- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
topic cosmus yine
Neden düdüklü heycan verdi sana azcik fransiz kaldim olaya
Heh bu arada simdilik sadece 400 kalori yedim, 300 nü epileptikde yyaktim
yani koca gün daha bir 1000 kalorim var
Aksama bir dondurma yemegi düsünüyoreeee
Yok canim ben normal kalorilerimi yiyorum, spor la yaktiklarimi ek olarak degil yanibir zamanlar sinoki arkadaşımız akşamları eliptik bisikletle 2 saat spor yapıp 2000 kalorilere yakın alıyordu
sonuç sinoki uzun bir süre + daydı vee bisiklet bozuldu
spor yapıyorum diye yiyebilirim düşüncesini kafandan at normal beslen ve kalori miktarını aştığında muhakkak spor yap
Yok canim ben normal kalorilerimi yiyorum, spor la yaktiklarimi ek olarak degil yani
Günde 1300 kalori yiyorum,spor yapsamda yapmasamda asmiyorum bunu...fazla spro yapinca kaslar da agirlasiyor tabi, aleti nasil bozmus yawww
Ay bana yine bildirim gelmemiş. Olan biteni her şeyi kaçırdım
Komik bi düdüklü muhabbeti var aramızda. Bi düdüklü insanı bu kadar guldurebilir sanırımtopic cosmus yine
Neden düdüklü heycan verdi sana azcik fransiz kaldim olaya
Heh bu arada simdilik sadece 400 kalori yedim, 300 nü epileptikde yyaktim
yani koca gün daha bir 1000 kalorim var
Aksama bir dondurma yemegi düsünüyoreeee
Diger tiopiklerde sürekli nirbirlerini uyarıyolar yeme diye.burda hersey serbest,hatta yemeyince kızıyosunuz spor yapınca niye yapıp kendini yordun diyonuz.ben onun için seçtimmKızlar ben bişey merak ediyorum yeni gelen arkadaşlara sormak istiyorum.
O kadar diyet yöntemi kalori sayımı falan filan topigi varken neden bizimkini tercih ettiniz. Bizim aramıza girmeye sizi ne teşvik etti. Çünkü bizim topik uzun zamandır amacından şaşmis durumda ydi.
Kabul kabul kar beyaza kara desen kabull..Bu arada bi konu da oylama yapmak istiyorum.
Geçmişi okumadan kimse günaydın bile yazmasin.
Geçmişte ki olayları kaçırdım anlatın diyenlere kimse bişey anlatmasin
Herkes kuzu kuzu geçmiş i okusun.
Oylama başlamıştır.
Kabul edenler
Kabul etmeyenler
KABUL EDİLMİŞTİR.
bide herşeyi ayda karar veriyor diyorlar. Gördüğünüz gibi hiç de öyle değil. Adil bir şekilde oylama yapılmıştır.
Topikcek aldığımız bu karar topigimizi senlendirir inşallah.
Kabul kabul kar beyaza kara desen kabull..
Buda senin diline dolansın insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?