- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
kızlar yarın ne yemek istersiniz söyleyin bakiim. hem cuma iş çıkışı dışarda bişeyler yiyin bence.
dün akşam yolladığım iskender fotoğrafı oldukça işe yaradı
canım bugün iş yerinde adana ve tulumba var ben yicem merak etme. ama tulumbayı azcık
evet bayanlar okumamiz vardi yeni geldim,veee kendime hakim oldum
aksam yemegi niyetine bir kepce misir corba
3 kasik pilav
3 kasik et
koca tabak salata
300 kalorim var hala, bilmem belkide yemem tokum cünkü
ccanlarrrr tatli yemedim iyiyim yaa birincilige oynuyorum yeminle yuhuhhuuuu
canı eliptik yapan sen miydin???
Kesinlikle ise yaradı..bugün kofteden İskender yaptım evde..tereyağı pide yoktu ama..az ekmek..bide ceza 30 dk. Koşu bandında hızlı yürüyüş..ben bunu hakettim..
kızzzz gerçekten canın çekmiş kıyamam, ben dün bütün tabağı sildim süpürdüm, eşim dalga geçti kıtlıktan çıkmış tok evin aç kedisi diye
benden mi akıl istiyon
etli pide
hanım göbeği
tas kebabı
çiğ köfte
ekmeği bana bana menemen.
baklava
künefe
çok kötüsün sabah sabah canım menemen çekti, işin kötüsü bulamam da
diyetinize sağdık birisiyseniz hanım göbeği 'nden sonraki kısmı okumazdınız. Kaç kişi okudu hepsini söyleyin bakalım
okudum okudum hepsini okudum
Ben künefede takılı ksldım.kociş bugün yiyelim dedide yemedim.keşşşke yeseydim
ben eşimle yarısını paylaşarak yedim canım ama eve gelince ikimizde spor yaptık
Güclenip napcanki bu saatte
sütyen sallıycak pofidiğe
AKLİMA GELEN SÜPER FİKRİ AÇIKLIYORUM. ŞİMDİ YAZİYORUM Kİ BEN SABAH UYURKEN E SİZLER ARANİZDA KONUSUP BU FİKRİMİ DEĞERLENDİRİN
biz şimdi her hafta birinci yi belirliyoruz o gün tebrik ediyoruz sonra bitiyor. Ben. Diyorum ki bu iş sadece tebrikle bi gün yaşanan bi olay olmasın. Birinciye bi ÖDÜL verelim. Öyle bi ÖDÜL olsun ki aynı zamanda birinci olamayanlar a da ceza olsun.
Buradan maddi bir ÖDÜL veremeyecegimize göre manevi bi ÖDÜL verebiliriz. O da ŞU olsun mu ?
O hafta hangi arkadaşımız birinci olduysa herkes ona ÜSTADIMIZ diyecek. ismi yerine bunu kullanalım diyorum.birinci olamayana da ceza olur zoruna gider başkasına üstad demek bence İnsanın. Mesela ben bu hafta birinciyim ya bana yazdığınız her mesajın başına bi hafta boyunca ÜSTADIMIZ ı ekleyeceğiz. Gibi.Bu hafta saylanmaz. Kabul ederseniz haftaya. Başlarız bu uygulamaya. Ya da Bİ FiKRİM daha var.
ÜSTADIMIZ kelimesi yerine birinci olanın belirleyeceği bi kelime de olabilir. Mesela ben birinci oldum ve diyorum ki herkes bu hafta bana prenses desin veya çıtır kız veya akillimiz vs vs. Böyle de olabilir.
birinci olan arkadaşımıza yazılan her mesaj üstadımiz diye başlayacak ondan bahsederken sen ne düşünüyor sun ÜSTADIMIZ filan diye söyleyeceğiz.
Eğlence li olur gibi geldi bana gerçi önemli olan bizleri birinci olmak için heveslendirmesi..
bi de şu var
aramızda zayıf olup hala zayıflamaya çalışan arkadaşlar var ve diyorlar dir ki bizler siz gibi kilo veremeyiz ki yok öyle bişey geçenlerde gördük ki september 53 kiloyla birinci olmuştu. Herkes birinci olabilir.
evet kızlar fikrim buydu. Öncelikle bu mesajı okuyan herkes bi yorum yapsın bu konu ile ilgili. Çoğunluk kabul ederse yaparız. Aklına daha güzel fikir gelen olursa o da paylassin. Amacımız birinci olabilmek için heveslenmemiz.Mesela bu hafta sinoki yada ozz birinci olursa onlara ÜSTADIMIZ demek benim zoruma gider ve dememek için daha çok zayıflamaya çalışırım .
Ben simcik yatıyorum siz sabah konuşun tartışın ben kalkana kadar. Opuldunuz
hiiiiiççççç farketmez benim için, bu hafta bende çok iddalıyım
öncelikle günaydin canlarrrr ben tabiki 5 den beri ayaktayim, artik ilk is buraya bakmak ve yazmak oldu
Bugün detox günü yapicam,cünkü adet oldum o zaman su detox olayi süper oluyor.
Bütün gün cig sebze veya en fazla 3 porsiyon meyve tükitiicimmm
3 litre su icicimmmm
3-4 ayda bir yapmak gerekiomus detoxu, yapan varmi aranizda ?
Bu benim 5. olacak ama 3 senedir yani pek sevmem aslinda
bana kolay gelsin canlarrrrr
günaydın canım, ben denedim ama benimki yarı detox oluyo kesin bozuyorum
günaydıııınnn yavru ceylanlarrrr
akşam yine çneniz düşmüş yok mu işiniz gücünüz kocanız çocuğunuz aaaa sabvah sabah saha gözümden uyu akıyor sizi okuyorum reva mı buuuu
ayda fikrin güzel hatta ben ve Rose için söylediklerinde doğru biz sizin gibi haftada 1-1,5 kilo veremeyiz ancak bir uzvumuzu kesmemiz lazım ( ben bazı yerleri kesebilirim aslında fena fikir değil herkes anlamıştır nerden bahsettiğimi )
günaydın canım yok bunlar eviyle barkıyla kocasıyla ilgilenmiyo burda yazışıyorlar, bizde sabah acı çekioz okuyup cevaplıcaz diye
Herkeslere günaydın. Aydanin fikrine bayıldımmm.HAFTAYA ÜSTAD BENİMMM
günaydın canım eminn olmaaa, geçen hafta ben ödemliydim diyim sana
Canim ben gecen yil ayran detoksu yapmistim ama bende ise yaramadi.ins. sende ise yarar
ben denemek istiyorum onu ya içindeki malzemeler tam benlik
günaydınnnnGünaydin kizlar ayda güzel fikir