Kalori Arkadaşım

Ben hemen hemen 5 aydir falan takip ediyorum ama bos kaldikcada motiwe amacli gecmisi okuyorumBende termal kemer aldim merak ediyorum isi yarayacakmi diye ondan sordum

bende bi tane kemer vardı çok basit bir şeydi özel günlerimde ağrıdan can çekişirken kullanıyordum şortu da ona aldanıp aldım ama dediğim gibi çok kullanamadım

Yaa şu paleo diyetindeki resimler sizdede çikiyomu
Çok fenaa bunlarr.o şeyleri yiyerekmi zayifliyolarkii

ya ne maşşallahı allah aşkına ben hevesle atladım listeyi hazırlım kendime gururla 1. yazıcam diye hevesim kursamda kalsın sonra bide tebrik edim pehhhh
beni acayip motive ediyorsun söyleyeyim cicim

Tatatatammmm ayda artıdaymış buna kimse knanmaz canim yine sağ gösterip sol vurcan dimi. Seni seni
pizza yemedim ondandir

kızzzzz iyileştiniz mi? nasıl oldu cimcime ???

Aydacım bu arada kuzucuk nasıl oldu.soldumu çiçekler
çiçekleri kurudu. Öksürük ü var. Çaylar çorbalar bakıma aldım kızı. Akşama köy horozu çorbası yapacağım DÜDÜKLÜ de

kız o gün hastane filan ınan gormemisim. Zaten senin nazarın değmez ki. Kilodaş larımin nazarı degmistir

Yaa şu paleo diyetindeki resimler sizdede çikiyomu
Çok fenaa bunlarr.o şeyleri yiyerekmi zayifliyolarkii
çıkıyor o kadar iğrenç ler ki merak edip arastirmadim bile ne acaba diye.

minnoşa afiyet olsun şifa olsun artık horoz almazsın diyordum ama en sonunda yola geldin dikkat et düdüklü alışkanlık yapar

goremiyom diye üzülme canım.

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-11-16-06-59.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2015-03-11-16-06-52.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 56
Spor yapın arkadaşlar yukardaki nineyi gördünüz

yaaaa öldüm gülmekten teyzenim memişleri gerçek olamazzzz o ne öyle birde dövme mi yaptırmış ne

o dr lu olan ne öyle göbeğin içini gösteriyor offff çok fenaaaa yaaa

Eki Görüntüle 1451112 düdüklü nasıl doğru mu yapmışım hepsini çiğden koydum.

onlar hep var da mesaj aralarında bunlar çıkıyor

kız sen haşlama yapıyorsun koca patateslerle nasıl çorba bu havucun varsa 2 de havuç at vitamin patlaması yaşayın hatta 2-3 dal maydanoz

hiç baharat yok galiba karabiber dök gribe iyi gelir

kız sen haşlama yapıyorsun koca patateslerle nasıl çorba bu havucun varsa 2 de havuç at vitamin patlaması yaşayın hatta 2-3 dal maydanoz

hiç baharat yok galiba karabiber dök gribe iyi gelir
bütün bütün içinden alivercem soğanı patatesi kalan suyuna çorba yapacam. havuç yok evde. Maydanoz aklıma gelmedi vardı da. Tane karabiber koydum 5-6 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…