- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
tereyağını döktürme bir nebze hafifletirsin kalorisini
şalgam suyu su tutar turşu gibi ödem yapar
Kiz benm bu kilolar niye citmiii o zaman
benim sorunum sabah 8 den aksam 4 e kadar devamli oturmam masa basi isin zararlari hareketsizim gün boyu hic bisey yakmiomki
tereyağını döktürme bir nebze hafifletirsin kalorisini
şalgam suyu su tutar turşu gibi ödem yapar
Kiz benm bu kilolar niye citmiii o zaman
benim sorunum sabah 8 den aksam 4 e kadar devamli oturmam masa basi isin zararlari hareketsizim gün boyu hic bisey yakmiomki
valla yalan söylemeyim niyeti bozdum belki 2 aydır ilk defa dışarda yiyeceğiz
kızzzz geçen hafta ben mi verdim o kadar kiloyunankörlük yapma bi yapışır yağların görürsün
BEN NE BULDUM YA LA GOGIL AMCADAN.. Doğrumu acep
Şalgam turpgillerden bir bitkidir. Kökünden elde edilen suyu içilir, salatası yapılır veya turşusu yapılır. Beyaz ve kırmızısı vardır ama kırmızı olanının etkisi daha güçlüdür.
Şalgam suyu elde etmek için kırmızı şalgam, havuç, su, tuz ve bulgur ile karıştırılarak yapılır. Piyasada rahatlıkla bulunabilen bir içecektir. Kendinizin uğraşmasına gerek yoktur. Şalgam suyu hazırlandığı sırada bulgurla mayalanan şalgamdaki şeker ve kolestrol oranı sıfıra iner.
İçeriğindeki A ve B gurubu vitaminler ile C vitamini, potasyum, magnezyum gibi mineraller bu mayalanmadan sonra iyice açığa çıkar.
Zengin vitamin içeriğiyle şalgam suyu bağışıklık sistemini destekler, hastalıklara karşı direnci artırır.
İştah açıcı, zindelik verici, stres gidericidir.
Özellikle bağırsakları iyi çalıştırarak kabızlığı tedavi eder.
Ayrıca boğazdaki iltihaplanmalara karşı tedavi edici, rahatlatıcıdır.
Vücuttaki toksinleri atarak kanı temizler.
Mide ağrısına iyi gelir.
Çinli bilim insanlarına göre geçmiş yıllarda dünyayı kavuran SARS hastalığına karşı şalgam suyu tüketmenin yüksek direnç sağlayarak hastalığa yakalanma riskini düşürdüğü iddia etmişlerdir.
Her tür içecekleri tüketirken özellikle cam ambalajda olanları tercih etmeniz gerekmektedir.
Örneğin şalgam suyu içerikleri dolayısıyla plastik ambalajda ne kadar uzun süre kalırsa plastik maddeyle etkileşime girip az da olsa bir miktarını içeriğine katacaktır.
Oysa ki cam ambalajda hiçbir zaman böyle bir karışıklık yaşanmaz. Yaşandığını varsaysak da camın ham maddesi tamamen doğal olarak bulunan kumdur. Yapay değildir ve insan bünyesine yabancı maddeler içermez.
Günde 1 bardak şalgam suyu sizi hastalıklara karşı güçlendireceği gibi vücuttan toksinleri atması nedeniyle metabolizmayı rahatlatır ve kilo vermenize yardımcı olur.
DİYO..İÇEKMİ,İÇMEYEKMİ..
hem iştah açıyo diyo hem zayıflatır diyo..Bu bir çelişki değilmi..Kafamda deli sorular..
oyyy öyleyse geçen hafta seni yıldızlı tebrik etmek gerekliymiş. ben az kıssam yediklerimi veriyorumARADA LAZIM BOŞVER YE GİTSİN
ÖNCEDENDE AYNI YİYİP İÇİYODUM SADECE EKMEK BİRZA YİYODUM AMA YÜRÜYÜŞE BAŞLAYANA KADAR HİÇ KİLO GİTMEDİ
Şalgam turpgillerden bir bitkidir. Kökünden elde edilen suyu içilir, salatası yapılır veya turşusu yapılır. Beyaz ve kırmızısı vardır ama kırmızı olanının etkisi daha güçlüdür.
