Kalori Arkadaşım

merhaba kizlar.okuyorum sizi.cok hossunuz..cok katilamiyorum ama.okul,cocuklar derken.bi de dersaneye baslayacam..of of.kalori sayarak biraz siskinligim indi gibi.bu yöntemi iyice hayatima yerlestirir ve zayıflarsam size minnettar kalarim
canım sen evlisin çocuğunda var ve üniversite mi okuyorsun?

yaa nasıl bakılıyor bu yumurta rezervi ne 27 yaşında menapoz mu

Hamburger canım akşam menüm belli oldu, sabah iyi ki de püskevi yemişim

akşam
iskender(etlerini yerim, tabikide soslu pidesinden de 3 dilim yerim)
künefe(yarım yarım paylaşıcaz)

walla kocam isyanlarda ne zamandır dışarda yemedik, diyet miyet yemem dersen küserim dedi. yicem böle tereyağlar soslar aka aka

canım sen evlisin çocuğunda var ve üniversite mi okuyorsun?

yaa nasıl bakılıyor bu yumurta rezervi ne 27 yaşında menapoz mu
içine giren bi ultrason var uzun ince onunla bakıyor folikül sayısı az mı çok mu diye, valla öyle canım şimdi bi tane yumurta oluşturabilmek için ne ilaçlar ne tedaviler ama nafile

OHHH AFİYET OLSUN YE YEKİ ALT SIRALARDA YERİN HAZIR OLSUN

ohh...missss...tereyağ sosu şöle üstüne..birazda pul biber..

o değilde sana gaz vercem diye akşam soluğu dönercide almiyim ben...

walla o tereyağ ve sosla ıslanıyor ya pideler, hepsini yemeden nasıl durucam bilemem. buarada yanındaki bulgur pilavı ve yoğurduda yerim.
ben karışmam Hamburger başlattı menü paylaşalım diye

walla o tereyağ ve sosla ıslanıyor ya pideler, hepsini yemeden nasıl durucam bilemem. buarada yanındaki bulgur pilavı ve yoğurduda yerim.
ben karışmam Hamburger başlattı menü paylaşalım diye

sanırsam kendi imkanlarımla evde köfteden döner yapcam...Peki bu kimden ötürü...benden ötürü mü senden ötürümü...tabi senden ötürü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…