- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
Sağol tatlım. Çatalda bakarken uzun ısıklı bı cubuk soktu ordan bakarak soledı . sonra bi test yapalım dedi . Bilemiyorum bakalım nedir ne değildir öğrencez
canım sen evlisin çocuğunda var ve üniversite mi okuyorsun?merhaba kizlar.okuyorum sizi.cok hossunuz..cok katilamiyorum ama.okul,cocuklar derken.bi de dersaneye baslayacam..of of.kalori sayarak biraz siskinligim indi gibi.bu yöntemi iyice hayatima yerlestirir ve zayıflarsam size minnettar kalarim
geçmiş olsun canım, yumurta rezervlerinin inşallah az çıkmaz. bende baktırmıştım benimki iyi durumda. yumurta rezervin az çıkarsa çocuk işini çabuklaştırın, hatta yumurta dondurt. kızlar her bayan belli bi yumurta rezervi ile doğar ve bu rezerv bitince menapoza girer. eğer ailede(anne,teyze,hala) erken menapoz öyküsü varsa rezervlerinize muhakkak baktırın. benim arkadaşım 27 yaşında erken menapoza girdi ve çocuk düşününce fark etti. yalnız rezervler öyle test yapılacak bişey değil burda bi tuhaflık var. transvajinal ultrasonla bakılıyor(çatalda)
canım kaybolur, bazı kistler adet öncesi oluşur ve adet sonrası kaybolur. muhtemelen iyi huylu kistleri var(kalıcı değil yani). benimki adet öncesi 6 cm sonrası 3 cm falan oluyodu. zaten adet öncesi patladı lanet
içine giren bi ultrason var uzun ince onunla bakıyor folikül sayısı az mı çok mu diye, valla öyle canım şimdi bi tane yumurta oluşturabilmek için ne ilaçlar ne tedaviler ama nafilecanım sen evlisin çocuğunda var ve üniversite mi okuyorsun?
yaa nasıl bakılıyor bu yumurta rezervi ne 27 yaşında menapoz mu
Hamburger canım akşam menüm belli oldu, sabah iyi ki de püskevi yemişim
akşam
iskender(etlerini yerim, tabikide soslu pidesinden de 3 dilim yerim)
künefe(yarım yarım paylaşıcaz)
walla kocam isyanlarda ne zamandır dışarda yemedik, diyet miyet yemem dersen küserim dedi. yicem böle tereyağlar soslar aka aka
OHHH AFİYET OLSUN YE YEKİ ALT SIRALARDA YERİN HAZIR OLSUN
hiiiiiççççç de bile, böyle giderse birinci bile olabilirim
Evet 3 tane cocugum var.din kültürü ogretmenliginde okuyorumcanım sen evlisin çocuğunda var ve üniversite mi okuyorsun?
yaa nasıl bakılıyor bu yumurta rezervi ne 27 yaşında menapoz mu
Evet 3 tane cocugum var.din kültürü ogretmenliginde okuyorum
Cok tatlisin ya.kilomuz yakin senleYe kız ye... yiyende ölüyo yemeyende... Bide kola patlat yanında ama diet & zero olmasın..
(geleceğe yatırım yapıyom da)
Tesekkur ederimhey MAŞŞALLAH...Valla takdir ettim..
Ye kız ye... yiyende ölüyo yemeyende... Bide kola patlat yanında ama diet & zero olmasın..
(geleceğe yatırım yapıyom da)
Cok tatlisin ya.kilomuz yakin senle
ohh...missss...tereyağ sosu şöle üstüne..birazda pul biber..ama ben kola sevmiom ki, senin için pideyi arttırabilirim ama
ohh...missss...tereyağ sosu şöle üstüne..birazda pul biber..
o değilde sana gaz vercem diye akşam soluğu dönercide almiyim ben...
80im benteşekkür ederim..kilo konusunda eminmisin..benimki 3 hanelere yaklaştı..bi yanlışlık olmasın..
80im benteşekkür ederim..kilo konusunda eminmisin..benimki 3 hanelere yaklaştı..bi yanlışlık olmasın..
walla o tereyağ ve sosla ıslanıyor ya pideler, hepsini yemeden nasıl durucam bilemem. buarada yanındaki bulgur pilavı ve yoğurduda yerim.
ben karışmamHamburger başlattı menü paylaşalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?