım. Mangal da vardı , envayi çeşit ıvır zıvır tatlı bilmem ne vardı. ne yapsaydım yani ? yemeyim ne yasaydım ! ?:
Herkese günaydınlaaaaaarmutlu ve umutlu yeni bir haftaya başladım
hala resim diyor yabizde aynısını yapalım da gününü görsün
canlandırdım bi an
canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın
hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?