Kalori Arkadaşım

kızlar yarın ne yemek istersiniz söyleyin bakiim. hem cuma iş çıkışı dışarda bişeyler yiyin bence.
dün akşam yolladığım iskender fotoğrafı oldukça işe yaradı

bende yarına ne pişirsem diye düşünüyordum domatesli bulgur pilavım ve yoğurtlu brokolim var yanına yemek lazım

bende yarına ne pişirsem diye düşünüyordum domatesli bulgur pilavım ve yoğurtlu brokolim var yanına yemek lazım
brokolinin 3. günü olacak zehirlenmeyin kız. ye bitir bugün brokoliyi. ben hiç brokoli almadım daha hayatımda. çorbası falan güzel oluyor aslında.

ben bunu içini kendim hazırlıyorum fırında pişirtiriyorum süper ötesi oluyooooo
hee iç hazırlayıp pideciye mi götürüyon.. hamurunu açabilsem evdede yaparım.pişiririm de fırında.
hazır lavaşlar varya bimde filan satılıyor onların üstüne iç hazırlayıp geniş tavamda kızartıyorum ince ya altı da çıtır çıtır oluyor. lahmacun gibi süper denemediyseniz deneyin.3 dk da pişiyor.

kızım bana inanmamanız normal. başkası dese şunları yedim 1.5 kilo verdim bende inanmam
sen napıyon daha mesain bitmedimi kız.
sen aç kalıyon bence de sağlıksız bu dikkat et. rakibimsin diye diyorum hani
Ac kalmaya ozel bi gayretim yokki aciktikca yiyorum yararli seyleri tuketmeyede dikkat ediorum

Kiz benm bu kilolar niye citmiii o zaman
benim sorunum sabah 8 den aksam 4 e kadar devamli oturmam masa basi isin zararlari hareketsizim gün boyu hic bisey yakmiomki

Canim senin kilolarinin gitmemesi az yemenden. Gunluk en az 1000 kalori almalisin. Ne kadar cok yersen bagirsaklar o kadar cok calisiyor. Ne kadar az yersen bagirsaklar o kadar az calisiyor. tecrube konusuyor burda
az yediginde vucudun diyorji kitlik varrrr elinizdekileri yag olarak depolayinnnnn dolayisiyla kilo vermen duruyor. Oysa bol bol yesen icerdekilerin urun bitecek korkusu olmayacagindan rahatlikla yaglari yakaacakalr. Bu demek degilki git iskender ye makarna ye pilav ye kola ic 1000 kaloriyi cok sebze cok sut ve sut urunleri yumurta tuketerek dolduracaksin az kalorili saglikli seylerden bol bol ye bak zayiflamazsan gel yüzümü öp

Salgam icin bi istah acar bi zayiflatir demis bende anlamadim. Sahiii ben hic salgam ocmem ki banane

ben de şalgam içmem hiç.

Ayyyyyyy bu kadar geweze ancak bu sekilde ni araya gelirdi heralde oku oku bitmedi
Bugün kahwalti
2sigara böreği
1tsne haslanmis patates

Öğlen dısarda yedik
yarim kiymali pide
Ayran
Aksam
5sarma
1 dilim börek
Toplam1200 kalori

evet bayanlar okumamiz vardi yeni geldim,veee kendime hakim oldum

aksam yemegi niyetine bir kepce misir corba
3 kasik pilav
3 kasik et
koca tabak salata

300 kalorim var hala, bilmem belkide yemem tokum cünkü

ccanlarrrr tatli yemedim iyiyim yaa birincilige oynuyorum yeminle yuhuhhuuuu

ız sen geçmişi okumuyon gibi geliyor bana ona göre haason gördüğün mesajdan başlıyorsun okumayaokumadığın mesaj kalmasın. Ben çay liyim dedim görmedin mesela.
aaaaaaaa oolurmu canimcim anladim duydum cayli oldugunu,ama o kadar cenesi düsük bayan bir arada olunca kaynadi canimcimmm canim hemserim benim.ahhhh izine gidince bi löp löp yesem bükmeleriiii hashasli cörekleri oofffbide dügülü sarma olur dimi canim ya

kızlar yarın ne yemek istersiniz söyleyin bakiim. hem cuma iş çıkışı dışarda bişeyler yiyin bence.
dün akşam yolladığım iskender fotoğrafı oldukça işe yaradı

Kesinlikle ise yaradı..bugün kofteden İskender yaptım evde..tereyağı pide yoktu ama..az ekmek..bide ceza 30 dk. Koşu bandında hızlı yürüyüş..ben bunu hakettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…