Kalori Arkadaşım

Harikasin cok tesekkurler.su an endokri doktorundan geldim obezite ilaci bi dene dedi aldim 1 ay denicem.efsam az önce carsidan geldim.cok aclikla bizim yöresel yemegimiz yüksük corbasi ictim.kac kalori bilmiyorum
Sibel senin boyun kaç. Kilon sanki obez ilaci kullaayi gerektirecem kadar çok degil. Yanlismi biliyorum

Harikasin cok tesekkurler.su an endokri doktorundan geldim obezite ilaci bi dene dedi aldim 1 ay denicem.efsam az önce carsidan geldim.cok aclikla bizim yöresel yemegimiz yüksük corbasi ictim.kac kalori bilmiyorum
senin kilon öyle asiri degil, ilaci neden verdiki ?
Endometris icin mi ilk faydasi ?
Canim simdi yüksük corbasinda 170 kcl varmis bir kasesinde cok asiri degil tek onu mu yedin ?
Ck az yeme kalorini,1000 kalorinin altina düsme sakin
yada o corbayi iccegin zaman tek salatayla da tüketebilirsin, sonucta icinde hamur ffalan var.

Vki az oldugu icin devlet ödemiyor.bi kutu dene dedi.kendim ücretle aldim.corbayi tek yedim ekmeksiz.hic bi sey olmadan

Günaydin canlarr dün günü 1300kcl ile kapadim sükürrr
bugün erkenciyim malesef, malesef diyorum cünkü gece de uyutmadi oglan ,uykum var ya
kahvaltiya arkadasim gelicek,o da diyette oldugundan iyi güzwl gecicek insallah

Sen kaç kiloydun?

bizde eşim ve ben olduğumuz sürece tatlıda israf olmazzz

eşim bitmesin diye gözümün içine bakıyor kolaysa dağıt

lola kilonu hatırlamıyorum ama temmuza kadar 50 olmam lazımmmm

canlar 53,7 diydim ama ödem vardı galiba öyle bi ipucu vereyim. siz alırsanız bende böyle vermeye devam edersem eşitleriz işte

Tartı günü keske bugün olsaydı yaaa.bu hafta süper iddalıyım. Yokmu bana bi rakipp

ne kadar dişli istiosun? kaç kilo vercen ona göre meydan okuyayım

Güanydınnnn kızlarrr :) Adet oldum bu sabah. Hem de çok güze l bi kiloyla Hamburger ve gamzenn e duyrulur
Ben kaç kalori aldm bilmiyorum ama çok az aldım . haftasonu danalığımı kapatmam gerekiyodu :) yarım saar yürüdüm 5 dk koştum ( ara vererek ) :/ sonra 50 mekik 50şer makas yaptım . jillian yaptm biraz sıkıldım yarıda bıraktım kendi kendime yuvarlandım biraz bugun de öyle geçircem yarın misafirim var . komşularm gelicek. ne yapsam kızlar basit çabuk ve lezzetli ???

günaydın canım :) geçmiş olsun :)

Hayat,
Seni kaç kişinin aradığı,
Kimi öptüğün,
Hangi sporu yaptığın
DEĞİLDİR.

Hayat,
ayakkabıların, saçın,
derinin rengi,
notlar, paralar, giysiler
nerede yaşadığın,
hangi okula gittiğin
DEĞİLDİR

Hayat;
kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir.
kendin için neler hissettiğindir.
güven, mutluluk ve şefkattir.
insanlara iyilik yapmak,
ve nefretin yerine sevgiyi koymaktır.

Charles Eguone

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…