- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
Canimcim ins. Tez zamanda istedigin kiloya gelirsin we hayirlisiyla bi bebisin olurrHoş. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum....evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor.. ...
Canimcim ins. Tez zamanda istedigin kiloya gelirsin we hayirlisiyla bi bebisin olurr
siz ye demeden ben sölim kızlar..öğlen yemeğinide genelde haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yiyordum..ama bugün sütlü çorba ve sütlaç yedim(yarım kase,)...pişmanmıyım...HAYIR..Akşam 45 dk koşu bandında koşarken hala pişman olmazmıyım derseniz.. demeyin..
özellikle sinoki ye uyma sakın, çok fenadır kendileri :)MERABA HOŞGELDİN ARAMIZA EVET KIZLARIN DEDİKLERİ GİBİ BURDA SANA KİMSE YEME DEMEZ HATTA ARAMIZDA İSMİ LAZIM OLMAYAN BAZI ARKADAŞLAR VARKİ PİZZA VE KEMALPAŞALARLA HAFTADA 1,5 KG VERİR. GOOGLE DA ARAT AYDA2KİLOGO DİYETİ DİE ÇIKIO :) AMA PAZARTESİ GÜNÜ BİLDİRİMLER YAPILIRKEN FARK EDERSİNKİ REKABETİN ACI YÜZÜ. SANA YE DİYENLER SENDEN FAZLA KİLO VERMİŞ
UYMA SEN ONLARA UYMA ARAKADAŞIM BEN ANLADIM BUNU..
kıydım vala ya bi anda verdim gitti :)
Hoşbulduk..:).. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum....evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor.. ...
hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bakbizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin
burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk
bu da düdüklü de son nokta olmalı.
MERABA HOŞGELDİN ARAMIZA EVET KIZLARIN DEDİKLERİ GİBİ BURDA SANA KİMSE YEME DEMEZ HATTA ARAMIZDA İSMİ LAZIM OLMAYAN BAZI ARKADAŞLAR VARKİ PİZZA VE KEMALPAŞALARLA HAFTADA 1,5 KG VERİR. GOOGLE DA ARAT AYDA2KİLOGO DİYETİ DİE ÇIKIO :) AMA PAZARTESİ GÜNÜ BİLDİRİMLER YAPILIRKEN FARK EDERSİNKİ REKABETİN ACI YÜZÜ. SANA YE DİYENLER SENDEN FAZLA KİLO VERMİŞ
özellikle sinoki ye uyma sakın, çok fenadır kendileri :)
evet canım saat 10 a kadar olcaksağolun kızlar..bende gönlüme göre diet buldum diyodum....
p.tesimi oluyo bildirimler..eyvaaahh...az kalmış.... çok çalışmam lazım..
sağolun kızlar..bende gönlüme göre diet buldum diyodum....
p.tesimi oluyo bildirimler..eyvaaahh...az kalmış.... çok çalışmam lazım..
