Kalori Arkadaşım

günaydın şişman sosisler

Şu haftasonu araya girmese bende iddalı olurum ammaaaaaaa haftasonları kilo alıyorum

DÜN AKŞAM Bİ SPOR YAPTIM KIZLAR KENDİMİ AŞTIM RESMEN. NORMALDE 1 SAAT 5.5 KM HIZLA TEMPOLU Bİ ŞEKİLDE YÜRÜRDÜM. AMA BU SEFER 7 KM HIZLA 10 DK KOŞTUM. YÜRÜYÜŞ HIZIMIDA 6 KM YE ÇIKARDIM. ANLADIMKİ BU TATLI REKABET VE PAZARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIMIZ BİLDİRİMLER BENİ İNANILMAZ MOTİVE EDİYOR.

kizlar ben bi tane havuç yesem mesala onun kalorisini de sayiyoruz degil mi?
Diyet arkadasimda birbirimizi ekleyebilebiliyor muyuz?banada fikir verirdi

Bende yemek yapıp yan gelip yattım

KirazHanim kuzum dün ne yemek yaptın ??????

TABİKİ SAYMAN GEREKİR. BANA AKUPUNKTUR UZMANI HAVUÇ YEME ÇOK ŞEKER VAR İÇİNDE DEMİŞTİ. AMA İNANILMAZ TOK TUTUYOR ÇOK İYİ Bİ ARA ÖĞÜN BENCE 1 TANESİDE 40 KALORİ FALAN DİYE BİLİYORUM. S Sibel80

Günaydın kızlar.

Bende yemek yapıp yan gelip yattım

KirazHanim kuzum dün ne yemek yaptın ??????

Canım annem yetişti imdadıma, aradım ne yapayım diye.
Baget aldım giderken. Onları havuc ve patates ile bir güzel pişirdim. Düdüklüde yapayım dedim anneme, tavuk çabuk pişer parçalanır dedi, hevesim kursağımda kaldı
Yanına da tavuk suyu ile pirinç pilavı yaptım.

Babam çok iştahsızdı ama, yemedi doğru düzgün.

bol bol yeseydin sonra

kizlar ben bi tane havuç yesem mesala onun kalorisini de sayiyoruz degil mi?
Diyet arkadasimda birbirimizi ekleyebilebiliyor muyuz?banada fikir verirdi

evet canım boğazımızdan geçen her lokmayı sayıyoruz
diyetarkadaşımda ne yazıkki ark. olarak ekleme yapılamıyor

Günaydınnn cnm

Düdüklünün adı çıkmış bir kere

kızlarrr şaşkınlığımı sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşım Oreo kakaolu bisküvi ikram etti bende 1 tane alayım dedim ardından 2. si de masama düştü o da senin kısmetinmiş dedi 2 sinide yedim sonra merak ettim kaç kaloriymiş diye 1 tanesi 53 kaloriymiş ohaaaaa dedim ne lan bu baklavamı ne koymuşlar bunun içine diye sinir oldummmm

aaa süper olmuş baban toparlanmadı mı herkes hasta yaaa salgın var sen ona bitki çayı demle ıhlamur falan

kız market tavuğu 10 dk. da pişiyor düdüklüye gerek yok

geçmiş olsun canım 2 piskevitle vurdun 106 kaloriye

evet canım boğazımızdan geçen her lokmayı sayıyoruz
diyetarkadaşımda ne yazıkki ark. olarak ekleme yapılamıyor

Günaydınnn cnm

Düdüklünün adı çıkmış bir kere

benim düdüklü akşam yine fıslıyordu taze fasulye yaptım dondurucuda vardı onu pişirdim

aaa süper olmuş baban toparlanmadı mı herkes hasta yaaa salgın var sen ona bitki çayı demle ıhlamur falan

kız market tavuğu 10 dk. da pişiyor düdüklüye gerek yok
Yok canım ya hala hasta, hatta bugün işe gitmedi. Garibim evde yalnız yalnız yatıyor.
Kardeşim kahvaltısını hazırlayıp okula öyle gitti. Ben de mecbur işe geldim. Öğleden sonra erken çıkabilirsem erken çıkacağım.

hiç yermiyim spordan önce bi kutu ton balığı yemiştim spordan sonra sadece salata ve meyve yedim

makarna yiyeceksin o kadar

benim düdüklü akşam yine fıslıyordu taze fasulye yaptım dondurucuda vardı onu pişirdim

bende nohut yapcam akşama düdüklüdeeee

sorma yaaa bir daha dokunur muyum gider daha leziz şeyler yerim onun yerine
reklamlardaki kadarda müthiş değil

Ben ilk defa kalori sayiyorum lütfen bana yardimci olinsallah.bu hafta regl haftam sapittim biraz
tabi ne demek canim 3 senelik bir kalori sayma cihazi var karsinda :-D
ben almanyada fddb diye bir app kullaniyorum cepten,bütün kalorilerimi sayiyor

mutfak tartisi vazgeczilmezimdi, artik gözümle baktimmi biliyorum herseyin gramajini

diyetkolik kullaniyorum,herseyin kalorisini bilmiyosan,
sen sor ben söylim canim gazamiz mubarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…