Kalori Arkadaşım

öğle yemeğinde tatlı olarak profiteröl vardı ve ben tam yicekken son anda arkadaşıma verdim geride isteyemem ohhh 400 kalori ellerimden uçtu gitti

Kızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize
Canm kereviz salatasyap.hazir yufkadan börek yap googleda midye börek tarifi war hem cok şık hem çok pratik çıtır çıtır çok güzel oluyo. Bisküvili pudingli pasta yap. Şimdilik aklimi en kolay bunlar geldi

hoşgellllllllllldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn yaaaarrrrrr araaamızaaaaa boşverrr beeeeeeee sen ye ye ye yeeee elalem ne derse desin haydiiiii lililiilil liiilliii

zannedersem delirdim
hoşgelsin canımmmm
Kizlar ben bu gün kahvaltida hamburger yedim
Hep o kocişimin yüzünden yaa

ohhhh afiyet olsun kafadan gitti 500 kalori

Kızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize

milföyden tatlı yada tuzlu bir tarif yap
bir mantı yap bol yoğurtlu soslu
bir poğaçaa
bir kurabiye ohh miss

sonra otur ye o kadar emek vermişsin yemeden olmaz

öğle yemeğinde tatlı olarak profiteröl vardı ve ben tam yicekken son anda arkadaşıma verdim geride isteyemem ohhh 400 kalori ellerimden uçtu gitti

noldu bebeğim pek hoşnut olmadın sanki bu durumda

Kıssss sinoki noldu sana böyle artıdamısın yawrum yaaa...sen böe yaptikca ben aCccYip motiwe oluyorumm

Hoşgeldin.
Bize biraz kendinden bahsedebilirsin. Kaç yaşındasın, kaç kilosun, boyun kaç, evli misin bekar mısın, çalışıyor musun, çocuk var mı vs. vs.

Hoşbulduk..:).. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum....evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor.....

hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bak bizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek. sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin
ayda2kilogo nerdesin sen topikimizin gülü? Gözlerim seni arıyor.
burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk
şimdi canım düdüklü tencereyi alıyorsunn içine paketleriyle kabuklarıyla kek malzemelerini koyuyorsun gerisini o halleder
bu da düdüklü de son nokta olmalı.

Aydaaa nasıl oldun minik kuşumm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…