Şalgam suyu elde etmek için kırmızı şalgam, havuç, su, tuz ve bulgur ile karıştırılarak yapılır. Piyasada rahatlıkla bulunabilen bir içecektir. Kendinizin uğraşmasına gerek yoktur. Şalgam suyu hazırlandığı sırada bulgurla mayalanan şalgamdaki şeker ve kolestrol oranı sıfıra iner.
İçeriğindeki A ve B gurubu vitaminler ile C vitamini, potasyum, magnezyum gibi mineraller bu mayalanmadan sonra iyice açığa çıkar.
Zengin vitamin içeriğiyle şalgam suyu bağışıklık sistemini destekler, hastalıklara karşı direnci artırır.
Mide ağrısına iyi gelir.
Çinli bilim insanlarına göre geçmiş yıllarda dünyayı kavuran SARS hastalığına karşı şalgam suyu tüketmenin yüksek direnç sağlayarak hastalığa yakalanma riskini düşürdüğü iddia etmişlerdir.
Her tür içecekleri tüketirken özellikle cam ambalajda olanları tercih etmeniz gerekmektedir.
Örneğin şalgam suyu içerikleri dolayısıyla plastik ambalajda ne kadar uzun süre kalırsa plastik maddeyle etkileşime girip az da olsa bir miktarını içeriğine katacaktır.
Oysa ki cam ambalajda hiçbir zaman böyle bir karışıklık yaşanmaz. Yaşandığını varsaysak da camın ham maddesi tamamen doğal olarak bulunan kumdur. Yapay değildir ve insan bünyesine yabancı maddeler içermez.
Günde 1 bardak şalgam suyu sizi hastalıklara karşı güçlendireceği gibi vücuttan toksinleri atması nedeniyle metabolizmayı rahatlatır ve kilo vermenize yardımcı olur.
DİYO..İÇEKMİ,İÇMEYEKMİ..
hem iştah açıyo diyo hem zayıflatır diyo..Bu bir çelişki değilmi..Kafamda deli sorular..
BEN HERGÜN DİYEKOLİĞE YEDİKLERİMİ YAZIYORUM O DA BANA ERTESİ GÜN RAPOR HALİNDE MAİL ATIYOR ŞUNU YE BUNU YEME FALAN DİYE. ŞALGAM SUYUNU BENDE ÇOK SEVERİM. VE DİYETKOLİKTE YARARLI GIDALAR ARASINDA
yaaaa... ofya koladan onunla kurtulmuştum..kalorisine baktım çok düşüktü.. ozaman soğuk çay içsem olurmu ki..
canım boğazım acıdığında(enfeksiyon varken) kocam bana şalgamla rakı içirdi ve yatırdı, ertesi gün boğazım daha iyiydi. boğaz enfeksiyonlarına iyi geldiği denenmiştir tarafımdan
ya rakı iyi geldiyse..her derde deva diola ya..
didi falandan bahsediyorsan onlarda da deli gibi şeker var maden suyunu koy onların yerine en azında vücütüne mineral almış olursun
Mide ağrısına iyi gelir.
DİYO..İÇEKMİ,İÇMEYEKMİ..
bilemem ama kocam boğazı acıyınca votka falan içio, alkol iyi gelio demekki
oyyyy bu hafta bitsin ya ruhum daraldı
alkol bakterileri öldürür doğru ama bence tahrişte eder
KATILIYORUM VE FENA UYKUM VAR
ay çok sevindim canım senden çok taktiydim ben kafayaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH cenenizin bağına sizin yaaaa. Arkadaş okumaya başladıgımda 1326 dı 1330 yapıverdiniz hemen. Biz de insanız ama .
