- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
böyle yazınca da bizim topik de begenilmeyecek gibi değilmiş ayolDiger tiopiklerde sürekli nirbirlerini uyarıyolar yeme diye.burda hersey serbest,hatta yemeyince kızıyosunuz spor yapınca niye yapıp kendini yordun diyonuz.ben onun için seçtimm
ben topige dahil olduktan sonraki kısmı okusanız yeterlihahaha valla ilk sayfadan 40.sayfaya kadar dayanadim daaha fazla okuyamadim valla :-D
ben bu topigi seviyorum cünkü icindekiler en az benim kadar catlak
sonracima poyraz kaarayel izliyorum, harika ya :-D
bu arada kabizliga karsi varmi cözümm catlicammmmmmmmm
aaa kız ne işin var bu saatte bi başına buralar daValla koptum akşam akşam.
Artık akşamları da yazalım.
motive mi oluyorsunnnnnKıssss sinoki noldu sana böyle artıdamısın yawrum yaaa...sen böe yaptikca ben aCccYip motiwe oluyorumm
abartmaliydin pazartesi artida olmalisin kusumbende dışarda yedim bugün işyerinde deil ama abartmadan iyi geldi bee
ayy hadi bakalim ins hayirlisiyla olur bebisHoşbulduk..:).. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum....evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor.. ...
hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bakbizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin
burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk
bu da düdüklü de son nokta olmalı.
haslanmis patates misiz ye demeden ben sölim kızlar..öğlen yemeğinide genelde haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yiyordum..ama bugün sütlü çorba ve sütlaç yedim(yarım kase,)...pişmanmıyım...HAYIR..Akşam 45 dk koşu bandında koşarken hala pişman olmazmıyım derseniz.. demeyin..
ayy sevgili rakibemm ben sana naptimda boyle suledinnnnn. Profetorol yerine ins bu saatlerde serbetli tatli yiyorsundurözellikle sinoki ye uyma sakın, çok fenadır kendileri :)
BU HAFTAKİ KATILIMINA GÖRE EKLER SENİayda2kilogo O İSTER EKLER İSTER EKLEMEZ
BURASIayda2kilogo DEREBEYLİĞİ
Tatatatammmm ayda artıdaymış buna kimse knanmaz canim yine sağ gösterip sol vurcan dimi. Seni seni
sen sinokiye bakma o 30 küsür kilo vermiş biridir. hem de sporsuz son zamanlarda spor aleti aldı alet bile dayanamadı 2 haftada bozuldu
kız ben o kadar nazar boncuğu koydum tebrik ettim hiiiç biri görünmez zaten
evet aldım termal şort bir kaç defa kullanabildim 2 defa yıkadım ama plastik kokusu gitmedi o kokuda beni çok rahatsız ediyor havalar ısınsın yürüyüş yaparken giyinmeyi planlıyorum
Biraz önceki armudu yemeyeydim iyiydimotive mi oluyorsunnnnn
abartmaliydin pazartesi artida olmalisin kusum
ayy hadi bakalim ins hayirlisiyla olur bebisbol bol calisin
haslanmis patates mi
patatesin kalorisinden ve kilosunun kac para oldugundan haberin var mi
ayy sevgili rakibemm ben sana naptimda boyle suledinnnnn. Profetorol yerine ins bu saatlerde serbetli tatli yiyorsundur
Ayy buna deli gibi guldum harikaydiiii
Aynen canim yemezler aydaaaaa yemezlerrr senin artida oldugunaa inanmicezzzzzz.
Kiz beni ovdun mi yoksaaa ovmedin mi anlayamadim
heee ben 30 kilo verdim
bunlar veremedim ben verdim
onlar ben kadar kilo almamislardi alsalardi da veremezlerdi
September gülümüz şişman keneKizlar gunaydin. Sizinle bir mutlulugumu paylasmak istiyorum, biliyorum bu bugun yazilmaz ama mazur gorun lutfen. C.tesi gunu yeni tartimi aldiktan sonra tartildim, ayni zamanda reglimin 2. gunuydu ve ogle saatleriydi, tarti 61.7 gosteriyordu, cok mutsuz oldumbu sabah tuvalete gittikten sonra su bile icmeden tartildim, 59.7 gosterdi :) iki tartilma kiyaslanamaz aslinda sartlarda cok fark var cunku ama yine de paylasmak istedim.
Hepimizi guzel bir hafta dilerim. Mutlu gunler..
ay Nasıl güldüm var ya göbeği m zingildadiAyyy sırtı kıllı adam gene çıktı.kız aydaa hep sen musallat ettin bu adamı başımıza
bir zamanlar sinoki arkadaşımız akşamları eliptik bisikletle 2 saat spor yapıp 2000 kalorilere yakın alıyordu
sonuç sinoki uzun bir süre + daydı vee bisiklet bozuldu
spor yapıyorum diye yiyebilirim düşüncesini kafandan at normal beslen ve kalori miktarını aştığında muhakkak spor yap
cok bindim omdan dayanamadi az daha kendimdw bozuluyordumYok canim ben normal kalorilerimi yiyorum, spor la yaktiklarimi ek olarak degil yani
Günde 1300 kalori yiyorum,spor yapsamda yapmasamda asmiyorum bunu...fazla spro yapinca kaslar da agirlasiyor tabi, aleti nasil bozmus yawww
bindi üstüne vurdu kırbacı vurdu kırbacı
Ya bugün sörvayvir da yok ne izleyecem ben şimdi. Spor da edemedim.Ama.
tavukları pisirmisem haciyi da çarşıya göndermiş emköpek 'leri bağlamışam onune de ekmek doğramişam Ağzınıza dolansin bu şarkı tüm gün içinizden söyleyip durun inşallah dün acayip spor ettim ama bugün etmeyecem.
