Kalori Arkadaşım

Kızlar malum annem kolu kırık için olduğu için teyzemde, ben evin annesi oldum çıktım.
Babam da bir güzel grip oldu.
Akşam hasta yemeği yapmam gerekiyor, bana biraz yardımcı olabilir misiniz?

Kızlar malum annem kolu kırık için olduğu için teyzemde, ben evin annesi oldum çıktım.

tavuk suyu çorbası yap canım hastalığa birebir gelir

tavuk al but göğüs neresini seviyorsanız bol suda haşla koca bir havuç rendele , varsa kereviz sapı doğra , minik bir sarımsak ekle , azcık salça , karabiber, kekik ,maydanoz , şehriye de at içine sonra tavukları didikle ohhhh mis tam hasta çorbası

kızlara katılıyorum canım. Tarhana yoksa şehriye yada tavuklu çorbada olabilir sıcak sıcakkk ohh canım çekti.
karnabaharda olabilir

kızlara katılıyorum canım. Tarhana yoksa şehriye yada tavuklu çorbada olabilir sıcak sıcakkk ohh canım çekti.
karnabaharda olabilir

biri şu ayda ya da çorba yapsın hem kendi hem kızı hasta inş kocasının elinden geliyordur

gerçi geçen gün tavuğu pardon horozu ziyan etmeseydi şimdi ondan kalan suyla 10 dk çorbası hazır olurdu

tarhana çorbası yap çok iyi gelir canım,

Evet kesinlikle tarhana . Hem kolay hem Tam bi şifa. Hele biraz acılı olursa baba hemen kendine gelir iyileşir.
yanına da pırasa yap bence. Tam mevsimi. Hem vitamin deposu . Bol limonlu ohh misss KirazHanim

karnabaharda olabilir
Tarhana yapmayı bilmiyorum kızlar, hem de bizim yörenin toz değil hamurdan tarhanası var. Ondan da evde var mı yok mu bilmiyorum.
Tavuk suyu çorba en iyisi gibi görünüyor. Hem yapması da basit olur.
Peki yanına yapabileceğim bir şey söyler misiniz? Pırasa ve kuru fasulye haricinde bir şey söyleyin, çünkü onları geçen hafta yedik. Ve güzel ama kolay olsun.
Sebze alışverişi yapmadık hafta sonu, çürütürüm diye. Artık ne yapacaksam marketten alıp gideceğim.

biri şu ayda ya da çorba yapsın hem kendi hem kızı hasta inş kocasının elinden geliyordur

gerçi geçen gün tavuğu pardon horozu ziyan etmeseydi şimdi ondan kalan suyla 10 dk çorbası hazır olurdu

düdüklüyü kullansaydı böyle olmazdı

Fırında Beşamel soslu brokoli yada karnabahar olabilir.

Yada balık alabilirsin
mantı yapabilirsin
patatesli güveç yapabilirsin
yufka alıp sultan kebabı yapabilirsin
ıspanakda olur ama uzun sürer canın çıkar

Canım benim mutfak konusunda çok tecrübeli olmadığımı hesaba katmadın sen heralde, sultan kebabı ne kız

Düdüklüyle yapabileceğim bir şey söyleyin bana

Canım benim mutfak konusunda çok tecrübeli olmadığımı hesaba katmadın sen heralde, sultan kebabı ne kız

marifetlisindir sennnn
sultan kebabının adına bakma sen kız çok basit bildiğin türlüyü yufkaya sarıyorsun fırına veriyorsun

kızlar keşke hepimiz aynı apartman da oturuyor olsaydık komşu olsaydık yaa. Kocam da hasta. Verdiğim 1.5 kilonun keyfini çıkaramadım. Bende tarhana yapayım birazdan kaynanam göndermiş ti. Ben cuma yarışmasında cuma günü 71 kiloydum haftasonu verdim bu kiloları. Nasıl verdim bilmiyorum in anki.dün sabah 70.5dim.bi günde 700 gr vermişim süper oldu. İnşallah bi daha 70 li kiloları hiç görmem.ozz un cuma günü iddalı konuşması çok etkiledi beni.bu arada yiyerek zayıfladı diyenlere dün sabah koca bi tabak bol yoğurtlu patates kızartması yedim akşam da bol tereyağlı sac kavurma yaptım ekmek bakarak yedim .cumartesi akşam koca bi fırında levrek patates havuç soğan ve kocaman bi kase salata.magnumumu yedim yine. 2 günde 1.2 kilo verdiren menum bu. Denemek isteyen olursa diye söyledim. bu arada 5 gün rapor verdi dr. Bu hafta evdeyim sinuzit faranjit birsürü şey olmuşum

