merimekli çorba kilo yaparmı ki ya
günaydıııınnn yavru ceylanlarrrr
akşam yine çneniz düşmüş yok mu işiniz gücünüz kocanız çocuğunuz aaaa sabvah sabah saha gözümden uyu akıyor sizi okuyorum reva mı buuuu
ayda fikrin güzel hatta ben ve Rose için söylediklerinde doğru biz sizin gibi haftada 1-1,5 kilo veremeyiz ancak bir uzvumuzu kesmemiz lazım ( ben bazı yerleri kesebilirim aslında fena fikir değil herkes anlamıştır nerden bahsettiğimi )
kızlar yarın akşama çaya misafirim var menüyü yazıorum alternatife açığım
http://www.nefisyemektarifleri.com/tavuk-gogsu-tarifi-457077/
http://www.nefisyemektarifleri.com/icli-kofte-boregi-310759/
http://www.nefisyemektarifleri.com/garniturlu-makarna-salatasi/
ve olmazsa olmazımız kısır
kııızzz mercimek köftesi de yapsana...
Kizlaaar aksama annemlerde yemekteyiz.tatliyi ben yapcam.önerilerinize ihtiyacim war.şimdi cikiyorum öglen gelip yapcamm
Kizlaaar aksama annemlerde yemekteyiz.tatliyi ben yapcam.önerilerinize ihtiyacim war.şimdi cikiyorum öglen gelip yapcamm
Ben dün pırasalı tava böreği yaptım, iki renkli irmik yaptım üzerine fındk ve karamel sos doktum.
kapya biber , mısır, havuç rendesi karıştırdım üzerine az sarmsaklı yogurt doktum . Komşum da sağolsn trileçe yapmış getirmiş . Harikaydıııı :)
AMANİNNN NERDEN SORDUM AĞZIM SULANDI YEMİN EDİORUM OLSADA YESEM
kızlar hayvanlar bölümüne konu açtım aşağıda sizler içinde kopyaladım bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olun lütfenn
merhaba hemen konuya girmek istiyorum
çalıştığım iş yerinin deposunda sallabaş delibaş olmuş bir güvencin yakaladılar ve dışarı salacaklarken benim içim rahat etmedi ben iyileştiririm onu dedim ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok iyileşir mi onu bile bilmiyorum daha önce hiç kuş beslemedim
şimdi kuş kafasını sabit tutamıyor bu sebeple dengesini sağlayamadığı için uçamıyor beslenemiyor
lütfen bu hayvanı nasıl iyileştireceğim konusunda yardımcı olun ölürse çok üzülürüm
veterinere götür bence..
Hemen veterinere götür bence.kızlar hayvanlar bölümüne konu açtım aşağıda sizler içinde kopyaladım bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olun lütfenn
merhaba hemen konuya girmek istiyorum
çalıştığım iş yerinin deposunda sallabaş delibaş olmuş bir güvencin yakaladılar ve dışarı salacaklarken benim içim rahat etmedi ben iyileştiririm onu dedim ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok iyileşir mi onu bile bilmiyorum daha önce hiç kuş beslemedim
şimdi kuş kafasını sabit tutamıyor bu sebeple dengesini sağlayamadığı için uçamıyor beslenemiyor
lütfen bu hayvanı nasıl iyileştireceğim konusunda yardımcı olun ölürse çok üzülürüm
Kuşun başı dönmüş olduğu için yem yeme konusunda zorluk çekecektir. Geniş bir tepsinin içine bolca miktarda yem dökülerek kendi başına yem yemesi sağlanır. Aynı şekilde geniş, yerden fazla yüksek olmayan su kapları konulmalıdır. Takviye olarak içme suyuna düzenli olarak B vitamini verilmedir. Kuşun direnci ne kadar yüksek olursa kurtulma ve iyileşme hızı o kadar yüksek olur. Kuşu çok zor durumda kalınmadığı sürece elimize almamalıyız. Balkona veya bahçeye salarak kovalamadan yürümesi sağlanmalıdır.yarın götüreceğim ama tedavisi var mıdır? ne yer ne içer yarına kadar ne yapmalıyım ????
valla onu bilmiyorum..veterinere götüremesende bi pet shop a sor 1 gün lük... belkiş basit bişeyi vardır..damla falan geçecektir...şimdilik en azından anlayan biri görsün..yarın götüreceğim ama tedavisi var mıdır? ne yer ne içer yarına kadar ne yapmalıyım ????
Hemen veterinere götür bence.
nette araştırdım aç ve susuzluktan oluyormuş bugün götüremem yarın götüreceğim inş iyileşir yaaa
2 satte hazırdı hepsi. Kolaycacık hemen yaptm. ÇAlışan insanız yani sonuçta . En mantıklısı bunlardı kuzum .
http://www.nefisyemektarifleri.com/video/iki-renkli-irmik-tatlisi-videosu/
irmik bence çok ama. çok tıknaz oldu . 9 değl de 7,5 kaşık iyidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?