Diger tiopiklerde sürekli nirbirlerini uyarıyolar yeme diye.burda hersey serbest,hatta yemeyince kızıyosunuz spor yapınca niye yapıp kendini yordun diyonuz.ben onun için seçtimm
hahaha valla ilk sayfadan 40.sayfaya kadar dayanadim daaha fazla okuyamadim valla :-D
ben bu topigi seviyorum cünkü icindekiler en az benim kadar catlak
sonracima poyraz kaarayel izliyorum, harika
bu arada kabizliga karsi varmi cözümm catlicammmmmmmmm
aaa kız ne işin var bu saatte bi başına buralar da
motive mi oluyorsunnnnn
abartmaliydin pazartesi artida olmalisin kusum
ayy hadi bakalim ins hayirlisiyla olur bebisbol bol calisin
haslanmis patates mi
patatesin kalorisinden ve kilosunun kac para oldugundan haberin var mi
ayy sevgili rakibemm ben sana naptimda boyle suledinnnnn. Profetorol yerine ins bu saatlerde serbetli tatli yiyorsundur
Ayy buna deli gibi guldum harikaydiiii
Aynen canim yemezler aydaaaaa yemezlerrr senin artida oldugunaa inanmicezzzzzz.
Kiz beni ovdun mi yoksaaa ovmedin mi anlayamadim
heee ben 30 kilo verdim
bunlar veremedim ben verdim
onlar ben kadar kilo almamislardi alsalardi da veremezlerdi
AyyyySeptember gülümüz şişman kene
ay Nasıl güldüm var ya göbeği m zingildadi
89.1kızlar moralim çok bozuk
Haftasonu ablama gittim hiç tutamadım kendimi dayanamadım hem çok uzun zamandır ilk defa gittim yemeseydim üzülürdü yedim ben üzüldüm.
Motivasyonum için birşeyler yapmam lazım.
cuma 88.3 düm bu sabah 89.1 çıktım. çok üzüldüm sırf bu yüzden kaç haftadır yerimde sayıyorum.
Bana destek olur musunuz? Hep oluyorsunuzda sanırım daha sıkı denetime ihtiyacım var :2::2::2::2::2:
spor yapmak istiyorum üşeniyorum. Napcam ben:2::2:
Bugün çok üzülmüş olsamda kaldığım yerdend evam ediyorum. Menümü paylaşayım.
Sabaah 1 kase yoğurt.
Öğlen 2 pasrça tavuk ızgara 1 porsiyon lahana sarması 1 porsiyon yoğurt
akşamada yoğurt yiyeceğim. Bitki çayıda aralarda içeceğim .
Aranızda en iradesiz en şişko benim
Kiz utanmasan cinsinide yazacan dum kaka kaka larinben topige dahil olduktan sonraki kısmı okusanız yeterliben de yeteneksizsiniz i izledim gerçekten yeteneksizler
kabızlık olayında ise söylemesi ayıp2saat önce yapmis olduğum arka arka ya olan paylasimlari wc de kilo verirken yazdım. gitmiş tir inşallah 400 gr bu konuyla bağlantılı bi şarkı paylaşmak istiyorum sizlerle
dum kaka kaka
dum kaka kaka
Bu aşk için acaba çok mu erken
sever mi sevmez mi yoksa derken
gönlüm şimdi yeni bir kız da
kurban olmalı bu yeni aşka
Bende bende ben guluyorum pofidikim saf saf bakiyor kim bilir hakkimda ne dusunuyorValla koptum akşam akşam.
Artık akşamları da yazalım.
Bende buradayimmmmaaa kız ne işin var bu saatte bi başına buralar da
Benim gobekte cok feci sallandi kiz bu kadar komik birsey olamazdi aksam aksamAyyy sırtı kıllı adam gene çıktı.kız aydaa hep sen musallat ettin bu adamı başımıza
afiyet olsun 70 kalori aldinnnn yupiiiiBiraz önceki armudu yemeyeydim iyiydi
September gülümüz şişman kene
ay Nasıl güldüm var ya göbeği m zingildadi
AyyyyHamburger hanımlar da buradaymış
ayda2kilogo kızım nerden buldun sen bunu. He ya 10 kilo varmış nerdeyse
Kocisde bana bakoyo noldu diyeeeKiz utanmasan cinsinide yazacan dum kaka kaka larin
Bende bende ben guluyorum pofidikim saf saf bakiyor kim bilir hakkimda ne dusunuyor
Bende buradayimmmm
Benim gobekte cok feci sallandi kiz bu kadar komik birsey olamazdi aksam aksam
afiyet olsun 70 kalori aldinnnn yupiiii
Ben de gündüzleri o kadar dikkatli bakamıyorum. Ama böyle güzel oluyormuşGunduz is yerinde yogunumyaa gece gelem bakim neler kaynatmissiniz dedim iyikide gelmisim yarin okuyamazdim bu kadar sayfayi hemde rahat rahat gulemezdim
Ayyy kizzz cok duygulandimmmm
vay anasini yaa
Koci
Kocisde bana bakoyo noldu diyeee
Ben de gündüzleri o kadar dikkatli bakamıyorum. Ama böyle güzel oluyormuş
Arada akşamları BDV okuyorum bu saatlerde, "vay anasını ne dertler varmış" diyorum, bizim topik çok cansız oluyor.
EvetT evettt
EvetT evettt
Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin
İyi geceler cnm bu saate en uygun sticker da bu olsa gerekEvetT evettt
Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?