Tebrikler için tskler

Hamsi yap düdüklü de çiğden koy ama tüm malzemeleri çok kolaylık olur. Bisikletini de mutfağa götür hem çorbanı yaparsın hamsi düdüklü de piserken hem de bisiklet e biner zayiflarsin aynı zaman da ertesi günün yemeğini de yap . Düdüklü olmasa hayatta yapamazsın o kadar şeyi.

BU MENÜYÜ CANAN KARATAYA GÖNDERSENE GÖZLERİNİ BELERTE BELERTE ÇEMKİRİR SANA ŞEKER ŞEKER DİYEE
HEM BU DİYET MENÜSÜNÜ HALKA MAL ETMEMİZ LAZIM ARTIK GOOGLE DA ARATIP AYDA2KİLOGO MENÜSÜ DİYE PATLARSIN VALLA

Canım öncelikle hepinize çok geçmiş olsun.
Sinüzit faranjit diyorsun ama hiç magnumdan geri kalmıyorsun. Almayım ayağımın altına he, benden büyüksün falan dinlemem, akıllı ol.

Düdüklüde yaparsam kılçıklar da kendi kendine erir dimi, ayıklamaya da gerek kalmaz

5 gün rapor almış faranjit sinüzit ne varsa olmuş hala bana laf atıyor

Antalyadayım diye ye magnumları sonra faranjit oldum de

o düdüklüyü süs diye dolaba koymuş tavukları kıtırdata kıdırtada yiyor ara sıra düdüklünün tozunu al da tozlanmasın

ayyy bide kv ye laf söylüyordu bak yine tarhanasıyla şifa arıyorsun

sen yat dinlen az magnum ye de çabuk iyileş çocukta yazık 40 yılda bir hasta olacağı tutmuş evebeynleri ondan beter hasta olmuş

Son düzenleme:

suyu az koy kızartma gibi olsun

çoookk geçmiş olsun inş. çabucak toparlanırsınız zewncefil zerdeçal bunlar çok iyidir sen daha iyi bilirsin gerçi
yemezler cicişkom yemezler

sen hastasın yat ve uyu

kızlar size bir şey danışmak istiyorum.
görümcem ile mesajlaşırken konu nasıl olduysa çocuğa geldi ve bana bir bebek yapın yaşınız geçmeden vs vs dedi işte nasihatler verdi. (Kötü niyetli olmasada ben özel hayatımı başkalarının istekleri doğrultusunda yaşamak istemiyorum bu konuları konuşmak bile istemiyorum) ben cevap olarak hiç bir şey demedim .
Ama çok rahatsız oldum size danışmak istediğim konu bir daha böyle bir şey olursa ne söylemeliyim?
Kırmadan resmi bir cevap vermek istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olur musunuz

iyi yapmışsn cevap vermemekle canım. bidaha sorana kadar bişey deme bence ona daha resmi bi cevap bulamazsın. alınır bu kez de :)

Adımı da değiştireyim diyorum haftada 1.5 kilo go yapayım.
erir erir yumuşacık olur ohh mis

Düdüklü tozlanmiyor merak etme. Kaynanam sağolsun yollar öyle.Ama yüz vermeyecen yinede çok. Magnum hasta etmemiştir ya sanmıyorum. Özlüyor insan uzak kalınca sizleri. Bu arada bu hastalık beni duygusal mı ne yaptı ay ol.
Kızlar 12 kisi olmuşuz rekor maşallah. 12 kişiden birinci olmak ayrı bi başarı onu da es geçmemek lazım. Daha önceki birincilik yaşayan arkadaşlar 6 kişi arasında 1. Olmuştu. Ben 12 de oldum alkış bana
çoookk geçmiş olsun inş. çabucak toparlanırsınız zewncefil zerdeçal bunlar çok iyidir sen daha iyi bilirsin gerçi
yemezler cicişkom yemezler

sen hastasın yat ve uyu
Nasıl uyucan kız var evde esimde 3gun rapor aldı o da evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…