Kalori Arkadaşım

siz ye demeden ben sölim kızlar..öğlen yemeğinide genelde haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yiyordum..ama bugün sütlü çorba ve sütlaç yedim(yarım kase,)...pişmanmıyım...HAYIR..Akşam 45 dk koşu bandında koşarken hala pişman olmazmıyım derseniz.. demeyin..

MERABA HOŞGELDİN ARAMIZA EVET KIZLARIN DEDİKLERİ GİBİ BURDA SANA KİMSE YEME DEMEZ HATTA ARAMIZDA İSMİ LAZIM OLMAYAN BAZI ARKADAŞLAR VARKİ PİZZA VE KEMALPAŞALARLA HAFTADA 1,5 KG VERİR. GOOGLE DA ARAT AYDA2KİLOGO DİYETİ DİE ÇIKIO :) AMA PAZARTESİ GÜNÜ BİLDİRİMLER YAPILIRKEN FARK EDERSİNKİ REKABETİN ACI YÜZÜ. SANA YE DİYENLER SENDEN FAZLA KİLO VERMİŞ
UYMA SEN ONLARA UYMA ARAKADAŞIM BEN ANLADIM BUNU..

özellikle sinoki ye uyma sakın, çok fenadır kendileri :)

kıydım vala ya bi anda verdim gitti :)

Hoşbulduk..:).. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum....evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor.....

hoşgeldin canım, iyi çalışmalar

kızzzzz iyileştin mi sen bakim????? laf sokmaya başlamışın, evde enerji patlaması yaşıyon dimi

özellikle sinoki ye uyma sakın, çok fenadır kendileri :)

sağolun kızlar..bende gönlüme göre diet buldum diyodum.. ..
p.tesimi oluyo bildirimler..eyvaaahh...az kalmış.... çok çalışmam lazım..

Kız süsü biz cewap wermeyince tokatlamayi biliyon. O kadar fikir werdim bi tskkr yokmu. Al buda benden sana
Ama cevap evrmek için Sizi dürtmek lazımmış bunu da anladım yanii Teşşekkürler canımm. Evde pırasam var yemek yaparım diye almıştım ama yapamadım bi türlü fırsat olmadı. Ondan iç yapıp midye böreği yapıcam pırasalı. yanına da garnitür salata yogurtlu. tatlı olarak da Sütlü irmik tatlısı yapıcam . Sonra bi kahve bi çikolata . tamamdır dimi ? Akşam içn çok bile

wuhuuu gelsin kaloriler gelsin löp löp etler

Aydaaa nasıl oldun minik kuşumm :))))))
Öksürük balgam göğüs ağrısı.
BENCE İYİ ARADA GİRİP MİLLETE VERİP VERİŞTİRİO SONRA KAÇIO
bugün artı da çıktım hayret bişey ya çok saskinim

nazar ettiniz zaten bi kişi de maşallah demedi aşkolsun

BU HAFTAKİ KATILIMINA GÖRE EKLER SENİ ayda2kilogo O İSTER EKLER İSTER EKLEMEZ
BURASI ayda2kilogo DEREBEYLİĞİ
yok öyle bişey hepimiz karar veriyoruz . Ben yalnızca liste hazırlama hamalligini gerceklestiriyorum topikte.

Bu arada bu pazartesi bana da süpriz oldu liste çok daha güzel miş başkası hazirlayinca daha heyecanlı oluyormuş. Ozlemisim.

Bencede tamamdir.kolay gelsin cnm iş dönüşü misafir çok zok yaa kolay gelsin

ya ne maşşallahı allah aşkına ben hevesle atladım listeyi hazırlım kendime gururla 1. yazıcam diye hevesim kursamda kalsın sonra bide tebrik edim pehhhh

Tatatatammmm ayda artıdaymış buna kimse knanmaz canim yine sağ gösterip sol vurcan dimi. Seni seni

kızzzzz iyileştiniz mi? nasıl oldu cimcime ???

Aydacım bu arada kuzucuk nasıl oldu.soldumu çiçekler

sen sinokiye bakma o 30 küsür kilo vermiş biridir. hem de sporsuz son zamanlarda spor aleti aldı alet bile dayanamadı 2 haftada bozuldu

kız ben o kadar nazar boncuğu koydum tebrik ettim hiiiç biri görünmez zaten

Canım sen bi ara termal şort almıstin kullaniyomusun hsla. Memnun kaldinmi

evet aldım termal şort bir kaç defa kullanabildim 2 defa yıkadım ama plastik kokusu gitmedi o kokuda beni çok rahatsız ediyor havalar ısınsın yürüyüş yaparken giyinmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…