nereye gidiyosun canım özel spor merkezimiÇok güzeldi valla, pek eğlendim.
Ama haftada 1 güncük işte
1 gün de yüzmeye gideceğim.
Çok güzeldi valla, pek eğlendim.
Ama haftada 1 güncük işte
1 gün de yüzmeye gideceğim.
kaloride bn seni geçmişim dün canımooo topik yıkılıyoooo
bende dün 1413 kalori aldımm vee hiiiç spor yapmadım
nereye gidiyosun canım özel spor merkezimi
Belediyenin kültür merkezi canlarım, fakat çok güzel çok temiz. Mesela dün akşam pilates dersinde 10 kişi falandık.kuzucum aşmışsın kendini yüzmeler pilateslerr tebrik ediyorum seni
bende haftaya spora yönelicem bu hafta çok yorgunum hiç kımıldamak istemiyoruummm
ayyy nerede o ya bizim buralarda yok sanırımBelediyenin kültür merkezi canlarım, fakat çok güzel çok temiz. Mesela dün akşam pilates dersinde 10 kişi falandık.
Bi de ben sakin olsun diye bilerek dersleri geç saate aldım.
Ücretsiz hem de, pazar günleri 1 saat yüzme, salı günleri 1 saat pilates.
Zamanım olsa aslında zumba var, fitness var, hepsine gidebiliyorsun.
Ben İstanbuldayım, sen nerdeydin?ayyy nerede o ya bizim buralarda yok sanırım
Belediyenin kültür merkezi canlarım, fakat çok güzel çok temiz. Mesela dün akşam pilates dersinde 10 kişi falandık.
Bi de ben sakin olsun diye bilerek dersleri geç saate aldım.
Ücretsiz hem de, pazar günleri 1 saat yüzme, salı günleri 1 saat pilates.
Zamanım olsa aslında zumba var, fitness var, hepsine gidebiliyorsun.
kuzucum aşmışsın kendini yüzmeler pilateslerr tebrik ediyorum seni
bende haftaya spora yönelicem bu hafta çok yorgunum hiç kımıldamak istemiyoruummm
Güanydınnnn kızlarrr :) Adet oldum bu sabah. Hem de çok güze l bi kiloylaHamburger ve @gamzenn e duyrulur
Ben kaç kalori aldm bilmiyorum ama çok az aldım . haftasonu danalığımı kapatmam gerekiyodu :) yarım saar yürüdüm 5 dk koştum ( ara vererek ) :/ sonra 50 mekik 50şer makas yaptım . jillian yaptm biraz sıkıldım yarıda bıraktım kendi kendime yuvarlandım birazbugun de öyle geçircem yarın misafirim var . komşularm gelicek. ne yapsam kızlar basit çabuk ve lezzetli ???
ooo topik yıkılıyoooo
bende dün 1413 kalori aldımm vee hiiiç spor yapmadım
kaloride bn seni geçmişim dün canımama tabi yaklaşık 2 saat yürüdüm ben :)
Canım ben de çok seviyorum yüzmeyi. Havuzda bi baştan bi başa yüzüyorum ama hiç durmamam lazım çünkü suyun yüzünde ayaklarım yere değmeden duramıyorum.çok güzelmiş bende yüzme istiyorum yaaa atamıyorum üzerimden şu tedirginliği yüzüyorum ama kendimi güvende hissettiğim yerlerde çok cesur davranamıyorum halbuki denizi yüzmeyi çok seviyorum
yürümeyeydim acıkıp yermiydm onca şeyiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bol bol tatlı yeee
bende bende
yürümeyeydin ne olurdu
bende çok yorgun düşüyorum işim rahat ama malum ev işleri ve çocuk. aksatıyorum bugünlerde 3 gündür çamaşırlar katlanacak bekliyorama bugünlerin gündemi spor bende 28 inde düğün var güzel olmalıyımmm
Canım ben de çok seviyorum yüzmeyi. Havuzda bi baştan bi başa yüzüyorum ama hiç durmamam lazım çünkü suyun yüzünde ayaklarım yere değmeden duramıyorum.
Ben de birden bi fobi oluştu, eskiden suyun dibinden falan giderdim, taklalar atardım suyun içinde. Sonradan ne olduysa çok korkak oldum.
E yazdan yaza yüzünce böyle oluyor tabii.bende de yorulursam ne yaparım korkusu var havuzda rahatım korkmuyorum ama denizde korkuyorum ben denizi daha çok seviyorum
suyun üstünde sırt üstü güneşlenebilirim suyun dibinde durmadan 5 takla atabilirim dalabilirim , yüzebilirim ama çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
Sayacaksın tabii ki canım.Günaydin kizlar acikinca mesala 1 tane havuç yedim bunu sayacak miyim?
Eliptik bisiklet kosu bandindan daha mi iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?