- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
ay çok sevindim canım senden çok taktiydim ben kafayabence adam senin bagirsagindaki birikmiş b.k yumağını kist sanmış olabilir
kız sen geçmişi okumuyon gibi geliyor bana ona göre haason gördüğün mesajdan başlıyorsun okumaya okumadığın mesaj kalmasın. Ben çay liyim dedim görmedin mesela.
evi temizleyip en son beni de yıkayıp çıkıyormuş.hali silmiyor koltuk silmiyor dolap içlerine girmiyor. Benim ev büyük ve büyük camlı hayatta bi günde bitiremez.
Gece uyumadan paylaştığım ıskender fotoğraf ı amacına ulaşmıştır
sende bizlere gibi oldun demiştim sana
benden ötürü bendendün gece ki fotoğraf dan
sen bu verdiğin kiloları 2ay da geri alırsın demişti dersin.böyle sağlıklı zayiflanmaz
Oda olabilirciddi olamazsın..kıyafet yakışmıyo diye okulamı gidilmez.. .. çakaaal..senin gidesin yoktu dimiii... ..
bende öyle üstüme yakışanı buldummu günlerce giyiyom..
Oda olabilirAma gercekten artik insan icine cikmak istemiyorum..tesettür kiyafetler zaten kilolu gösteriyor
Bence sen bize yalan söylüyorsun.bende sakalaçarpan çorbası yaptım içtik kızımla. sabah kahvaltı artı koca bi tabak yoğurtlu patates kızartması yedim. bi kare misafir çikolatası yedim bitter. şimdi de yorgunluk zero su koydum kendime onu içiyorum
3 saat temizlik yaptım. akşam kocamdan 100 tl istiyeceğim
ben cam silmedim ondan 120 istemeyecem
koltukları filanda kaldırmadım emme kendi evim gibi temizledim kocacım dicem
okumuş temizlikçinin saati 33 tl3 saat 99 tl 1 tl de yol parası.
bunu hiç anlamış değilim. bayanlar geliyor 100 tl ve yol parası diyor. o ne ya. versene 100 tl nin içinden çıkarıp paranı ay arkadaş. bi de 10 tl yol parası veriyoz
ooh... iyimiş valla.. one ya..hangi işte bir günde 120-130 tl kazanılıyor acaba.. valla istifa edip yapasım geldi..ne güzel kafa rahat..şarkı türkü söyleye söyleye çalış
kız biz burayı okumaktan hiçbi işi yapamazdık
3 saat temizlik yaptım. akşam kocamdan 100 tl istiyeceğim
ben cam silmedim ondan 120 istemeyecem
koltukları filanda kaldırmadım emme kendi evim gibi temizledim kocacım dicem
okumuş temizlikçinin saati 33 tl3 saat 99 tl 1 tl de yol parası.
bunu hiç anlamış değilim. bayanlar geliyor 100 tl ve yol parası diyor. o ne ya. versene 100 tl nin içinden çıkarıp paranı ay arkadaş. bi de 10 tl yol parası veriyoz
Biz de yapıyoruz bu çorbayı ama ben de adını bilmiyormuşum.önce sakala çarpan çorbası ne dedim sonra Google teyzeye sordum kız ben bu çorbayı yapıyorum ev eriştesi koyuyorum şehriye yerine
Biz de yapıyoruz bu çorbayı ama ben de adını bilmiyormuşum.
Az sonra cevabı geliyor.Bence sen bize yalan söylüyorsun.
araştır diye öyle yazdım zaten ananem öyle derdi bu çorbaya. Eristeler şakalar takilirmis ondan sakalacarpan denirmis.bende ev eristesi ile yaptımönce sakala çarpan çorbası ne dedim sonra Google teyzeye sordum kız ben bu çorbayı yapıyorum ev eriştesi koyuyorum şehriye yerine
Biz de yapıyoruz bu çorbayı ama ben de adını bilmiyormuşum.
ben temizliğe başlamadan ayikladim mercimek leri sonra suya koydum.3saat su da kaldı sistiler. Sonra soğan kavurdum salça ekledim biber ve domates birer kasik. Mercimek leri ekledim kaynar su döktüm.eristeleri attım.suyunu az koydum yemek gibi oldu biraz benimki doyurucu .aynen eşim çok sever o yüzden haftada bir yaptırır ben bıktım resmen bu çorbadan
tavuk suyu yerine ben kemik suyu koyuyorum birde ev eriştesi atıyorum diğer malzemeleri aynı
Neden çekmiştin bunu?sabah ki Patates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?