Kalori Arkadaşım

sanırsam kendi imkanlarımla evde köfteden döner yapcam...Peki bu kimden ötürü...benden ötürü mü senden ötürümü...tabi senden ötürü..

walla benden menü isteyenlerden ötürü diyomuşum, sölemiyom bundan sonra canınız çekio

Siz iskender yiyin benm aksam menum bi meyveli yogurt bi portakal 2 tanede kivi Yaninda cay ve su

kız o ne öyle sabaha kadar durulur mu onunla, nasıl uyuyacaksın?

vuhuuuu bol bol ye canım kırk yılda ir dışarı çıkacaksınız yemeyip adamıda sinirlendirme

içine giren bi ultrason var uzun ince onunla bakıyor folikül sayısı az mı çok mu diye, valla öyle canım şimdi bi tane yumurta oluşturabilmek için ne ilaçlar ne tedaviler ama nafile

OHHH AFİYET OLSUN YE YEKİ ALT SIRALARDA YERİN HAZIR OLSUN

Ye kız ye... yiyende ölüyo yemeyende... Bide kola patlat yanında ama diet & zero olmasın..

(geleceğe yatırım yapıyom da)

Evet 3 tane cocugum var.din kültürü ogretmenliginde okuyorum

maşallah maşallah kaç yaşındasın

walla o tereyağ ve sosla ıslanıyor ya pideler, hepsini yemeden nasıl durucam bilemem. buarada yanındaki bulgur pilavı ve yoğurduda yerim.
ben karışmam Hamburger başlattı menü paylaşalım diye

uff uffff ben size ballandıra ballandıra anlatın mı dedim

walla benden menü isteyenlerden ötürü diyomuşum, sölemiyom bundan sonra canınız çekio

kız o ne öyle sabaha kadar durulur mu onunla, nasıl uyuyacaksın?

Spor yaptiktan sonra canm sadece su istio bide yedigim seyler hep siskinlik hissi veren seyler aramiorum pek bisey

valla ben öğlen patlıcanla biber karışık kavurmasını yedim(evet biraz yağlı ama zeytin yağı :)..üstüne de yoğurt attım..yanında da şalgam suyu..çok az ekmek..doydummu...HAYIR..az yedim mutlumuyum EVET..

yaaaaa püskeviyi çekmez canın dimi

Oglenide yazioz demi
2 kepçe domates corba icine 1-2 tane kitir ekmek parcasi
2 corba kaşığı firinda makarna
2 corba kasigi taze fasulye
tahts all for today

kız sen yemeden yaşıyosun

Benim boyum kisa.su an okula gitmek icin hazirlaniyordum.kiyafet igrenc oldu vazgectim gitmedim

ciddi olamazsın..kıyafet yakışmıyo diye okulamı gidilmez.... çakaaal..senin gidesin yoktu dimiii.....
bende öyle üstüme yakışanı buldummu günlerce giyiyom..

tereyağını döktürme bir nebze hafifletirsin kalorisini

şalgam suyu su tutar turşu gibi ödem yapar

bende yazayım öğle yemeğimi

izmir köfte patateslerini yemedim 4 köfteyi yedim sadece
yarım su bardağı yoğurt
2 yemek kaşığı peynirli makarna
2 yemek kaşığı yeşil salata
portakal vardı yemedim yanıma aldım birazdan yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…