Günaydin kizlar acikinca mesala 1 tane havuç yedim bunu sayacak miyim?
KOŞU BANDINDA 1 SAATTE YAKTIĞINI BİSİKLETTE 30 DK DA YAKIYORSUN FAKAT ONA GÖREDE YORULUYORSUN TABİ. BANA BİSİKLET Mİ KOŞU BANDIMI DESELER KOŞU BANDI DERİM. SPOR SALONUNA GİDERKEN BİSİKLETE 15 DK ZOR DAYANABİLİYORDUM.
KİRALADIĞIM KOŞU BANDINININ 24 NİSANDA SÜRESİ BİTİYOR. SÖYLİCEM BİSİKLET GETİRSİNLER. O ZAMAN. ÇÜNKÜ BİSİKLET DAHA FAZLA KASIN ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR.
Günaydınlar.
Dün akşam pilates yapmaya gittim.
Güanydınnnn kızlarrr :) Adet oldum bu sabah. Hem de çok güze l bi kiloylaHamburger ve gamzenn e duyrulur
Ben kaç kalori aldm bilmiyorum ama çok az aldım . haftasonu danalığımı kapatmam gerekiyodu :) yarım saar yürüdüm 5 dk koştum ( ara vererek ) :/ sonra 50 mekik 50şer makas yaptım . jillian yaptm biraz sıkıldım yarıda bıraktım kendi kendime yuvarlandım birazbugun de öyle geçircem yarın misafirim var . komşularm gelicek. ne yapsam kızlar basit çabuk ve lezzetli ???
ooo topik yıkılıyoooo
bende dün 1413 kalori aldımm vee hiiiç spor yapmadım
Canım ben de çok seviyorum yüzmeyi. Havuzda bi baştan bi başa yüzüyorum ama hiç durmamam lazım çünkü suyun yüzünde ayaklarım yere değmeden duramıyorum.
Ben de birden bi fobi oluştu, eskiden suyun dibinden falan giderdim, taklalar atardım suyun içinde. Sonradan ne olduysa çok korkak oldum.
Eliptik bisiklet kosu bandindan daha mi iyi?
eliptik bisikletten mi bahsediyorsun yoksa normal bisikletten mi?
normal bisiklet için kimisi kalça genişletiyor diyorlar kimisi de hiç alakası yok diyor
yürümeyeydim acıkıp yermiydm onca şeyi
KOŞU BANDINDA 1 SAATTE YAKTIĞINI BİSİKLETTE 30 DK DA YAKIYORSUN FAKAT ONA GÖREDE YORULUYORSUN TABİ. BANA BİSİKLET Mİ KOŞU BANDIMI DESELER KOŞU BANDI DERİM. SPOR SALONUNA GİDERKEN BİSİKLETE 15 DK ZOR DAYANABİLİYORDUM.
KİRALADIĞIM KOŞU BANDINININ 24 NİSANDA SÜRESİ BİTİYOR. SÖYLİCEM BİSİKLET GETİRSİNLER. O ZAMAN. ÇÜNKÜ BİSİKLET DAHA FAZLA KASIN ÇALIŞMASINI SAĞLIYOR.
SPOR SALONUNDA 15 DK ELİPTİK 15 DK NORMAL YAPIYORDUM. AMA YORMASI VE KALORİ YAKMASI HER İKİSİ İÇİNDE GEÇERLİ. EVE KİRALICAM DEDİĞİM DE NORMAL BİSİKLET CANM
Evet bi yorumda salatayi yagsiz yersen saymayacaksin denildi.kafam karisti.canım sen dünde sormamış mıydın bunu ?? dün yine biri havuç yedim saymalı mıyım diye soruyordu.
sayacaksın tabi ki midene giden her şeyi sayacaksın o havuç 30 kalori falandır
hoş geldin :)kızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)
Hoşgeldin.kızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)
Hosgeldin cnmkızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)
Belediyenin kültür merkezi canlarım, fakat çok güzel çok temiz. Mesela dün akşam pilates dersinde 10 kişi falandık.
Bi de ben sakin olsun diye bilerek dersleri geç saate aldım.
Ücretsiz hem de, pazar günleri 1 saat yüzme, salı günleri 1 saat pilates.
Zamanım olsa aslında zumba var, fitness var, hepsine gidebiliyorsun.
Özelden yazıyorum canım.Hangi belediyeydi kuzum? Akşamları varsa ben de yuzmeye gideyim burda yaa. İnşaellah bizimkinde de vardır
vala kuzum aklıma hiç bişi gelmedi. patates salaltası flan yapabilirsn iyi olur canımKızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize
Kızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize
Güanydınnnn kızlarrr :) Adet oldum bu sabah. Hem de çok güze l bi kiloylaHamburger ve gamzenn e duyrulur
Ben kaç kalori aldm bilmiyorum ama çok az aldım . haftasonu danalığımı kapatmam gerekiyodu :) yarım saar yürüdüm 5 dk koştum ( ara vererek ) :/ sonra 50 mekik 50şer makas yaptım . jillian yaptm biraz sıkıldım yarıda bıraktım kendi kendime yuvarlandım birazbugun de öyle geçircem yarın misafirim var . komşularm gelicek. ne yapsam kızlar basit çabuk ve lezzetli ???
Hayat,
Seni kaç kişinin aradığı,
Kimi öptüğün,
Hangi sporu yaptığın
DEĞİLDİR.
Hayat,
ayakkabıların, saçın,
derinin rengi,
notlar, paralar, giysiler
nerede yaşadığın,
hangi okula gittiğin
DEĞİLDİR
Hayat;
kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir.
kendin için neler hissettiğindir.
güven, mutluluk ve şefkattir.
insanlara iyilik yapmak,
ve nefretin yerine sevgiyi koymaktır.
Charles Eguone
cnm bende ankaradayım sen hangi semtankara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?