Kalori Arkadaşım

bizde aynısını yapalım da gününü görsün

canlandırdım bi an

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın

hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin

Masa ustunden tuttum buraya bıraktım yukledı kendı kendıne. Diğer türlü ben de beceremiyorum

bizde aynısını yapalım da gününü görsün

canlandırdım bi an

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın

hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin

Börekten sana da yapiim mi sinokimm ne dersin Aşırı lezzetliydi üzeri kıtr kıtır içi yumuşacık. yersin bi 5- 10 dilim bişey olmaz

deryasefa sabah 10 a kadar söylemen gerekiodu bi dahaki haftaya eklerinir artık şimdi sıralama değişecek falan baya iş haftaya ayda2kilogo ya mesaj atarsın bu haftalık ben hazırladım çünkü
tamam canım neyse

deryasefa sabah 10 a kadar söylemen gerekiodu bi dahaki haftaya eklerinir artık şimdi sıralama değişecek falan baya iş haftaya ayda2kilogo ya mesaj atarsın bu haftalık ben hazırladım çünkü
Şeker ben sabah hiç formu okumadan aydaya gondermısdım bildirimi mi liste acıklandımı ne oldu kı

ayda cok gecmıs olsun canım

Şeker ben sabah hiç formu okumadan aydaya gondermısdım bildirimi mi liste acıklandımı ne oldu kı

ayda cok gecmıs olsun canım
açıklandı canım. ben göndermeyi unuttuğum için listeye eklenemedi

sevgili rakibelerim
sinoki tebrik ediyorum seni kilo vermişsin ve susu senide tebrik ediyorum ama azıcık ben bu hafta sızı sevındıreyım dedım ama haftaya hazır olun hatunlar

ayda canım tebrıklerr

hala resim diyor ya

Bu arada tebrikler için tskler dr da sıra bekliyorum rapor isticem

Masa ustunden tuttum buraya bıraktım yukledı kendı kendıne. Diğer türlü ben de beceremiyorum
ssağ ol canımm
Börekten sana da yapiim mi sinokimm ne dersin Aşırı lezzetliydi üzeri kıtr kıtır içi yumuşacık. yersin bi 5- 10 dilim bişey olmaz

yemem sen ye bol bol yede kilo al
ben unutttum kilo bildirimi yapmayı yaaaa (( 65,80 im canım sen kaçsın :)
64.1 oldum ben

sevgili rakibelerim
sinoki tebrik ediyorum seni kilo vermişsin ve susu senide tebrik ediyorum ama azıcık ben bu hafta sızı sevındıreyım dedım ama haftaya hazır olun hatunlar

ayda canım tebrıklerr

sağ ol canımmmmmm . Yarışmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…