Kalori Arkadaşım

bu topige ilk gelisim ilk mesajim. 24 haftada 55 olacakmisim gaza bak be.

gaz gaz gaz

@34bta26 sabah şaşıracak bu saatte yazıştığımızı görünce
süpriz

EvetT evettt

Bende son islerimi yapayimda yatagin o sicak kollarina kendimi birakayim optum hatunlarrrr ii geceler sabah ekside uyanmak umidiylere hoscakalin
nasıl yazmissin benim de yatasim geldi senin yatağına

İyi geceler cnm bu saate en uygun sticker da bu olsa gerek
sütyen ler fora

Canim günlük 3-4 dis sarimsak yut.cok ise ysriyo we duzene sokuyo

Bende gidim yatım bari yatagimin sıcak kollarınaev hanimligina çabuk aalisiyorum ben ya sabah müge anlı filan süper ya mesela bugün 10 da kalktım.

LENNN AKŞAMLARI YAZMAYIN OKYACAM DİYE SABAH SABAH GÖZÜM ACIOOO
AYRICA GÜNAYDIN GÜNE - LERLE BAŞLADIĞIM İÇİN ÇİKOLATAYLA ÖDÜLLENDİRDİM.
VE HALİYLE ÇOOOKKKK MUTLUYUM

Günaydinlar Hatun kisileri :-D
efemm tartiya ciktim ve mutluyum
o yüzdennn bugün spor yapmicam 1200 kalorimle günü kapicam evelallah
ay bacaklarim kopuyoo kopyu

Canimcim sarimsak yutmak iyi fikir,kokmazmi cok severim yemegi de,esim yemeyince bende ne güzel kokarim dimi

Yuttugun icin kokmuyo.ama cigneme hap yutar gibi

akşam tatıya çıkıyorum 67, sabah çıkıyorum 65 iyice kafam karışıyor ya bu iki kilo vücudumla dalga mı geçiyor ne???

akşam tatıya çıkıyorum 67, sabah çıkıyorum 65 iyice kafam karışıyor ya bu iki kilo vücudumla dalga mı geçiyor ne???
aksam migden dolu bagirsaklar dolu su iciyorsun vs
hergün tartilma en iyisi, malum günlerim geldi cattii o zaman bende de 1 kilo kafadan fazlalik oluyo

aksam migden dolu bagirsaklar dolu su iciyorsun vs
hergün tartilma en iyisi, malum günlerim geldi cattii o zaman bende de 1 kilo kafadan fazlalik oluyo
bende o günde olmadı fazlallık nedense :) çok rahat geçirdim :) ama haklısın galiba akşama kadar su içiyorum ve gece 2 3 kez tuvalte kakkıyorum

eğlenceli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…