Kalori Arkadaşım

Aceba nedir nedir
Soylicem soylicem
Ben künefede takılı ksldım.kociş bugün yiyelim dedide yemedim.keşşşke yeseydim
keşke yeseydin gerçekten

Afiyett yag olsun

yeeeeee arkandan aglar

canim sicak sut yada yogurt ye
neden september i kayiriyorsun cicim. Millete yağ olsun ye bilmem ne diyon september a süt iç yoğurt ye diyon.
Aydaaaaa surpuuuzzz ne kizzzzzz

Ben oyle yedim ki o kobegi bile okumadim dusun

Kizlar kocqman bir kupa sutlu kahve ictim yaninda 3 gofret 2 piskevit 2 kremali piskevit yarim avuc kuru uzum
Ay nasıl güzel yemiş sin maşallah ben yemiş im gibi hissettim
Bu arada süpriz ne kızım. Ben süpriz im mi var dedim. Bisküvi leri yerken yarım yamalak okumuşsun hayret bişey. Süper bir fikrim var dedim.
Kızzzz ayda nereye kayboldun geneeee
sorma ya kızı uyutmaya gittim ben de uyumusum.

AKLİMA GELEN SÜPER FİKRİ AÇIKLIYORUM. ŞİMDİ YAZİYORUM Kİ BEN SABAH UYURKEN E SİZLER ARANİZDA KONUSUP BU FİKRİMİ DEĞERLENDİRİN

biz şimdi her hafta birinci yi belirliyoruz o gün tebrik ediyoruz sonra bitiyor. Ben. Diyorum ki bu iş sadece tebrikle bi gün yaşanan bi olay olmasın. Birinciye bi ÖDÜL verelim. Öyle bi ÖDÜL olsun ki aynı zamanda birinci olamayanlar a da ceza olsun.
Buradan maddi bir ÖDÜL veremeyecegimize göre manevi bi ÖDÜL verebiliriz. O da ŞU olsun mu ?

O hafta hangi arkadaşımız birinci olduysa herkes ona ÜSTADIMIZ diyecek. ismi yerine bunu kullanalım diyorum.birinci olamayana da ceza olur zoruna gider başkasına üstad demek bence İnsanın. Mesela ben bu hafta birinciyim ya bana yazdığınız her mesajın başına bi hafta boyunca ÜSTADIMIZ ı ekleyeceğiz. Gibi.Bu hafta saylanmaz. Kabul ederseniz haftaya. Başlarız bu uygulamaya. Ya da Bİ FiKRİM daha var.
ÜSTADIMIZ kelimesi yerine birinci olanın belirleyeceği bi kelime de olabilir. Mesela ben birinci oldum ve diyorum ki herkes bu hafta bana prenses desin veya çıtır kız veya akillimiz vs vs. Böyle de olabilir.
birinci olan arkadaşımıza yazılan her mesaj üstadımiz diye başlayacak ondan bahsederken sen ne düşünüyor sun ÜSTADIMIZ filan diye söyleyeceğiz.
Eğlence li olur gibi geldi bana gerçi önemli olan bizleri birinci olmak için heveslendirmesi..
bi de şu var
aramızda zayıf olup hala zayıflamaya çalışan arkadaşlar var ve diyorlar dir ki bizler siz gibi kilo veremeyiz ki yok öyle bişey geçenlerde gördük ki september 53 kiloyla birinci olmuştu. Herkes birinci olabilir.
evet kızlar fikrim buydu. Öncelikle bu mesajı okuyan herkes bi yorum yapsın bu konu ile ilgili. Çoğunluk kabul ederse yaparız. Aklına daha güzel fikir gelen olursa o da paylassin. Amacımız birinci olabilmek için heveslenmemiz.Mesela bu hafta sinoki yada ozz birinci olursa onlara ÜSTADIMIZ demek benim zoruma gider ve dememek için daha çok zayıflamaya çalışırım .
Ben simcik yatıyorum siz sabah konuşun tartışın ben kalkana kadar. Opuldunuz

cok iyi bir fikir, bence siz bana haftaya sahibe diye hitap edin
son derece gicik, karsi tarafi ezici bir hitap

öncelikle günaydin canlarrrr ben tabiki 5 den beri ayaktayim, artik ilk is buraya bakmak ve yazmak oldu
Bugün detox günü yapicam,cünkü adet oldum o zaman su detox olayi süper oluyor.
Bütün gün cig sebze veya en fazla 3 porsiyon meyve tükitiicimmm
3 litre su icicimmmm
3-4 ayda bir yapmak gerekiomus detoxu, yapan varmi aranizda ?
Bu benim 5. olacak ama 3 senedir yani pek sevmem aslinda
bana kolay gelsin canlarrrrr

günaydıııınnn yavru ceylanlarrrr

akşam yine çneniz düşmüş yok mu işiniz gücünüz kocanız çocuğunuz aaaa sabvah sabah saha gözümden uyu akıyor sizi okuyorum reva mı buuuu

ayda fikrin güzel hatta ben ve Rose için söylediklerinde doğru biz sizin gibi haftada 1-1,5 kilo veremeyiz ancak bir uzvumuzu kesmemiz lazım ( ben bazı yerleri kesebilirim aslında fena fikir değil herkes anlamıştır nerden bahsettiğimi )

Canim ben gecen yil ayran detoksu yapmistim ama bende ise yaramadi.ins. sende ise yarar

Canim sen kes denede olursa SİNOKİde kessin

maddi bi hediye olsun bence
olur aydacım bana uyar hatta bu haftadan başlıorum üstadım pirim lolitam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…