Bu erkeklerin hepside aynı mı olur
aaman dikkat et akşamları yemek anınd atartıya yansıyor
öyle ya rahat insanlar var baya. ama bn nefret ederim yakimi insanlarda çok rahat bu konularda baya korunmasına kadar her şeyi anlatıyor soruyorlar ediyorlar
bizim tanıdığımız sinoki hiç çekingen değil bence pofidikler selelere binmeler ayda 1 kerelerayy sormaaa sormaaaaa helede ben gibi biraz çekingensen yerin dibi olsada girsem diyorsun
kız sen o koca popona göre pantolonu nerden buldun gidip bende bakayım. Seninki girdiyse benim ki hepten girerdün bi pantolon beğendim deneyeyim mi demim güzelmiş bak bakalım nasıl duracak dedi en pantolonu aldım kabine yöneldim o 36 beden dedi bende olur bu bana dedim hadi oradan sen 38 giyiniyordun dedi aslında ben pantolonu incelemeden önce bakmıştım kalıbı büyük bana olur yani bende varmışın idaaya dedim varım dedi ve pantolon tam oturdu nasıl bozuldu anlatamam
+dün bi pantolon beğendim deneyeyim mi demim güzelmiş bak bakalım nasıl duracak dedi en pantolonu aldım kabine yöneldim o 36 beden dedi bende olur bu bana dedim hadi oradan sen 38 giyiniyordun dedi aslında ben pantolonu incelemeden önce bakmıştım kalıbı büyük bana olur yani bende varmışın idaaya dedim varım dedi ve pantolon tam oturdu nasıl bozuldu anlatamam
bizim tanıdığımız sinoki hiç çekingen değil bence pofidikler selelere binmeler ayda 1 kereler
o pantolona girebilmen için düdüklüye girmen lazımkız sen o koca popona göre pantolonu nerden buldun gidip bende bakayım. Seninki girdiyse benim ki hepten girer
Eki Görüntüle 1448034 kızlar sizle konuşurken bi yandan da corbami yaptım buyrun gelin kaynana tarhanasi sarımsak lı
Çok kalabalıktık ,Şöyle bi börek yapmıştım. Mangal da vardı , envayi çeşit ıvır zıvır tatlı bilmem ne vardı. ne yapsaydım yani ? yemeyim ne yasaydım ! ?:
bergüzar korelin de cogu disi süt disiymis, duymusmuydun ?
belli hatta ufak ufak,ben cok seviyorum ya kocaman dislerden daha iyii muhakkak
bizde aynısını yapalım da gününü görsün
canlandırdım bi an
canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın
hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin
kızlar size bir şey danışmak istiyorum.
görümcem ile mesajlaşırken konu nasıl olduysa çocuğa geldi ve bana bir bebek yapın yaşınız geçmeden vs vs dedi işte nasihatler verdi. (Kötü niyetli olmasada ben özel hayatımı başkalarının istekleri doğrultusunda yaşamak istemiyorum bu konuları konuşmak bile istemiyorum) ben cevap olarak hiç bir şey demedim .
Ama çok rahatsız oldum size danışmak istediğim konu bir daha böyle bir şey olursa ne söylemeliyim?
Kırmadan resmi bir cevap vermek istiyorum.
Bu konuda bana yardımcı olur musunuz
ohhhhh yarasın götürrr
bilmiyordum tatlım, dikkat edeyim bi merak ettim :)
canlandırma kızzzz çok kötü, gedik dişli kaynana gibi
ben zamanı gelince sizi de haberdar ederim diyorum canımya da gençse sen doğur ben bi göreyim nasılmış sonra bende doğururum diyorum
canım kıymalı patlıcan yemeği(ben etli severim ama kıymayı kavurmak daha kolay, 2 diş de sarımsak ohhh miss)
yanınada dereotlu cacık
kız sen o koca popona göre pantolonu nerden buldun gidip bende bakayım. Seninki girdiyse benim ki hepten girer
Eki Görüntüle 1448034 kızlar sizle konuşurken bi yandan da corbami yaptım buyrun gelin kaynana tarhanasi sarımsak lı
orta yaşlı canım çocuğu var
kız girdi girdi hani şu alarmını üzerinde unuttukları eteğim vardı yaa onun alarmını çıkarttırmaya götürdüm girince şöyle bir gezineyim dedim o sırada gözüme çarptı
şimdi moda olmuş yaa hep yüksek bel pantolonlar her yer de onlar var inş. bir an önce modası geçerde kurtuluruz
Ben ilk defa kalori sayiyorum lütfen bana yardimci olcanim hemen hemen ayni kilodayiz, haftaya senle 1. ligi ve 2.ligi ipleyelim hadi bakalimmmm ttam gazz
Kiz ayda sen yiyerek 1.5 kilo werdin bide istahin azalirsa nolcak acepKızlar benim ilacimin yan etkisi neymiş söyleyeyim mi
İştah azalması.
Bu hafta da korkun benden
Aydaaaaaa pizza dedin dedin suanda benim dkranda süper pizzalar dönüya yaaaa offfKızlar benim ilacimin yan etkisi neymiş söyleyeyim mi
İştah azalması.
Bu hafta da korkun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?