Kalori Arkadaşım

Bu erkeklerin hepside aynı mı olur
aaman dikkat et akşamları yemek anınd atartıya yansıyor

dün bi pantolon beğendim deneyeyim mi demim güzelmiş bak bakalım nasıl duracak dedi en pantolonu aldım kabine yöneldim o 36 beden dedi bende olur bu bana dedim hadi oradan sen 38 giyiniyordun dedi aslında ben pantolonu incelemeden önce bakmıştım kalıbı büyük bana olur yani bende varmışın idaaya dedim varım dedi ve pantolon tam oturdu nasıl bozuldu anlatamam

kız sen o koca popona göre pantolonu nerden buldun gidip bende bakayım. Seninki girdiyse benim ki hepten girer

+

ayy adamın halini düşünemiyorum

bizim tanıdığımız sinoki hiç çekingen değil bence pofidikler selelere binmeler ayda 1 kereler

sizi pofidikimden ayırmıyorum pis dombili

kız sen o koca popona göre pantolonu nerden buldun gidip bende bakayım. Seninki girdiyse benim ki hepten girer
o pantolona girebilmen için düdüklüye girmen lazım

Eki Görüntüle 1448034 kızlar sizle konuşurken bi yandan da corbami yaptım buyrun gelin kaynana tarhanasi sarımsak lı

bayılırım tarhanaya nefis gözüküyor afiyet şifa olsun

Çok kalabalıktık ,Şöyle bi börek yapmıştım. Mangal da vardı , envayi çeşit ıvır zıvır tatlı bilmem ne vardı. ne yapsaydım yani ? yemeyim ne yasaydım ! ? :

ohhhhh yarasın götürrr

bergüzar korelin de cogu disi süt disiymis, duymusmuydun ?
belli hatta ufak ufak,ben cok seviyorum ya kocaman dislerden daha iyii muhakkak

bilmiyordum tatlım, dikkat edeyim bi merak ettim :)

bizde aynısını yapalım da gününü görsün

canlandırdım bi an

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın

hii böreğe gelll mmmmm
tatlım resmi nasıl ekledin

canlandırma kızzzz çok kötü, gedik dişli kaynana gibi

ben zamanı gelince sizi de haberdar ederim diyorum canım ya da gençse sen doğur ben bi göreyim nasılmış sonra bende doğururum diyorum

Kızlar Hamburger nin derdine geçmeden önce benim konuyu bi çözseydik ya, akşam ne pişireceğim ben

canım kıymalı patlıcan yemeği(ben etli severim ama kıymayı kavurmak daha kolay, 2 diş de sarımsak ohhh miss)
yanınada dereotlu cacık

orta yaşlı canım çocuğu var

kız girdi girdi hani şu alarmını üzerinde unuttukları eteğim vardı yaa onun alarmını çıkarttırmaya götürdüm girince şöyle bir gezineyim dedim o sırada gözüme çarptı

şimdi moda olmuş yaa hep yüksek bel pantolonlar her yer de onlar var inş. bir an önce modası geçerde kurtuluruz

orta yaşlı canım çocuğu var

canım biz durumumuza göre düşüneceğiz, sizin sormanıza gerek yok. düşündüğümüzde zaten sizin haberinizde olur. bu sorunun yöneltilmesi beni biraz geriyor falan de kırmak istemiyorsan. yoksaaaa ben bu konuda çok kırıcıyımdır. kayınvalideye bile demişliğim var anne çok istiosan sen doğur biz sevelim diye ben çok şakayla karışık konuştuğum için güldü geçti ama artık sormuyor

yawwww evet türk kadını küçük popoluda bizim mi haberimiz yok acaba

Offff ammada konusmussunuz haaa oku oku bitmedi. Biraz gec oldu ama kilo weren arkadaslari tebrik ediyorum.bu hafta bende cooook dikkat ediyorum. Suanda midem kazınıyo sma yemicem.yemicemde yemicem kuruyup gitsemde yemicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…