Kalori Arkadaşım

tereyağını döktürme bir nebze hafifletirsin kalorisini

şalgam suyu su tutar turşu gibi ödem yapar

yaaaa... ofya koladan onunla kurtulmuştum.. kalorisine baktım çok düşüktü.. ozaman soğuk çay içsem olurmu ki..

tereyağını döktürme bir nebze hafifletirsin kalorisini

şalgam suyu su tutar turşu gibi ödem yapar

valla yalan söylemeyim niyeti bozdum belki 2 aydır ilk defa dışarda yiyeceğiz

Kiz benm bu kilolar niye citmiii o zaman
benim sorunum sabah 8 den aksam 4 e kadar devamli oturmam masa basi isin zararlari hareketsizim gün boyu hic bisey yakmiomki

kızzzz geçen hafta ben mi verdim o kadar kiloyu nankörlük yapma bi yapışır yağların görürsün
uyyyy ağzını sevdiiim uşşağum

valla yalan söylemeyim niyeti bozdum belki 2 aydır ilk defa dışarda yiyeceğiz

kızzzz geçen hafta ben mi verdim o kadar kiloyu nankörlük yapma bi yapışır yağların görürsün

ARADA LAZIM BOŞVER YE GİTSİN
ÖNCEDENDE AYNI YİYİP İÇİYODUM SADECE EKMEK BİRZA YİYODUM AMA YÜRÜYÜŞE BAŞLAYANA KADAR HİÇ KİLO GİTMEDİ

BEN NE BULDUM YA LA GOGIL AMCADAN.. Doğrumu acep

Şalgam turpgillerden bir bitkidir. Kökünden elde edilen suyu içilir, salatası yapılır veya turşusu yapılır. Beyaz ve kırmızısı vardır ama kırmızı olanının etkisi daha güçlüdür.

Şalgam suyu elde etmek için kırmızı şalgam, havuç, su, tuz ve bulgur ile karıştırılarak yapılır. Piyasada rahatlıkla bulunabilen bir içecektir. Kendinizin uğraşmasına gerek yoktur. Şalgam suyu hazırlandığı sırada bulgurla mayalanan şalgamdaki şeker ve kolestrol oranı sıfıra iner.
İçeriğindeki A ve B gurubu vitaminler ile C vitamini, potasyum, magnezyum gibi mineraller bu mayalanmadan sonra iyice açığa çıkar.

Zengin vitamin içeriğiyle şalgam suyu bağışıklık sistemini destekler, hastalıklara karşı direnci artırır.
İştah açıcı, zindelik verici, stres gidericidir.
Özellikle bağırsakları iyi çalıştırarak kabızlığı tedavi eder.
Ayrıca boğazdaki iltihaplanmalara karşı tedavi edici, rahatlatıcıdır.
Vücuttaki toksinleri atarak kanı temizler.
Mide ağrısına iyi gelir.

Çinli bilim insanlarına göre geçmiş yıllarda dünyayı kavuran SARS hastalığına karşı şalgam suyu tüketmenin yüksek direnç sağlayarak hastalığa yakalanma riskini düşürdüğü iddia etmişlerdir.

Her tür içecekleri tüketirken özellikle cam ambalajda olanları tercih etmeniz gerekmektedir.
Örneğin şalgam suyu içerikleri dolayısıyla plastik ambalajda ne kadar uzun süre kalırsa plastik maddeyle etkileşime girip az da olsa bir miktarını içeriğine katacaktır.
Oysa ki cam ambalajda hiçbir zaman böyle bir karışıklık yaşanmaz. Yaşandığını varsaysak da camın ham maddesi tamamen doğal olarak bulunan kumdur. Yapay değildir ve insan bünyesine yabancı maddeler içermez.

Günde 1 bardak şalgam suyu sizi hastalıklara karşı güçlendireceği gibi vücuttan toksinleri atması nedeniyle metabolizmayı rahatlatır ve kilo vermenize yardımcı olur.

DİYO..İÇEKMİ,İÇMEYEKMİ..
hem iştah açıyo diyo hem zayıflatır diyo..Bu bir çelişki değilmi..Kafamda deli sorular..

BEN HERGÜN DİYEKOLİĞE YEDİKLERİMİ YAZIYORUM O DA BANA ERTESİ GÜN RAPOR HALİNDE MAİL ATIYOR ŞUNU YE BUNU YEME FALAN DİYE. ŞALGAM SUYUNU BENDE ÇOK SEVERİM. VE DİYETKOLİKTE YARARLI GIDALAR ARASINDA

ARADA LAZIM BOŞVER YE GİTSİN
ÖNCEDENDE AYNI YİYİP İÇİYODUM SADECE EKMEK BİRZA YİYODUM AMA YÜRÜYÜŞE BAŞLAYANA KADAR HİÇ KİLO GİTMEDİ
oyyy öyleyse geçen hafta seni yıldızlı tebrik etmek gerekliymiş. ben az kıssam yediklerimi veriyorum

canım boğazım acıdığında(enfeksiyon varken) kocam bana şalgamla rakı içirdi ve yatırdı, ertesi gün boğazım daha iyiydi. boğaz enfeksiyonlarına iyi geldiği denenmiştir tarafımdan

BEN HERGÜN DİYEKOLİĞE YEDİKLERİMİ YAZIYORUM O DA BANA ERTESİ GÜN RAPOR HALİNDE MAİL ATIYOR ŞUNU YE BUNU YEME FALAN DİYE. ŞALGAM SUYUNU BENDE ÇOK SEVERİM. VE DİYETKOLİKTE YARARLI GIDALAR ARASINDA

Teşekkürler..

bende içerdiği tuz oranından dolayı turşu kategorisine girdiğini biliyorum iştah açtığı doğru ben geçtiğimiz yıllarda Mersin e 3 günlük bir iş gezisine gitmiştim o süre zarfında tam 2 kilo alıp geri döndüm o bölgede çok tüketiliyor içtikçe yedim yedikçe içtim

ay çok sevindim canım senden çok taktiydim ben kafaya bence adam senin bagirsagindaki birikmiş b.k yumağını kist sanmış olabilir

üsüdümmü bende de oluyo o sancilardan,dibim düsüyo resmen
daha cok cikacan o catala alis alisss bir numarali kanka oo
kız sen geçmişi okumuyon gibi geliyor bana ona göre haason gördüğün mesajdan başlıyorsun okumayaokumadığın mesaj kalmasın. Ben çay liyim dedim görmedin mesela.

1

120 tl ye ne yapacakmış
evi temizleyip en son beni de yıkayıp çıkıyormuş.hali silmiyor koltuk silmiyor dolap içlerine girmiyor. Benim ev büyük ve büyük camlı hayatta bi günde bitiremez.

Gece uyumadan paylaştığım ıskender fotoğraf ı amacına ulaşmıştır
Ye kız ye... yiyende ölüyo yemeyende... Bide kola patlat yanında ama diet & zero olmasın..

(geleceğe yatırım yapıyom da)
sende bizlere gibi oldun demiştim sana

sanırsam kendi imkanlarımla evde köfteden döner yapcam...Peki bu kimden ötürü...benden ötürü mü senden ötürümü...tabi senden ötürü..
benden ötürü benden dün gece ki fotoğraf dan

Siz iskender yiyin benm aksam menum bi meyveli yogurt bi portakal 2 tanede kivi Yaninda cay ve su
sen bu verdiğin kiloları 2ay da geri alırsın demişti dersin. böyle sağlıklı zayiflanmaz

yemekten öncemi sonramı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…