Kalori Arkadaşım

seni uyanık seniiiii bende 3 gündür çıkamadım bugün ilacı alıcam galiba kaçışım kalmadı

KIZLAR Bİ KONUDA YARDIM İSTİCEM SİZDEN
BENM SIPAM 5 YAŞINDA VE SÜT DİŞİ SALLANIO DÜŞTÜ DÜŞECEK ERKEN DEİLMİ YAA

ellerine sağlık canım tablo mikemmel

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN AYDA YA SELAMLARIMI İLETİYORUM BEN BU HAFTA 1. OLAMADIMSA DAHA BENDEN HAYIR BEKLEMEYİN

2. olmuşsun hemde çok fark yok tebrik ederim cnm

hic ööle deme 1,2 kg eksi ne demek Süpersin al bakayim 1200 grlik tereyagini eline
bencede al vve tereyağını bitir

ayda , sinoki ve ozz tebriklerrrrr

teşekkürler cnmmmmm

YA KIZ MAGNUMU KEMALPAŞALARI HÜPLETSİN BİDE ÜSTÜNE 1,5 KG VERSİN
YİYEREK ZAYIFLAMA DEDİKLERİ YÖNTEM BU OLSA GEREK

bence bu aydaa bizi kandırıyor kızlar ters köşe oynuyor yiyorum diyor yemiyor bu kız pazartesinden bcumaya kadar + dayım dedi durdu 2 günde 1,5 nasdıl verdi

teşekkürler cnm bende seni tebrik ederim yenildin

çok teşekkürler canımmmm
yılbaşına girdiğim kiloya gelmeye çalışıyorum inş başaracağım

kilo veren ve almayan ark. çoook tebrik ederim.
kilo alan arkadaşlarımıda aldıkları için tebrik ediyorum sayenizde ilk 3 e girdim

ayda sana 1,5 kg dan ötürü koskocaman tebrik 69 u görmüşsün haftaya 70 olman ümidiyle

aynen bende katılıyorum sana ters köşe yapıo bencede 1,5 kg ne demek yaa şevkim kırıldı valla

KIZLAR Bİ KONUDA YARDIM İSTİCEM SİZDEN
BENM SIPAM 5 YAŞINDA VE SÜT DİŞİ SALLANIO DÜŞTÜ DÜŞECEK ERKEN DEİLMİ YAA
altindan dis geliyor olabilir sallandigina göre ama erken degil canim ilk okul zamani basliyoru iste hatta bazen gec kaliyor, benim mesela bir adet süt disim bulunmakta.30 yasindyim yani baya bi gec kaldi hahaha

altindan dis geliyor olabilir sallandigina göre ama erken degil canim ilk okul zamani basliyoru iste hatta bazen gec kaliyor, benim mesela bir adet süt disim bulunmakta.30 yasindyim yani baya bi gec kaldi hahaha

benimde önde üstte ve alttaki 4 diş değişti sadece geri kalanı süt dişim. dişçiye gittiğimde çok şaşırmıştı küçücük dişlerin diye bu yaştan sonra yenilenirse ayvayı yedimmm

altından diş çıkmış bile önündekini düşürememiş bide arkasına doğru büyümüş maşşallah erken çıktığı yetmiomuş gibi bide sabredememiş önündekini devirmeyi

altından diş çıkmış bile önündekini düşürememiş bide arkasına doğru büyümüş maşşallah erken çıktığı yetmiomuş gibi bide sabredememiş önündekini devirmeyi

düz bi şekilde çek canım dişi, alttaki diş yamuk çıkmasın

tmm canim o normal merak etme,öndeki düsük arkadaki öne dogru yol alacak...hepsi o kadar kuvvetli itemiyor

benimde önde üstte ve alttaki 4 diş değişti sadece geri kalanı süt dişim. dişçiye gittiğimde çok şaşırmıştı küçücük dişlerin diye bu yaştan sonra yenilenirse ayvayı yedimmm
harbiden ya orasini hic düsünmemistim.
Bir an kendimi canlandirdim öyle dissiz, seninki hele ki daha fazla suan krizlerdeyim amannnnnnn cikmasinlar artik ben memn unum mini minnacik disimden

harbiden ya orasini hic düsünmemistim.
Bir an kendimi canlandirdim öyle dissiz, seninki hele ki daha fazla suan krizlerdeyim amannnnnnn cikmasinlar artik ben memn unum mini minnacik disimden

evet bende memnunum, şükür çürüğüm ya da dolgum yok o derece sağlamlar. allahtan öndeki dişler değişmişte güldüğümde normal duruyor

Çok kalabalıktık ,Şöyle bi börek yapmıştım. Mangal da vardı , envayi çeşit ıvır zıvır tatlı bilmem ne vardı. ne yapsaydım yani ? yemeyim ne yasaydım ! ? :

Eklentiler

• collage_20150308101633215.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 81
evet bende memnunum, şükür çürüğüm ya da dolgum yok o derece sağlamlar. allahtan öndeki dişler değişmişte güldüğümde normal duruyor
bergüzar korelin de cogu disi süt disiymis, duymusmuydun ?
belli hatta ufak ufak,ben cok seviyorum ya kocaman dislerden daha iyii muhakkak

aynen bende katılıyorum sana ters köşe yapıo bencede 1,5 kg ne demek yaa şevkim kırıldı valla
bizde aynısını yapalım da gününü görsün

heeeeeee hehe evet yaaa valla ben aranizda ennn ennn siskoyum siz düsüceksiniz 50lere 50 küsürlere ben ancca 6li yi görücem bencede bol bol tereyagi tüketin cok saglikli

canlandırdım bi an

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın

Çok kalabalıktık ,Şöyle bi börek yapmıştım. Mangal da vardı , envayi çeşit ıvır zıvır tatlı bilmem ne vardı. ne yapsaydım yani ? yemeyim ne yasaydım ! ? :

hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin

Herkese günaydınlaaaaaar mutlu ve umutlu yeni bir haftaya başladım

bizde aynısını yapalım da gününü görsün

canlandırdım bi an

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın

hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin
hala resim diyor ya

Bu arada tebrikler için tskler dr da sıra bekliyorum rapor isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…