BU HAFTAKİ KATILIMINA GÖRE EKLER SENİayda2kilogo O İSTER EKLER İSTER EKLEMEZ
BURASIayda2kilogo DEREBEYLİĞİ[/QU
Ama cevap evrmek için Sizi dürtmek lazımmış bunu da anladım yaniiKız süsü biz cewap wermeyince tokatlamayi biliyon. O kadar fikir werdim bi tskkr yokmu. Al buda benden sana
Ama cevap evrmek için Sizi dürtmek lazımmış bunu da anladım yaniiTeşşekkürler canımm. Evde pırasam var yemek yaparım diye almıştım ama yapamadım bi türlü fırsat olmadı. Ondan iç yapıp midye böreği yapıcam pırasalı. yanına da garnitür salata yogurtlu. tatlı olarak da Sütlü irmik tatlısı yapıcam . Sonra bi kahve bi çikolata . tamamdır dimi ? Akşam içn çok bile
Öksürük balgam göğüs ağrısı.Aydaaa nasıl oldun minik kuşumm :))))))
bugün artı da çıktım hayret bişey ya çok saskinimBENCE İYİ ARADA GİRİP MİLLETE VERİP VERİŞTİRİO SONRA KAÇIO
nazar ettiniz zaten bi kişi de maşallah demedi aşkolsunMERABA HOŞGELDİN ARAMIZA EVET KIZLARIN DEDİKLERİ GİBİ BURDA SANA KİMSE YEME DEMEZ HATTA ARAMIZDA İSMİ LAZIM OLMAYAN BAZI ARKADAŞLAR VARKİ PİZZA VE KEMALPAŞALARLA HAFTADA 1,5 KG VERİR. GOOGLE DA ARAT AYDA2KİLOGO DİYETİ DİE ÇIKIO :) AMA PAZARTESİ GÜNÜ BİLDİRİMLER YAPILIRKEN FARK EDERSİNKİ REKABETİN ACI YÜZÜ. SANA YE DİYENLER SENDEN FAZLA KİLO VERMİŞ
yok öyle bişey hepimiz karar veriyoruz . Ben yalnızca liste hazırlama hamalligini gerceklestiriyorum topikte.BU HAFTAKİ KATILIMINA GÖRE EKLER SENİayda2kilogo O İSTER EKLER İSTER EKLEMEZ
BURASIayda2kilogo DEREBEYLİĞİ
Ama cevap evrmek için Sizi dürtmek lazımmış bunu da anladım yaniiTeşşekkürler canımm. Evde pırasam var yemek yaparım diye almıştım ama yapamadım bi türlü fırsat olmadı. Ondan iç yapıp midye böreği yapıcam pırasalı. yanına da garnitür salata yogurtlu. tatlı olarak da Sütlü irmik tatlısı yapıcam . Sonra bi kahve bi çikolata . tamamdır dimi ? Akşam içn çok bile
ya ne maşşallahı allah aşkına ben hevesle atladım listeyi hazırlım kendime gururla 1. yazıcam diye hevesim kursamda kalsın sonra bide tebrik edim pehhhhÖksürük balgam göğüs ağrısı.
bugün artı da çıktım hayret bişey ya çok saskinim
nazar ettiniz zaten bi kişi de maşallah demedi aşkolsun
yok öyle bişey hepimiz karar veriyoruz . Ben yalnızca liste hazırlama hamalligini gerceklestiriyorum topikte.
Bu arada bu pazartesi bana da süpriz oldu liste çok daha güzel miş başkası hazirlayinca daha heyecanlı oluyormuş. Ozlemisim.
Tatatatammmm ayda artıdaymış buna kimse knanmaz canim yine sağ gösterip sol vurcan dimi. Seni seniÖksürük balgam göğüs ağrısı.
yok öyle bişey hepimiz karar veriyoruz . Ben yalnızca liste hazırlama hamalligini gerceklestiriyorum topikte.
Bu arada bu pazartesi bana da süpriz oldu liste çok daha güzel miş başkası hazirlayinca daha heyecanlı oluyormuş. Ozlemisim.
hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bakbizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin
burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk
bu da düdüklü de son nokta olmalı.
Aydacım bu arada kuzucuk nasıl oldu.soldumu çiçeklerÖksürük balgam göğüs ağrısı.
Canım sen bi ara termal şort almıstin kullaniyomusun hsla. Memnun kaldinmikızzzzz iyileştiniz mi? nasıl oldu cimcime ???
siz ye demeden ben sölim kızlar..öğlen yemeğinide genelde haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yiyordum..ama bugün sütlü çorba ve sütlaç yedim(yarım kase,)...pişmanmıyım...HAYIR..Akşam 45 dk koşu bandında koşarken hala pişman olmazmıyım derseniz.. demeyin..
Öksürük balgam göğüs ağrısı.
Canım sen bi ara termal şort almıstin kullaniyomusun hsla. Memnun kaldinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?