- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
kızlar yarın ne yemek istersiniz söyleyin bakiim. hem cuma iş çıkışı dışarda bişeyler yiyin bence.
dün akşam yolladığım iskender fotoğrafı oldukça işe yaradı
brokolinin 3. günü olacak zehirlenmeyin kız. ye bitir bugün brokoliyi. ben hiç brokoli almadım daha hayatımda. çorbası falan güzel oluyor aslında.bende yarına ne pişirsem diye düşünüyordum domatesli bulgur pilavım ve yoğurtlu brokolim var yanına yemek lazım
hee iç hazırlayıp pideciye mi götürüyon.. hamurunu açabilsem evdede yaparım.pişiririm de fırında.ben bunu içini kendim hazırlıyorum fırında pişirtiriyorum süper ötesi oluyooooo
Ac kalmaya ozel bi gayretim yokki aciktikca yiyorum yararli seyleri tuketmeyede dikkat ediorumkızım bana inanmamanız normal. başkası dese şunları yedim 1.5 kilo verdim bende inanmam
sen napıyon daha mesain bitmedimi kız.
sen aç kalıyon bence de sağlıksız bu dikkat et. rakibimsin diye diyorum hani
Kiz benm bu kilolar niye citmiii o zaman
benim sorunum sabah 8 den aksam 4 e kadar devamli oturmam masa basi isin zararlari hareketsizim gün boyu hic bisey yakmiomki
BEN NE BULDUM YA LA GOGIL AMCADAN.. Doğrumu acep
Şalgam turpgillerden bir bitkidir. Kökünden elde edilen suyu içilir, salatası yapılır veya turşusu yapılır. Beyaz ve kırmızısı vardır ama kırmızı olanının etkisi daha güçlüdür.
Şalgam suyu elde etmek için kırmızı şalgam, havuç, su, tuz ve bulgur ile karıştırılarak yapılır. Piyasada rahatlıkla bulunabilen bir içecektir. Kendinizin uğraşmasına gerek yoktur. Şalgam suyu hazırlandığı sırada bulgurla mayalanan şalgamdaki şeker ve kolestrol oranı sıfıra iner.
İçeriğindeki A ve B gurubu vitaminler ile C vitamini, potasyum, magnezyum gibi mineraller bu mayalanmadan sonra iyice açığa çıkar.
Zengin vitamin içeriğiyle şalgam suyu bağışıklık sistemini destekler, hastalıklara karşı direnci artırır.
İştah açıcı, zindelik verici, stres gidericidir.
Özellikle bağırsakları iyi çalıştırarak kabızlığı tedavi eder.
Ayrıca boğazdaki iltihaplanmalara karşı tedavi edici, rahatlatıcıdır.
Vücuttaki toksinleri atarak kanı temizler.
Mide ağrısına iyi gelir.
Çinli bilim insanlarına göre geçmiş yıllarda dünyayı kavuran SARS hastalığına karşı şalgam suyu tüketmenin yüksek direnç sağlayarak hastalığa yakalanma riskini düşürdüğü iddia etmişlerdir.
Her tür içecekleri tüketirken özellikle cam ambalajda olanları tercih etmeniz gerekmektedir.
Örneğin şalgam suyu içerikleri dolayısıyla plastik ambalajda ne kadar uzun süre kalırsa plastik maddeyle etkileşime girip az da olsa bir miktarını içeriğine katacaktır.
Oysa ki cam ambalajda hiçbir zaman böyle bir karışıklık yaşanmaz. Yaşandığını varsaysak da camın ham maddesi tamamen doğal olarak bulunan kumdur. Yapay değildir ve insan bünyesine yabancı maddeler içermez.
Günde 1 bardak şalgam suyu sizi hastalıklara karşı güçlendireceği gibi vücuttan toksinleri atması nedeniyle metabolizmayı rahatlatır ve kilo vermenize yardımcı olur.
DİYO..İÇEKMİ,İÇMEYEKMİ..
hem iştah açıyo diyo hem zayıflatır diyo..Bu bir çelişki değilmi..Kafamda deli sorular..
ben de şalgam içmem hiç.Canim senin kilolarinin gitmemesi az yemenden. Gunluk en az 1000 kalori almalisin. Ne kadar cok yersen bagirsaklar o kadar cok calisiyor. Ne kadar az yersen bagirsaklar o kadar az calisiyor. tecrube konusuyor burda
az yediginde vucudun diyorji kitlik varrrr elinizdekileri yag olarak depolayinnnnn dolayisiyla kilo vermen duruyor. Oysa bol bol yesen icerdekilerin urun bitecek korkusu olmayacagindan rahatlikla yaglari yakaacakalr. Bu demek degilki git iskender ye makarna ye pilav ye kola ic 1000 kaloriyi cok sebze cok sut ve sut urunleri yumurta tuketerek dolduracaksin az kalorili saglikli seylerden bol bol ye bak zayiflamazsan gel yüzümü öp
Salgam icin bi istah acar bi zayiflatir demis bende anlamadim. Sahiii ben hic salgam ocmem ki banane
aa icmedigin bir şeyben de şalgam içmem hiç.
zahide yetiş izliyom. tam ev hanımına bağladım.yemeğim de hazır beyimi bekliyorum.
Şalgama bayılırim.ben de şalgam içmem hiç.
34bta26
Hamburger
ayda2kilogo
T twice mother
@SusuDiyettee
itirazimvar
@gamzenn
Efsam09
@deryasefa
@lola_bunny
Hepinize kucak dolusu sevgiler, ağız dolusu kahkahalar ve yürek dolusu öpücükler gönderiyorum
aaaaaaaa oolurmu canimcim anladim duydum cayli oldugunu,ama o kadar cenesi düsük bayan bir arada olunca kaynadi canimcimmmız sen geçmişi okumuyon gibi geliyor bana ona göre haason gördüğün mesajdan başlıyorsun okumaya okumadığın mesaj kalmasın. Ben çay liyim dedim görmedin mesela.
kızlar yarın ne yemek istersiniz söyleyin bakiim. hem cuma iş çıkışı dışarda bişeyler yiyin bence.
dün akşam yolladığım iskender fotoğrafı oldukça işe yaradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?