Kalori Arkadaşım

Günaydin kizlar acikinca mesala 1 tane havuç yedim bunu sayacak miyim?

canım sen dünde sormamış mıydın bunu ?? dün yine biri havuç yedim saymalı mıyım diye soruyordu.

sayacaksın tabi ki midene giden her şeyi sayacaksın o havuç 30 kalori falandır

eliptik bisikletten mi bahsediyorsun yoksa normal bisikletten mi?

normal bisiklet için kimisi kalça genişletiyor diyorlar kimisi de hiç alakası yok diyor

Günaydınlar.
Dün akşam pilates yapmaya gittim.

yetişicem diye hep bunlar şaka bi yana ben çok tembelim ya spor yapanlara imreniyorum

maşallah akşam yiyipde harcadığın kalorileri alma

ooo topik yıkılıyoooo

bende dün 1413 kalori aldımm vee hiiiç spor yapmadım

ohhhhh yarasın kuzuma, sen yarım kilo al, bende zayıflıyım ortada buluşuruz

bende yüzüyorum ama suyun içinde duramıyorum, bi ben böyleyim zannediodum

Eliptik bisiklet kosu bandindan daha mi iyi?

evet canım, ben koşu bandında 1 saat durabiliyorum- eliptikte 15 dkk

eliptik bisikletten mi bahsediyorsun yoksa normal bisikletten mi?

normal bisiklet için kimisi kalça genişletiyor diyorlar kimisi de hiç alakası yok diyor

SPOR SALONUNDA 15 DK ELİPTİK 15 DK NORMAL YAPIYORDUM. AMA YORMASI VE KALORİ YAKMASI HER İKİSİ İÇİNDE GEÇERLİ. EVE KİRALICAM DEDİĞİM DE NORMAL BİSİKLET CANM

yürümeyeydim acıkıp yermiydm onca şeyi

eliptik bisiklettt en iyisi

SPOR SALONUNDA 15 DK ELİPTİK 15 DK NORMAL YAPIYORDUM. AMA YORMASI VE KALORİ YAKMASI HER İKİSİ İÇİNDE GEÇERLİ. EVE KİRALICAM DEDİĞİM DE NORMAL BİSİKLET CANM

ben geçen sene gün aşırı akşamları normal bisiklette 1 saat pedal çeviriyordum

bu sene bir türlü o düzeni oturtamadım birde basen yaptığını duydum soğudum resmen ama önümüzdeki hafta toparlanıp yine başlamayı planlıyorum

kızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)

hoş geldin :)

Hoşgeldin.
Bize biraz kendinden bahsedebilirsin. Kaç yaşındasın, kaç kilosun, boyun kaç, evli misin bekar mısın, çalışıyor musun, çocuk var mı vs. vs.

Hosgeldin cnm

Hangi belediyeydi kuzum? Akşamları varsa ben de yuzmeye gideyim burda yaa. İnşaellah bizimkinde de vardır

canım sana profiterol ısmarlayayım mı ne dersın

Cnm cok begendim face de paylaştım

cnm bende ankaradayım sen hangi semt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…