- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Sibel senin boyun kaç. Kilon sanki obez ilaci kullaayi gerektirecem kadar çok degil. Yanlismi biliyorumHarikasin cok tesekkurler.su an endokri doktorundan geldim obezite ilaci bi dene dedi aldim 1 ay denicem.efsam az önce carsidan geldim.cok aclikla bizim yöresel yemegimiz yüksük corbasi ictim.kac kalori bilmiyorum
ee sizin yemeniz lazım ki ben bu + halimle birinciliğe yükselebileyim
çok sevdiğim bir söz var siz zayıflayamıyorsanız etrafınıdakileri şişmanlatınyiyiyn gariii
senin kilon öyle asiri degil, ilaci neden verdiki ?Harikasin cok tesekkurler.su an endokri doktorundan geldim obezite ilaci bi dene dedi aldim 1 ay denicem.efsam az önce carsidan geldim.cok aclikla bizim yöresel yemegimiz yüksük corbasi ictim.kac kalori bilmiyorum
157.cm.vki 32Sibel senin boyun kaç. Kilon sanki obez ilaci kullaayi gerektirecem kadar çok degil. Yanlismi biliyorum
Vki az oldugu icin devlet ödemiyor.bi kutu dene dedi.kendim ücretle aldim.corbayi tek yedim ekmeksiz.hic bi sey olmadansenin kilon öyle asiri degil, ilaci neden verdiki ?
Endometris icin mi ilk faydasi ?
Canim simdi yüksük corbasinda 170 kcl varmis bir kasesinde cok asiri degil tek onu mu yedin ?
Ck az yeme kalorini,1000 kalorinin altina düsme sakin
yada o corbayi iccegin zaman tek salatayla da tüketebilirsin, sonucta icinde hamur ffalan var.
Sen kaç kiloydun?
bizde eşim ve ben olduğumuz sürece tatlıda israf olmazzz
eşim bitmesin diye gözümün içine bakıyor kolaysa dağıt
lola kilonu hatırlamıyorum ama temmuza kadar 50 olmam lazımmmm
Tartı günü keske bugün olsaydı yaaa.bu hafta süper iddalıyım. Yokmu bana bi rakipp
bakıyorumda beni unutmuşssunuz kızlar bende rakibinizim bu hafta inş gidecek kılocuklarımmm
herkese ye demiş nasıl arkadaş sın sen ay ol. Sen bizim verdiklerimizin hepsini alırsın inşallah
maşallah sana :)GÜNAYDIN KIZLAR DÜN GÜNÜ 990 KALORİYLE KAPADIM. 300 KALORİDE SPORLA YAKTIM EDER 690 KALORİ.
ayyy ne güzeeeeel :) nasıl geçti canımGünaydınlar.
Dün akşam pilates yapmaya gittim.
günaydın canım :) geçmiş olsun :)Güanydınnnn kızlarrr :) Adet oldum bu sabah. Hem de çok güze l bi kiloylaHamburger ve gamzenn e duyrulur
Ben kaç kalori aldm bilmiyorum ama çok az aldım . haftasonu danalığımı kapatmam gerekiyodu :) yarım saar yürüdüm 5 dk koştum ( ara vererek ) :/ sonra 50 mekik 50şer makas yaptım . jillian yaptm biraz sıkıldım yarıda bıraktım kendi kendime yuvarlandım birazbugun de öyle geçircem yarın misafirim var . komşularm gelicek. ne yapsam kızlar basit çabuk ve lezzetli ???
Çok güzeldi valla, pek eğlendim.ayyy ne güzeeeeel :) nasıl geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?