Canım sen bi ara termal şort almıstin kullaniyomusun hsla. Memnun kaldinmi
Ben hemen hemen 5 aydir falan takip ediyorum ama bos kaldikcada motiwe amacli gecmisi okuyorumkız ben şortu alalı kaç ay oldu sen bizi ne zamandan beri takip ediyorsunnn
Ben hemen hemen 5 aydir falan takip ediyorum ama bos kaldikcada motiwe amacli gecmisi okuyorumBende termal kemer aldim merak ediyorum isi yarayacakmi diye ondan sordum
beni acayip motive ediyorsun söyleyeyim cicimya ne maşşallahı allah aşkına ben hevesle atladım listeyi hazırlım kendime gururla 1. yazıcam diye hevesim kursamda kalsın sonra bide tebrik edim pehhhh
pizza yemedim ondandirTatatatammmm ayda artıdaymış buna kimse knanmaz canim yine sağ gösterip sol vurcan dimi. Seni seni
kızzzzz iyileştiniz mi? nasıl oldu cimcime ???
çiçekleri kurudu. Öksürük ü var. Çaylar çorbalar bakıma aldım kızı. Akşama köy horozu çorbası yapacağım DÜDÜKLÜ deAydacım bu arada kuzucuk nasıl oldu.soldumu çiçekler
kız o gün hastane filan ınan gormemisim. Zaten senin nazarın değmez ki. Kilodaş larımin nazarı degmistirsen sinokiye bakma o 30 küsür kilo vermiş biridir. hem de sporsuz son zamanlarda spor aleti aldı alet bile dayanamadı 2 haftada bozuldu
kız ben o kadar nazar boncuğu koydum tebrik ettim hiiiç biri görünmez zaten
evet aldım termal şort bir kaç defa kullanabildim 2 defa yıkadım ama plastik kokusu gitmedi o kokuda beni çok rahatsız ediyor havalar ısınsın yürüyüş yaparken giyinmeyi planlıyorum
çıkıyor o kadar iğrenç ler ki merak edip arastirmadim bile ne acaba diye.Yaa şu paleo diyetindeki resimler sizdede çikiyomu
Çok fenaa bunlarr.o şeyleri yiyerekmi zayifliyolarkii
beni acayip motive ediyorsun söyleyeyim cicim
pizza yemedim ondandir
çiçekleri kurudu. Öksürük ü var. Çaylar çorbalar bakıma aldım kızı. Akşama köy horozu çorbası yapacağım DÜDÜKLÜ de
kız o gün hastane filan ınan gormemisim. Zaten senin nazarın değmez ki. Kilodaş larımin nazarı degmistir
çıkıyor o kadar iğrenç ler ki merak edip arastirmadim bile ne acaba diye.
Yaa şu paleo diyetindeki resimler sizdede çikiyomu
Çok fenaa bunlarr.o şeyleri yiyerekmi zayifliyolarkii
aynı horoz. Bolmustum buzluga atmıştım yarısını.minnoşa afiyet olsun şifa olsun artık horoz almazsın diyordum ama en sonunda yola geldindikkat et düdüklü alışkanlık yapar
Spor yapın arkadaşlar yukardaki nineyi gördünüz
Kiz bide she let the dogs out yazmislar walla cok guldummmmmmSpor yapın arkadaşlar yukardaki nineyi gördünüz
Kopekleri n burnu superrSpor yapın arkadaşlar yukardaki nineyi gördünüz
bende çıkmıyor öyle şeyler şu an ariel reklamı var ekranda dünde saç modeli hellen örgüsü falan vardı
onlar hep var da mesaj aralarında bunlar çıkıyor
Eki Görüntüle 1451112 düdüklü nasıl doğru mu yapmışım hepsini çiğden koydum.
onlar hep var da mesaj aralarında bunlar çıkıyor
bütün bütün içinden alivercem soğanı patatesi kalan suyuna çorba yapacam. havuç yok evde. Maydanoz aklıma gelmedi vardı da. Tane karabiber koydum 5-6 tanekız sen haşlama yapıyorsun koca patateslerle nasıl çorba bu havucun varsa 2 de havuç at vitamin patlaması yaşayın hatta 2-3 dal maydanoz
hiç baharat yok galiba karabiber dök gribe iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?