Küstün mü kız yoksa bana?Size göstermeye
Küstün mü kız yoksa bana?
Yalan mı söylüyorsun dedim, şüpheci davrandım..noldu yoksa küsmem gereken bişey yaptın da benim haberim mi yok.
Harikasin sonra hafta basi 1-2 gider yine bizde ac kaldigimizlabende sakalaçarpan çorbası yaptım içtik kızımla. sabah kahvaltı artı koca bi tabak yoğurtlu patates kızartması yedim. bi kare misafir çikolatası yedim bitter. şimdi de yorgunluk zero su koydum kendime onu içiyorum
zahide yetiş izliyom. tam ev hanımına bağladım.yemeğim de hazır beyimi bekliyorum.
BU RAPORLU OLDUĞUM HAFTA DA
1 haftalığına güne yazılmayı düşünüyorum.
1 haftalık altın günü yapmak istiyorum yaaaa.
varsa 4. arayan katılabilirim hemen
7 kişi birleşip hergün birine gitmek istiyorum.
çabuk çabuk son 3 günüm kaldı
kızım bana inanmamanız normal. başkası dese şunları yedim 1.5 kilo verdim bende inanmamYalan mı söylüyorsun dedim, şüpheci davrandım..
sen napıyon daha mesain bitmedimi kız.Harikasin sonra hafta basi 1-2 gider yine bizde ac kaldigimizla
kilo alma olayı olur diye mi diyon.o günler çok tehlikeli hiç o topa girme derim
erol büyükburç ölmüş allah rahmet eylesin zahide 3g bağlantısı yapıyor
kilo alma olayı olur diye mi diyon.
tam ben işte.evet o servis tabakları tepeleme doluyor sonra silip süpürüyorlar yiyemediklerini de peçeteye sarıp evlerine götürüyorlar
tam ben işte.gün kadını olarak yaratılmışım ben aslında yanlış iş yapıyorum. örgü ye de bayılırım. kahve falı da bakıyom. ooo günlerin aranılan kadını olurdum beee
mesai bitti ya ortalık sakinledi ellemm
kaynanam 3 tane gün yapıyordu bende nişanlıydım esk de. gün arkadaşları beni de zorlan çağırırlardı. hala gideriz apartman gününe yalvarırlar gel diye banamenüye göre katılıyorum yada katılmıyorum.
Kahve falı mı dedintam ben işte.gün kadını olarak yaratılmışım ben aslında yanlış iş yapıyorum. örgü ye de bayılırım. kahve falı da bakıyom. ooo günlerin aranılan kadını olurdum beee
mesai bitti ya ortalık sakinledi ellemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?