kızlar size bir şey danışmak istiyorum.
görümcem ile mesajlaşırken konu nasıl olduysa çocuğa geldi ve bana bir bebek yapın yaşınız geçmeden vs vs dedi işte nasihatler verdi. (Kötü niyetli olmasada ben özel hayatımı başkalarının istekleri doğrultusunda yaşamak istemiyorum bu konuları konuşmak bile istemiyorum) ben cevap olarak hiç bir şey demedim .
Ama çok rahatsız oldum size danışmak istediğim konu bir daha böyle bir şey olursa ne söylemeliyim?
Kırmadan resmi bir cevap vermek istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olur musunuz
doğurup eline veriver al bak pek istiyordun dersin.en güzel cevap.kızlar size bir şey danışmak istiyorum.
görümcem ile mesajlaşırken konu nasıl olduysa çocuğa geldi ve bana bir bebek yapın yaşınız geçmeden vs vs dedi işte nasihatler verdi. (Kötü niyetli olmasada ben özel hayatımı başkalarının istekleri doğrultusunda yaşamak istemiyorum bu konuları konuşmak bile istemiyorum) ben cevap olarak hiç bir şey demedim .
Ama çok rahatsız oldum size danışmak istediğim konu bir daha böyle bir şey olursa ne söylemeliyim?
düdüklü de hamsi yapıyor dun en son
Köfte patatesi cuma günü yaptım.köfte patates yap canım madem sebze alış verişi yapmadınız çorbanın yanında köfte patates birde ayran tamamdır
kızlar size bir şey danışmak istiyorum.
Senin koca bol bol sabote ediyor seniBugün pazartesi ve kocam başladı yine 3pizza söyleyelim demeye. zayıfladığı mi da demiyorum ona hiç. Ona inat zayifladim aslında bu hafta.
Bugün pazartesi ve kocam başladı yine 3pizza söyleyelim demeye. zayıfladığı mi da demiyorum ona hiç. Ona inat zayifladim aslında bu hafta.
Senin koca bol bol sabote ediyor seni
iyi yapmışsn cevap vermemekle canım. bidaha sorana kadar bişey deme bence ona daha resmi bi cevap bulamazsın. alınır bu kez de :)
Adımı da değiştireyim diyorum haftada 1.5 kilo go yapayım.
erir erir yumuşacık olur ohh mis
Düdüklü tozlanmiyor merak etme. Kaynanam sağolsun yollar öyle.Ama yüz vermeyecen yinede çok. Magnum hasta etmemiştir ya sanmıyorum. Özlüyor insan uzak kalınca sizleri. Bu arada bu hastalık beni duygusal mı ne yaptı ay ol.
Kızlar 12 kisi olmuşuz rekor maşallah. 12 kişiden birinci olmak ayrı bi başarı onu da es geçmemek lazım. Daha önceki birincilik yaşayan arkadaşlar 6 kişi arasında 1. Olmuştu. Ben 12 de oldum alkış bana
Nasıl uyucan kız var evde esimde 3gun rapor aldı o da evde
bu konuları konuşacak kadar sıkı fıkı olma olsun bitsin benim eltim gibi mesafe tanımıyorsa direk söyle
henüz hazır hissetmiyoruz BİZ ne zaman hazır hissedersek ve Allah nasip kısmet ederse o zaman olur de
ben eltime bundan daha ağır bir şekilde verdim cvpı bir daha bana soramıyor ama ara sıra eşime sorup duruyor hala uslanmadı
doğurup eline veriver al bak pek istiyordun dersin.en güzel cevap.
düdüklü de hamsi yapıyor dun en son
Köfte patatesi cuma günü yaptım.
Alışveriş yaparım giderken o sorun değil.
Hamburger alınmadın dimi bana kuzucum?
Ben de fikrimi söyleyim; bence hiç cevap vermene bile gerek yok. Neden kaale alıyorsun ki, dert edilecek bir durum değil bence.
kız ben bi aralar çocuk falan istemiyorum Allah isteyenlere versin 35 yaşımdan sonra yapıcam kısmetse diyordum aslında gerçek fikirlerim bunlar değildi ama gıcıklık olsun diye böyle söylüyordum millete ne benim aile planlamamdan annem bile bu güne kadar 1 kere bile ne zaman çocuk planlıyorsunuz diye sormamış onlara mı hesap vereceğim
ben böyle koşunca soranlar afallıyordu ne diyeceklerini bilmiyorlardıbayağı eğleniyordum
benimki de başladı sigarayı bıraktığından beri 5-6 kilo almış ve zayıflamak istiyor tabi bunun için akşam abur cuburlanı bırakman yeterli diyorum ama kime diyorum o seranomi hiç bitmiyor şimdi dikkat ediyor ben yemiyorum ekmek yemiyorum, pilav makarna çok az alıyorum oda başladı ekmek yememeye pilavı makarnayı o servis yapmaya başladı bana çok koyuyor kendine az koyuyor ben şişmanlarken sen zayıflıyon dimi diyor sanki ben tuzak kurup şişmanlattım onu
bence bu özel konularda gerekirse kırıcı olmak lazım. öyle insanlar var ki en özeline kadar rahatça sorabiliyor yada karışabiliyorlarinş. bir daha sormaz
evet güzel tespit kocaman alkış sana
canım benim emin ol hiç sıkı fıkı değilim ama karşındaki düşüncesiz olunca sıkı fıkılığa bakmıyor soruyor irdeliyor ben bu tarafta kalbini kırmamak için ezilirken anlayışsızlıkta rekor kırıyor bizimki
bunuda aklımın köşesine yazayım çok doğru tespit
yok canım bu kızlar ikimizede yeter
sen fırın poşetince patatesli etli sebzeli yemek yapsana hem kolay hem leziz
tatlım ya benim karakterim çok duygusal kimseyi kırmak incitmek istemem. İstemiyorum desem yarın bir gün olamayacak bak istemiyorum dedin Allah vermedi diye laflayacaklar o pskoloji ile birde bunları düşüneceğim. İstiyorum diyeceğim neden yapmıyorsunuz doktora gittiniz mi istiyorsunuz neden girmiyorsunuz bir sürü soruyuda peşinde getiriyor iki ucu ... değnek
yok kiiiiz benim ki aynı değil :) beraber hafif yemekler yiyelim formumuzu koruyalım diyoBu erkeklerin hepside aynı mı olur
aaman dikkat et akşamları yemek anınd atartıya yansıyor
ayy sormaaa sormaaaaa helede ben gibi biraz çekingensen yerin dibi olsada girsem diyorsunbence bu özel konularda gerekirse kırıcı olmak lazım. öyle insanlar var ki en özeline kadar rahatça sorabiliyor yada karışabiliyorlar
evlenince görürüm ben onuyok kiiiiz benim ki aynı değil :) beraber hafif yemekler yiyelim formumuzu koruyalım diyo
valla bu konuda pek değişeceğini sanmıyorum formuna çok dikkat ediyor bendn dikkatli o kadar yanievlenince görürüm ben onu
bnde hiç hoşlanmam özelimi başkalarıyla paylaşmayı. o yüzden biraz katıyımdır bu konulardaayy sormaaa sormaaaaa helede ben gibi biraz çekingensen yerin dibi olsada girsem diyorsun
hmmmmvalla bu konuda pek değişeceğini sanmıyorum formuna çok dikkat ediyor bendn dikkatli o kadar yani
bnde hiç hoşlanmam özelimi başkalarıyla paylaşmayı. o yüzden biraz katıyımdır bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?