altındağda oturuyorm canım sn nerdesincanım sana profiterol ısmarlayayım mı ne dersın
Cnm cok begendim face de paylaştım
cnm bende ankaradayım sen hangi semt
Canm kereviz salatasyap.hazir yufkadan börek yap googleda midye börek tarifi war hem cok şık hem çok pratik çıtır çıtır çok güzel oluyo. Bisküvili pudingli pasta yap. Şimdilik aklimi en kolay bunlar geldiKızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize
Hazir garnitürle makarna salatasıda olabilir.Kızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize
kızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)
Kizlar ben bu gün kahvaltida hamburger yedim
Hep o kocişimin yüzünden yaa
Kızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize
öğle yemeğinde tatlı olarak profiteröl vardı ve ben tam yicekken son anda arkadaşıma verdim geride isteyemem ohhh 400 kalori ellerimden uçtu gitti
noldu bebeğim pek hoşnut olmadın sanki bu durumdahoşgellllllllllldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn yaaaarrrrrr araaamızaaaaa boşverrr beeeeeeee sen ye ye ye yeeee elalem ne derse desin haydiiiii lililiilil liiilliii
zannedersem delirdim
hoşgelsin canımmmm
ohhhh afiyet olsun kafadan gitti 500 kalori
milföyden tatlı yada tuzlu bir tarif yap
bir mantı yap bol yoğurtlu soslu
bir poğaçaa
bir kurabiye ohh miss
sonra otur ye o kadar emek vermişsin yemeden olmaz
Seni caaani Gönülden tebrik ediyorm cnm nasil kiyabildin kız güzelim profitoroleöğle yemeğinde tatlı olarak profiteröl vardı ve ben tam yicekken son anda arkadaşıma verdim geride isteyemem ohhh 400 kalori ellerimden uçtu gitti
olmadım tabiki ben koskocaman kurabiyeleri tatlıları mideme indirirken sen canıımmm fındık kurdu profetörölü becerip mideye hüpletememişsinnoldu bebeğim pek hoşnut olmadın sanki bu durumda
Seni caaani Gönülden tebrik ediyorm cnm nasil kiyabildin kız güzelim profitorole
Kıssss sinoki noldu sana böyle artıdamısın yawrum yaaa...sen böe yaptikca ben aCccYip motiwe oluyorummhoşgellllllllllldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn yaaaarrrrrr araaamızaaaaa boşverrr beeeeeeee sen ye ye ye yeeee elalem ne derse desin haydiiiii lililiilil liiilliii
zannedersem delirdim
hoşgelsin canımmmm
ohhhh afiyet olsun kafadan gitti 500 kalori
milföyden tatlı yada tuzlu bir tarif yap
bir mantı yap bol yoğurtlu soslu
bir poğaçaa
bir kurabiye ohh miss
sonra otur ye o kadar emek vermişsin yemeden olmaz
kıydım vala ya bi anda verdim gitti :)Seni caaani Gönülden tebrik ediyorm cnm nasil kiyabildin kız güzelim profitorole
sen götür canım götür afiyetler olsun :)olmadım tabiki ben koskocaman kurabiyeleri tatlıları mideme indirirken sen canıımmm fındık kurdu profetörölü becerip mideye hüpletememişsin
Hoşgeldin.
Bize biraz kendinden bahsedebilirsin. Kaç yaşındasın, kaç kilosun, boyun kaç, evli misin bekar mısın, çalışıyor musun, çocuk var mı vs. vs.
Hosgeldin cnm
merhaba..hoşbulduk..Hosgeldin cnm
şimdi canım düdüklü tencereyi alıyorsunn içine paketleriyle kabuklarıyla kek malzemelerini koyuyorsun gerisini o halleder
hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bakkızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)
burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tskayda2kilogo nerdesin sen topikimizin gülü? Gözlerim seni arıyor.
bu da düdüklü de son nokta olmalı.şimdi canım düdüklü tencereyi alıyorsunn içine paketleriyle kabuklarıyla kek malzemelerini koyuyorsun gerisini o halleder
hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bakbizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin
burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk
bu da düdüklü de son nokta olmalı.
Aydaaa nasıl oldun minik kuşumm :))))))
hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bakbizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin
Tam benlik valla.....hayal bari kuralım..dimi..
Kız süsü biz cewap wermeyince tokatlamayi biliyon. O kadar fikir werdim bi tskkr yokmu. Al buda benden sanaAydaaa nasıl oldun minik kuşumm :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?