@@34bta26
@@sinoki
@@ayda2kilogo
@@nerdengeldibumelek
@@SusuDiyettee
@@yettimgari
@@gamzenn
@@Efsam09
@@deryasefa
@@lola_bunny
pokohontas
@Sibel80
@SeptemberRose Allah razı olsun şu listeyi yazmışssın, Kim var kim yok bilemiyodum. Sibel vardı bi de .
Günaydınnn kızlarr hayırlı sabahlar. Kolay gelsinnn. İşiniz gücünüz rast gitsin inşaellah amin:)
Öncelikleayda2kilogo ve diğerleri . Artık rahatlayın Dün kadın doğuma gittim. Adet dönemim sıfır sıkıntılıdır benim normalde. Ama dün aşırı sancı oldu korktum ben de hemen koştum gittim Ayda şimdi bunu okurken dicek ki biz sana dedik kist bilmem ne cart curt. Amma velakinn Kadın muayene etti beni. Şikayetlerimi falan dinledi. Sonra çatala çıkardı , kadınların şu bahsettiği meshurrrrr çatal . Kendisiyle tanışmış oldum dün akşam ilk kez. içime iki tane şey soktu Çok korktum. ' Hmm Rahim ağzın tertemizz , Sağ yumurtalığına bakalımmm.. hmm o da çok temizz. Sola bakalımmm.. O da temiz canım' dedi. Nası yanı 5 Cm kist vardı solda dedim. Yooo bak yok dedi ekrani gosterdı. Sonra tam inerken yumurta rezervin mi az sanki bi test yapalım dedi. Kan verdim idrar tahlili verdim. bi sonuç çıktı temiz. Yumurta rezervi şeysi dış test olduğu için onu bi kaç gün beklicekmişim. Bu arada benden once kan veren bi adam vardı . Hemşire Kızcagız eline idrar için bardak verdi. idrar testiniz var dedi. Sonra adam gitti . Kız benim kanımı alırken adam elinde bardakla geldi bnu nereye bırakıyoruz dedi bardağın içine S.çmış getirmiş yarıldım gülmektennn
yumurta rezervi az çok olması falan biraz nasip işi yani okuduklarıma gore. Allah beni kötü anlamda imtihan etmesin öyle bişeyle dua edin bebeklerim . Mucuk
kız sen geçmişi okumuyon gibi geliyor bana ona göre haaüsüdümmü bende de oluyo o sancilardan,dibim düsüyo resmen
daha cok cikacan o catala alis alisss bir numarali kanka oo
evi temizleyip en son beni de yıkayıp çıkıyormuş.1
120 tl ye ne yapacakmış
Gece uyumadan paylaştığım ıskender fotoğraf ı amacına ulaşmıştır@sinoki canım akşam menüm belli oldu, sabah iyi ki de püskevi yemişim
akşam
iskender(etlerini yerim, tabikide soslu pidesinden de 3 dilim yerim)
künefe(yarım yarım paylaşıcaz)
walla kocam isyanlarda ne zamandır dışarda yemedik, diyet miyet yemem dersen küserim dedi. yicem böle tereyağlar soslar aka aka
sende bizlere gibi oldun demiştim sanaYe kız ye... yiyende ölüyo yemeyende... Bide kola patlat yanında ama diet & zero olmasın..
(geleceğe yatırım yapıyom da)
benden ötürü bendensanırsam kendi imkanlarımla evde köfteden döner yapcam...Peki bu kimden ötürü...benden ötürü mü senden ötürümü...tabi senden ötürü..
sen bu verdiğin kiloları 2ay da geri alırsın demişti dersin.Siz iskender yiyin benm aksam menum bi meyveli yogurt bi portakal 2 tanede kivi Yaninda cay ve su
yemekten öncemi sonramı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?