Kalori Arkadaşım

sağol canım yaaa veterinere yarın götüreceğim bu akşam evde besleyelim burada damlalıkla su verdik önüne poğaça doğradık kolide bekliyor

inş iyileşir veteriner arkadaşların kuş için iyileşme şansının ne olduğu konusunda bir şey söyledi mi?

bişey söylenemz canm yaa kafa travmasıysa zor. ama açlık ve susuluktansa toparlıcaktır.

ben faydasını görüyorum zayıflamaya olduğu kadar sağlık içinde çok faydalı olduğunu biliyorum

bi denemeye çalışayım bende o zaman

evet kuzum benim o

bende başladım ama sadece 15 dkka, arttırmaya çalışıcam

offfff kısır

ne detoksu yapıyorsun canım, yazmamışsın?

kııızzz mercimek köftesi de yapsana...

mercimek köftesi

bugün işyerine kiloyla çiğ köfte siparişi verdik. o gelir yanınada göbekle birlikte onu koyarım diye düşündüm.

çiğ köfte

sen gönlümüzün piremsesi olursun

bi daha sizi yemeğe gitmeden okumayacam, açım ya hain domdomlar

sütlaç.. :)....içine vanilya üstüne de tarçın..oh...misss..

sütlaç ama fırındaaaa

AMANİNNN NERDEN SORDUM AĞZIM SULANDI YEMİN EDİORUM OLSADA YESEM

sulanmak ne kelime salyalarım akıo

yarın götüreceğim ama tedavisi var mıdır? ne yer ne içer yarına kadar ne yapmalıyım ????

canım hiç bilgim yok ama enjektörle su içir bari, açlık değilde susuzluk daha fena

bi hayvan ölünce çok kötü oluyorum ben yaaa

Canimcim sanada hayirli cumalar.Ozzz sen ne kadar zayif görünüyosuun.ama gömlektendir dimi(formata göre)

Bende bu tarifi yapmaya karar werdim cok güzel görünüyo.borcama döküncede güzel olurmuki

Bende bu tarifi yapmaya karar werdim cok güzel görünüyo.borcama döküncede güzel olurmuki
olabilir canım . ama büyük borcama olmaz. yüksek katlı olması gerekıyo . öyle gösteriyo kendini . Ya da kalabalık bi aileyse, ya da baya kişiye ikram edeceksen 2 ölçü yap iki katlı yap büyük borcama . ama dedigim gibi irmik biraz az olsun. yemesi daha lezzetli olur. ve unutmmuşum sölemeyi 1 ölçüye 1 kaşık daha şeker ekleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…