Kalori Arkadaşım

ooo topik yıkılıyoooo

bende dün 1413 kalori aldımm vee hiiiç spor yapmadım

Çok güzeldi valla, pek eğlendim.
Ama haftada 1 güncük işte
1 gün de yüzmeye gideceğim.

kuzucum aşmışsın kendini yüzmeler pilateslerr tebrik ediyorum seni

bende haftaya spora yönelicem bu hafta çok yorgunum hiç kımıldamak istemiyoruummm

nereye gidiyosun canım özel spor merkezimi

bende haftaya spora yönelicem bu hafta çok yorgunum hiç kımıldamak istemiyoruummm
Belediyenin kültür merkezi canlarım, fakat çok güzel çok temiz. Mesela dün akşam pilates dersinde 10 kişi falandık.
Bi de ben sakin olsun diye bilerek dersleri geç saate aldım.
Ücretsiz hem de, pazar günleri 1 saat yüzme, salı günleri 1 saat pilates.
Zamanım olsa aslında zumba var, fitness var, hepsine gidebiliyorsun.

ayyy nerede o ya bizim buralarda yok sanırım

çok güzelmiş bende yüzme istiyorum yaaa atamıyorum üzerimden şu tedirginliği yüzüyorum ama kendimi güvende hissettiğim yerlerde çok cesur davranamıyorum halbuki denizi yüzmeyi çok seviyorum

bende çok yorgun düşüyorum işim rahat ama malum ev işleri ve çocuk. aksatıyorum bugünlerde 3 gündür çamaşırlar katlanacak bekliyor ama bugünlerin gündemi spor bende 28 inde düğün var güzel olmalıyımmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bol bol tatlı yeee

ooo topik yıkılıyoooo

bende dün 1413 kalori aldımm vee hiiiç spor yapmadım

bende bende

kaloride bn seni geçmişim dün canım ama tabi yaklaşık 2 saat yürüdüm ben :)

yürümeyeydin ne olurdu

çok güzelmiş bende yüzme istiyorum yaaa atamıyorum üzerimden şu tedirginliği yüzüyorum ama kendimi güvende hissettiğim yerlerde çok cesur davranamıyorum halbuki denizi yüzmeyi çok seviyorum
Canım ben de çok seviyorum yüzmeyi. Havuzda bi baştan bi başa yüzüyorum ama hiç durmamam lazım çünkü suyun yüzünde ayaklarım yere değmeden duramıyorum.
Ben de birden bi fobi oluştu, eskiden suyun dibinden falan giderdim, taklalar atardım suyun içinde. Sonradan ne olduysa çok korkak oldum.

bu hafta sonum çok yoğun geçti pazar günü 8:30 da kalktım 12 de yattım ve yatana kadar durmadım
p.tesi tüm kaslarım ağrıyordu ve hala kendime gelemedim

bende de yorulursam ne yaparım korkusu var havuzda rahatım korkmuyorum ama denizde korkuyorum ben denizi daha çok seviyorum

suyun üstünde sırt üstü güneşlenebilirim suyun dibinde durmadan 5 takla atabilirim dalabilirim , yüzebilirim ama çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum

E yazdan yaza yüzünce böyle oluyor tabii.

Eliptik bisiklet kosu bandindan daha mi iyi?

KOŞU BANDINDA 1 SAATTE YAKTIĞINI BİSİKLETTE 30 DK DA YAKIYORSUN FAKAT ONA GÖREDE YORULUYORSUN TABİ. BANA BİSİKLET Mİ KOŞU BANDIMI DESELER KOŞU BANDI DERİM. SPOR SALONUNA GİDERKEN BİSİKLETE 15 DK ZOR DAYANABİLİYORDUM.
KİRALADIĞIM KOŞU BANDINININ 24 NİSANDA SÜRESİ BİTİYOR. SÖYLİCEM BİSİKLET GETİRSİNLER. O ZAMAN. ÇÜNKÜ BİSİKLET DAHA FAZLA KASIN ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…