yazmak zor gelir diye yememezlik etme canım.yazmasansa olur sen ye yeter ki.aa icmedigin bir şey
Kizlar aksam yemegimide yedim
1 dolu kase kirmizi mercimem corbasi
1 kase tam yagli yogurt
Yarim porsiyon firinda tavuk yemeği
3 adet yesil biber
Daha cay saatim varrrrr yiyince yazcam gariiii
Bu hafta iyi ki bi 1,5 kilo verdim birinci oldum herkes birinciliğe oynuyor maşallah ne hırs herkes teki.evet bayanlar okumamiz vardi yeni geldim,veee kendime hakim oldum
aksam yemegi niyetine bir kepce misir corba
3 kasik pilav
3 kasik et
koca tabak salata
300 kalorim var hala, bilmem belkide yemem tokum cünkü
ccanlarrrr tatli yemedim iyiyim yaa birincilige oynuyorum yeminle yuhuhhuuuu
yeme kız saçmalamaaaaaaaaa oolurmu canimcim anladim duydum cayli oldugunu,ama o kadar cenesi düsük bayan bir arada olunca kaynadi canimcimmmcanim hemserim benim.ahhhh izine gidince bi löp löp yesem bükmeleriiii hashasli cörekleri oofffbide dügülü sarma olur dimi canim ya
o yarım dilim akşam yemeğine bedeldir merak etmeKızlarrrrrr
Akşam yemeğimi söylüyorum,
Markete gittim bu akşam alış veriş merkezinde, sonra kardeşim geldi, hadi birer kahve içelim dedik, kahve içeceğimiz yere gidince hadi bir dilim pastayı bölüşelim dedik, sonra kahve yerine çay içtik ve yarım dilim pasta yemiş oldum. Ve tabii ki böyle olunca akşam yemeği yiyememiş oldum.
Canim nerenerelisin bi antep osmaniye,yani cukurova havasi aldimtam ben işte.gün kadını olarak yaratılmışım ben aslında yanlış iş yapıyorum. örgü ye de bayılırım. kahve falı da bakıyom. ooo günlerin aranılan kadını olurdum beee
mesai bitti ya ortalık sakinledi ellemm
Yok canım afyon luyum ben.C
Canim nerenerelisin bi antep osmaniye,yani cukurova havasi aldim
İşte o sebeple yemek yiyemedim ama karnım çok aç.yazmak zor gelir diye yememezlik etme canım.yazmasansa olur sen ye yeter ki.
Bu hafta iyi ki bi 1,5 kilo verdim birinci oldum herkes birinciliğe oynuyor maşallah ne hırs herkes teki.
yeme kız saçmalamadü ğülü sarmaya kıyma da koyuyoruz biz yoğurt döküp yiyoruz.
o yarım dilim akşam yemeğine bedeldir merak etme
benden mi akıl istiyonİşte o sebeple yemek yiyemedim ama karnım çok aç.
Bi akıl versene bu saatte ne yenir?
diyetinize sağdık birisiyseniz hanım göbeği 'nden sonraki kısmı okumazdınız. Kaç kişi okudu hepsini söyleyin bakalımbenden mi akıl istiyon
etli pide
hanım göbeği
tas kebabı
çiğ köfte
ekmeği bana bana menemen.
baklava
künefe
Aceba nedir nedirKızlar kızlar kızlar aklıma SÜPER BİŞEY GELDİ.
Canim sen aydaya uyma.yogurt ye bi kase karnin daş gibi doyarİşte o sebeple yemek yiyemedim ama karnım çok aç.
Afyonlu degilim ama mercimekli bükmeye bayılırımmmyazmak zor gelir diye yememezlik etme canım.yazmasansa olur sen ye yeter ki.
Bu hafta iyi ki bi 1,5 kilo verdim birinci oldum herkes birinciliğe oynuyor maşallah ne hırs herkes teki.
yeme kız saçmalamadü ğülü sarmaya kıyma da koyuyoruz biz yoğurt döküp yiyoruz.
o yarım dilim akşam yemeğine bedeldir merak etme
Ben künefede takılı ksldım.kociş bugün yiyelim dedide yemedim.keşşşke yeseydimbenden mi akıl istiyon
etli pide
hanım göbeği
tas kebabı
çiğ köfte
ekmeği bana bana menemen.
baklava
künefe
Afiyett yag olsunAyyyyyyy bu kadar geweze ancak bu sekilde ni araya gelirdi heralde oku oku bitmedi
Bugün kahwalti
2sigara böreği
1tsne haslanmis patates
Öğlen dısarda yedik
yarim kiymali pide
Ayran
Aksam
5sarma
1 dilim börek
Toplam1200 kalori
yeeeeee arkandan aglarevet bayanlar okumamiz vardi yeni geldim,veee kendime hakim oldum
aksam yemegi niyetine bir kepce misir corba
3 kasik pilav
3 kasik et
koca tabak salata
300 kalorim var hala, bilmem belkide yemem tokum cünkü
ccanlarrrr tatli yemedim iyiyim yaa birincilige oynuyorum yeminle yuhuhhuuuu
canim sicak sut yada yogurt yeİşte o sebeple yemek yiyemedim ama karnım çok aç.
Pis kızAfiyett yag olsun
yeeeeee arkandan aglar
canim sicak sut yada yogurt ye
Sen ne yedin cayin yaninda de bakemAfiyett yag olsun
yeeeeee arkandan aglar
canim sicak sut yada yogurt ye
Ohhh yarasınn diyecem ama kıyamadim kissss.neden yedin o kadar,yazık degilmi emeklerine he kuzumAydaaaaa surpuuuzzz ne kizzzzzz
Ben oyle yedim ki o kobegi bile okumadim dusun
Kizlar kocqman bir kupa sutlu kahve ictim yaninda 3 gofret 2 piskevit 2 kremali piskevit yarim avuc kuru uzum
Oyyy kolay gelsin cnmmEve geldiğimden beri o kadar oturmadım ki açlık falan hakgetire.
Hala da işim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?