bizde aynısını yapalım da gününü görsün
canlandırdım bi an
canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın
hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin
bizde aynısını yapalım da gününü görsün
canlandırdım bi an
canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın
hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin
ben unutttum kilo bildirimi yapmayı yaaaagülene kadar yol göstersene pis kız
canım sen listede yoksun kaç kilo verdin söyle bakimmm rakişbene
liste nerede bu arada bn göremiyorumben unutttum kilo bildirimi yapmayı yaaaa(( 65,80 im canım sen kaçsın :)
benide ekleyiiiiiiiiiiiiiiin 66.40 den 65.58 oldum bende
benide ekleyiiiiiiiiiiiiiiin 66.40 den 65.58 oldum bende
tamam canım neysederyasefa sabah 10 a kadar söylemen gerekiodu bi dahaki haftaya eklerinir artık şimdi sıralama değişecek falan baya iş haftaya ayda2kilogo ya mesaj atarsın bu haftalık ben hazırladım çünkü
Şeker ben sabah hiç formu okumadan aydaya gondermısdım bildirimi mi liste acıklandımı ne oldu kıderyasefa sabah 10 a kadar söylemen gerekiodu bi dahaki haftaya eklerinir artık şimdi sıralama değişecek falan baya iş haftaya ayda2kilogo ya mesaj atarsın bu haftalık ben hazırladım çünkü
açıklandı canım. ben göndermeyi unuttuğum için listeye eklenemediŞeker ben sabah hiç formu okumadan aydaya gondermısdım bildirimi mi liste acıklandımı ne oldu kı
ayda cok gecmıs olsun canım
Şeker ben sabah hiç formu okumadan aydaya gondermısdım bildirimi mi liste acıklandımı ne oldu kı
ayda cok gecmıs olsun canım
buldum cnm listeyi emeğine sağlıko bana gönderdi gamzenn cim merak etme
hala resim diyor ya
Bu arada tebrikler için tskler dr da sıra bekliyorum rapor isticem
ssağ ol canımmMasa ustunden tuttum buraya bıraktım yukledı kendı kendıne. Diğer türlü ben de beceremiyorum
Börekten sana da yapiim mi sinokimm ne dersinAşırı lezzetliydi üzeri kıtr kıtır içi yumuşacık. yersin bi 5- 10 dilim bişey olmaz
64.1 oldum benben unutttum kilo bildirimi yapmayı yaaaa(( 65,80 im canım sen kaçsın :)
sevgili rakibelerim
sinoki tebrik ediyorum seni kilo vermişsinve susu senide tebrik ediyorum ama azıcık ben bu hafta sızı sevındıreyım dedım ama haftaya hazır olun hatunlar
ayda canım tebrıklerr
görüşürüz bebeğimmmderyaaa beni yetişemeyeceksin buna izin vermeyeceğim
ozz canım eline sağlık
saol canım yaderyasefa cım seni dayanamadım ekledim senide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?