bende
kız Allah seni hep güldürsünn öldüm gülmekten
bende öyle olduydu
Birazdan pasta yiyeceğim kızlar.
Ohhhh sefam olsun. Her yanım hasta dolu zaten, moral depolamam lazım.
sen onlari acilen bitir,aynen evde tatli olunca bitmesi gerek israfi hic sevmemm hemde hiccBende dün coştum iş yerinde öğleden önce canga öğleden sonra dev boy pasta yedim akşam evde de kocaman bir kase sütlaç yedim bu hafta başka şeker almamalıyım diyordum ama evdeki sütlaçlar bitmedi onlar bitene kadar bana rahat yok
ben öyle olunca komsulara dagıtıyorum . kökten çözüm :)))Bende dün coştum iş yerinde öğleden önce canga öğleden sonra dev boy pasta yedim akşam evde de kocaman bir kase sütlaç yedim bu hafta başka şeker almamalıyım diyordum ama evdeki sütlaçlar bitmedi onlar bitene kadar bana rahat yok
Bende dün coştum iş yerinde öğleden önce canga öğleden sonra dev boy pasta yedim akşam evde de kocaman bir kase sütlaç yedim bu hafta başka şeker almamalıyım diyordum ama evdeki sütlaçlar bitmedi onlar bitene kadar bana rahat yok
Sen kaç kiloydun?september da sende yiyin de aynı kilo da buluşalımben çok iddalıyım bu hafta
sen onlari acilen bitir,aynen evde tatli olunca bitmesi gerek israfi hic sevmemm hemde hicc
ben öyle olunca komsulara dagıtıyorum . kökten çözüm :)))
september da sende yiyin de aynı kilo da buluşalımben çok iddalıyım bu hafta
sana noluyo kızım sana demedim ki yenicem diye sana yetisicem dedim. Ay bu kızın hala benle yarişası var herhalde.2hafta daha düzenli kilo alsaydın haftaya esittik
Yedim valla pizzalari
Birazdan pasta yiyeceğim kızlar.
Ohhhh sefam olsun. Her yanım hasta dolu zaten, moral depolamam lazım.
ev ahalisine lazanya yapicam, bende hindi fümeli salata yicem hanimlar bugün
ara ögün üsenmessem bir türk kahvesi icmek istiyorum
bu hafta sporla 2000 kcl harcamak istiyorum allahin izniyle yaa 1 hafta diyet yapmadim iki gün toparlim 2000 kaloriyle bari 5 gün olsun,bir hafta diyet birakilirmi manyak kizzz
Yemin ederim sabah kendi kendime dedim ki kendimi sinoki gibi hissediyorum
Bende dün coştum iş yerinde öğleden önce canga öğleden sonra dev boy pasta yedim akşam evde de kocaman bir kase sütlaç yedim bu hafta başka şeker almamalıyım diyordum ama evdeki sütlaçlar bitmedi onlar bitene kadar bana rahat yok
bizde eşim ve ben olduğumuz sürece tatlıda israf olmazzz
eşim bitmesin diye gözümün içine bakıyor kolaysa dağıt
lola kilonu hatırlamıyorum ama temmuza kadar 50 olmam lazımmmm
bu hafta seni geçicem inş. 1. liğe yürüyeceğimmmm
sen benim selelerime takılıyorkene iyiydi unutmadım unutumammmmmm
löp löp yağ olsun inş.
ye canım ye güzel kilo veriyordun alıverirsin şipşak
inş. harcayamazsın o kalorileri
süttlaç candır. Bol bol ye canım sakın dökme yazık emeğine kullandığın malzemeyekimseyede vermeee hiç dökmemek için birisine sütlaç verilir mi
ee sizin yemeniz lazım ki ben bu + halimle birinciliğe yükselebileyimnoluyor kız sana herkese yiyin gayri diyip duruyorsunn
ee sizin yemeniz lazım ki ben bu + halimle birinciliğe yükselebileyim
çok sevdiğim bir söz var siz zayıflayamıyorsanız etrafınıdakileri şişmanlatınyiyiyn gariii
E kızım sen - de değil misin ? Yine mi aldın 2 gunde. bu arada ben seninle rakip miydim. Kimdi benim rakibim
Harikasin cok tesekkurler.su an endokri doktorundan geldim obezite ilaci bi dene dedi aldim 1 ay denicem.efsam az önce carsidan geldim.cok aclikla bizim yöresel yemegimiz yüksük corbasi ictim.kac kalori bilmiyorumtabi ne demek canim 3 senelik bir kalori sayma cihazi var karsinda :-D
ben almanyada fddb diye bir app kullaniyorum cepten,bütün kalorilerimi sayiyor
mutfak tartisi vazgeczilmezimdi, artik gözümle baktimmi biliyorum herseyin gramajini
diyetkolik kullaniyorum,herseyin kalorisini bilmiyosan,
sen sor ben söylim canim gazamiz mubarek olsun
deryasefa sevgili rakibeciğim nerelerdesin umarım bi kuytuda bol bol besleniyorsundur
Benimle rakiptin tabii
evet + dayım 1 günde aldım nolmuş
sizde alırsınız inş.
herkese ye demiş nasıl arkadaş sın sen ay ol. Sen bizim verdiklerimizin hepsini alırsın inşallahbu hafta seni geçicem inş. 1. liğe yürüyeceğimmmm
sen benim selelerime takılıyorkene iyiydi unutmadım unutumammmmmm
löp löp yağ olsun inş.
ye canım ye güzel kilo veriyordun alıverirsin şipşak
inş. harcayamazsın o kalorileri
süttlaç candır. Bol bol ye canım sakın dökme yazık emeğine kullandığın malzemeyekimseyede vermeee hiç dökmemek için birisine sütlaç verilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?