Kalori Arkadaşım

ben topige dahil olduktan sonraki kısmı okusanız yeterli ben de yeteneksizsiniz i izledim gerçekten yeteneksizler
kabızlık olayında ise söylemesi ayıp 2saat önce yapmis olduğum arka arka ya olan paylasimlari wc de kilo verirken yazdım. gitmiş tir inşallah 400 gr bu konuyla bağlantılı bi şarkı paylaşmak istiyorum sizlerle

dum kaka kaka
dum kaka kaka
Bu aşk için acaba çok mu erken
sever mi sevmez mi yoksa derken
gönlüm şimdi yeni bir kız da
kurban olmalı bu yeni aşka

Kıssss sinoki noldu sana böyle artıdamısın yawrum yaaa...sen böe yaptikca ben aCccYip motiwe oluyorumm
motive mi oluyorsunnnnn

bende dışarda yedim bugün işyerinde deil ama abartmadan iyi geldi bee
abartmaliydin pazartesi artida olmalisin kusum

Hoşbulduk..:).. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum....evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor.....
ayy hadi bakalim ins hayirlisiyla olur bebis bol bol calisin

haslanmis patates mi
patatesin kalorisinden ve kilosunun kac para oldugundan haberin var mi

özellikle sinoki ye uyma sakın, çok fenadır kendileri :)
ayy sevgili rakibemm ben sana naptimda boyle suledinnnnn. Profetorol yerine ins bu saatlerde serbetli tatli yiyorsundur

BU HAFTAKİ KATILIMINA GÖRE EKLER SENİ ayda2kilogo O İSTER EKLER İSTER EKLEMEZ
BURASI ayda2kilogo DEREBEYLİĞİ

Ayy buna deli gibi guldum harikaydiiii

Tatatatammmm ayda artıdaymış buna kimse knanmaz canim yine sağ gösterip sol vurcan dimi. Seni seni

Aynen canim yemezler aydaaaaa yemezlerrr senin artida oldugunaa inanmicezzzzzz.

Kiz beni ovdun mi yoksaaa ovmedin mi anlayamadim
heee ben 30 kilo verdim
bunlar veremedim ben verdim
onlar ben kadar kilo almamislardi alsalardi da veremezlerdi

Biraz önceki armudu yemeyeydim iyiydi

September gülümüz şişman kene
Ayyy sırtı kıllı adam gene çıktı.kız aydaa hep sen musallat ettin bu adamı başımıza
ay Nasıl güldüm var ya göbeği m zingildadi

Yok canim ben normal kalorilerimi yiyorum, spor la yaktiklarimi ek olarak degil yani
Günde 1300 kalori yiyorum,spor yapsamda yapmasamda asmiyorum bunu...fazla spro yapinca kaslar da agirlasiyor tabi, aleti nasil bozmus yawww
cok bindim omdan dayanamadi az daha kendimdw bozuluyordum

bindi üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı

Diger tiopiklerde sürekli nirbirlerini uyarıyolar yeme diye.burda hersey serbest,hatta yemeyince kızıyosunuz spor yapınca niye yapıp kendini yordun diyonuz.ben onun için seçtimm

40. sayfadan sonrasini da okusaydin hepimizin kabiz oldugunu bilirdin haaa birde koca pompisli

aaa kız ne işin var bu saatte bi başına buralar da

Ayyyy Hamburger hanımlar da buradaymış
ayda2kilogo kızım nerden buldun sen bunu. He ya 10 kilo varmış nerdeyse

89.1

Kiz utanmasan cinsinide yazacan dum kaka kaka larin
Valla koptum akşam akşam.
Artık akşamları da yazalım.
Bende bende ben guluyorum pofidikim saf saf bakiyor kim bilir hakkimda ne dusunuyor
aaa kız ne işin var bu saatte bi başına buralar da
Bende buradayimmmm
Ayyy sırtı kıllı adam gene çıktı.kız aydaa hep sen musallat ettin bu adamı başımıza
Benim gobekte cok feci sallandi kiz bu kadar komik birsey olamazdi aksam aksam
Biraz önceki armudu yemeyeydim iyiydi
afiyet olsun 70 kalori aldinnnn yupiiii

Koci
Kocisde bana bakoyo noldu diyeee

Gunduz is yerinde yogunumyaa gece gelem bakim neler kaynatmissiniz dedim iyikide gelmisim yarin okuyamazdim bu kadar sayfayi hemde rahat rahat gulemezdim

Ayyy kizzz cok duygulandimmmm
vay anasini yaa
Ben de gündüzleri o kadar dikkatli bakamıyorum. Ama böyle güzel oluyormuş
Arada akşamları BDV okuyorum bu saatlerde, "vay anasını ne dertler varmış" diyorum, bizim topik çok cansız oluyor.

EvetT evettt

Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin

EvetT evettt

Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin
İyi geceler cnm bu saate en uygun sticker da bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…