Kalori Arkadaşım

acaba neresi...

Ben dün pırasalı tava böreği yaptım, iki renkli irmik yaptım üzerine fındk ve karamel sos doktum.
kapya biber , mısır, havuç rendesi karıştırdım üzerine az sarmsaklı yogurt doktum . Komşum da sağolsn trileçe yapmış getirmiş . Harikaydıııı :)

AMANİNNN NERDEN SORDUM AĞZIM SULANDI YEMİN EDİORUM OLSADA YESEM

enee...ben kahvaltımı yazmamışıım...bu kadar tatlı börek muhabbetinden sonra acı gerçekleri hatırlatmak lazım..

1 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
kibrit kadar peynir
2 bardak şekersiz çay..

kızlar hayvanlar bölümüne konu açtım aşağıda sizler içinde kopyaladım bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olun lütfenn

merhaba hemen konuya girmek istiyorum
çalıştığım iş yerinin deposunda sallabaş delibaş olmuş bir güvencin yakaladılar ve dışarı salacaklarken benim içim rahat etmedi ben iyileştiririm onu dedim ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok iyileşir mi onu bile bilmiyorum daha önce hiç kuş beslemedim
şimdi kuş kafasını sabit tutamıyor bu sebeple dengesini sağlayamadığı için uçamıyor beslenemiyor
lütfen bu hayvanı nasıl iyileştireceğim konusunda yardımcı olun ölürse çok üzülürüm

veterinere götür bence..

Hemen veterinere götür bence.

yarın götüreceğim ama tedavisi var mıdır? ne yer ne içer yarına kadar ne yapmalıyım ????
Kuşun başı dönmüş olduğu için yem yeme konusunda zorluk çekecektir. Geniş bir tepsinin içine bolca miktarda yem dökülerek kendi başına yem yemesi sağlanır. Aynı şekilde geniş, yerden fazla yüksek olmayan su kapları konulmalıdır. Takviye olarak içme suyuna düzenli olarak B vitamini verilmedir. Kuşun direnci ne kadar yüksek olursa kurtulma ve iyileşme hızı o kadar yüksek olur. Kuşu çok zor durumda kalınmadığı sürece elimize almamalıyız. Balkona veya bahçeye salarak kovalamadan yürümesi sağlanmalıdır.

yarın götüreceğim ama tedavisi var mıdır? ne yer ne içer yarına kadar ne yapmalıyım ????
valla onu bilmiyorum..veterinere götüremesende bi pet shop a sor 1 gün lük... belkiş basit bişeyi vardır..damla falan geçecektir...şimdilik en azından anlayan biri görsün..

nette araştırdım aç ve susuzluktan oluyormuş bugün götüremem yarın götüreceğim inş iyileşir yaaa

CANIM BİRİMDEKİ VETERİNER ARKADAŞLARA SORDUM KAFA TRAVMASI GEÇİRİO OLABİLİRMİŞ. ELLE BESLEMEK LAZIM BOLCA B KOMPLEKS VİTAMİN TAKVİYESİ DE İYİ GELECEKTİR. DAHA ÖNCE BİZ BÖYLE Bİ KEDİ TEDAVİ ETTİK. YEMEK YİYEMİO SU İÇEMİODU ELİMİZLE BESLEDİK SERUM BAĞLADIK YETERLİ GELMEDİ DÜZELEMEDİ ÖLDÜ NE YAZIKKİ. Bİ VETERİNERE GÖTÜRMENDE FAYDA VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…