- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
bu topige ilk gelisim ilk mesajim. 24 haftada 55 olacakmisim gaza bak be.kızlar bende dün başladım kalori sayımına sizin sayfanızı yeni gördüm elimden geldiğince geçmişleri okudum.
bende sizle devam etmek istiyorum çok ama çok gazlıyım gazım sönmeden bu kiloları vermem lazım :)
79.7 ile başlıyorum kilo verme yolculuğuma hedefim 55 olmak. eskiden öyleydim çünkü.
gün içinde bilgisayar başında oluyorum sık sık girerim.
ben fittingo ya üye olmuştum ama sizler diyet arkadaşımı önermişsiniz ikisine birden üye olmuş olan var mı hangisi daha iyi sizce?
benim kalori günlük 902 olarak hesaplandı eğer günde 902 kalori alırsam 24 haftada 55 kilo olurmuşum öyle diyor fittingo. bakalım göreceğiz.
sizlerle devam etmem de bi sakınca yoktur inşallah
gaz gaz gazbende kilomu bildireyim bugün başlıyorum kalori sayımına Allah ın izniyle sonu güzel biter inşallah en kısa zamanda güzel güzel zayıflar incecik bi fıstık olurum
başlangıç kilom : 79.2
boy falan lazım sa boy: 168
hedefimde 55
sizlerle ulaşacam bu hedefime inşallah
haftaya ben birinci olacam ona göre siz hiç kendinizi kasmayınaheuehueheuheh
dedim ya çok gaza geldim kesin zayıflayacam inş
kimler benimle bu yarışa var?
@34bta26 sabah şaşıracak bu saatte yazıştığımızı görünce
nasıl yazmissin benim de yatasim geldi senin yatağınaEvetT evettt
Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin
sütyen ler fora
İyi geceler cnm bu saate en uygun sticker da bu olsa gerek
Canim günlük 3-4 dis sarimsak yut.cok ise ysriyo we duzene sokuyohahaha valla ilk sayfadan 40.sayfaya kadar dayanadim daaha fazla okuyamadim valla :-D
ben bu topigi seviyorum cünkü icindekiler en az benim kadar catlak
sonracima poyraz kaarayel izliyorum, harika ya :-D
bu arada kabizliga karsi varmi cözümm catlicammmmmmmmm
elvankent cnmaltındağda oturuyorm canım sn nerdesin
Yuttugun icin kokmuyo.ama cigneme hap yutar gibiGünaydinlar Hatun kisileri :-D
efemm tartiya ciktim ve mutluyum
o yüzdennn bugün spor yapmicam 1200 kalorimle günü kapicam evelallah
ay bacaklarim kopuyoo kopyu
Canimcim sarimsak yutmak iyi fikir,kokmazmi cok severim yemegi de,esim yemeyince bende ne güzel kokarim dimi
^tmm canim sagol baslim o zaman yutmaya kötüyüm ya rahatlamam lazimmmYuttugun icin kokmuyo.ama cigneme hap yutar gibi
aksam migden dolu bagirsaklar dolu su iciyorsun vsakşam tatıya çıkıyorum 67, sabah çıkıyorum 65 iyice kafam karışıyor ya bu iki kilo vücudumla dalga mı geçiyor ne???
motive mi oluyorsunnnnn
abartmaliydin pazartesi artida olmalisin kusum
ayy hadi bakalim ins hayirlisiyla olur bebisbol bol calisin
Aminnn...olursa böyle takla atmayı öğretcem ilk.. :)
..............................................................................................................................
haslanmis patates mi
patatesin kalorisinden ve kilosunun kac para oldugundan haberin var mi
İçimde yanlış bişeyler yapıyom hissi vardı zaten..
Doğru diyon.. Yumurta & tavuk candır...hem pişirip hacıyı çarşıyada gönderiyon..daha nolsun..
...........................................................................................................................................................
bende o günde olmadı fazlallık nedense :) çok rahat geçirdim :) ama haklısın galiba akşama kadar su içiyorum ve gece 2 3 kez tuvalte kakkıyorumaksam migden dolu bagirsaklar dolu su iciyorsun vs
hergün tartilma en iyisi, malum günlerim geldi cattii o zaman bende de 1 kilo kafadan fazlalik oluyo
Kızlar ben bişey merak ediyorum yeni gelen arkadaşlara sormak istiyorum.
O kadar diyet yöntemi kalori sayımı falan filan topigi varken neden bizimkini tercih ettiniz. Bizim aramıza girmeye sizi ne teşvik etti. Çünkü bizim topik uzun zamandır amacından şaşmis durumda ydi.
tesadüf oldu sonrada memnun kaldım diyelimeğlenceli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?