kız Allah seni iyi etsin bende bir ohllanıyordum m kiii hevesim kursağımda kaldıeveeeet gelelim öğlen menüsüne
bugün öğlen 1,5 kaşarlı kuşbaşılı pide
yanında kola
salata(bol yağlı)
üstüne de şekerpare
yemeyi çok isterdim ama
tereyağına iki yumurta kırdım yogurtla karıştırıp çok az ekmekle yedim..aferim bana..
(baştan tereyağlı yumurta deseydim aferim alamazdım kendimden..
inanamayacağın kadar değişik güzel bir duygu aynaya bakmaktan doyamamak kendini güvenmek beeğenmek beğenilme daha cesur daha emin adımlarla utanmadan sıkılmadan gezmek . Benim dolaptada servet yatıyordu ama kaldırdım yenilerini yatırdımYA CİDDEN SİNOKİ 30 KG VERMEK NE DEMEK NASIL Bİ DUYGU. SENİ UZUN ZAMAN GÖRMEYENLERİN YAŞADIĞI ŞAŞKINLIĞI DÜŞÜNEMİYORUM. BİDE MESELA BN BU 10 KİLOYU VERİRSEM NAPICAM DİYE DÜŞÜNÜOM. BENM GARDROPTA Bİ SERVET YATIO EN BAŞTA ONLARA ACIRIM
yiyeceksin canım annen yapmışOffff annem aksama mantı yapmış napcam ben yaaaçok zor şartlarda diyet yapıyorum öglen icinde bulgur salatası yaptım hafif olsun diye
Ben akıllıda kiloluyken bütün küçük bedenleri dagitmistim.şimdi aldıgım bikac parca seyle idare ediyorum..inanamayacağın kadar değişik güzel bir duygu aynaya bakmaktan doyamamak kendini güvenmek beeğenmek beğenilme daha cesur daha emin adımlarla utanmadan sıkılmadan gezmek . Benim dolaptada servet yatıyordu ama kaldırdım yenilerini yatırdım
tek kötü yanı indiğin bedene göre sürekli kıyafet almak
Offff annem aksama mantı yapmış napcam ben yaaaçok zor şartlarda diyet yapıyorum öglen icinde bulgur salatası yaptım hafif olsun diye
Ben akıllıda kiloluyken bütün küçük bedenleri dagitmistim.şimdi aldıgım bikac parca seyle idare ediyorum..
amaaan ye gitsin...demekki onlar seni dombik daha çok seviyo..
Yiyim demi yoksa anneme çok ayip oluryiyeceksin canım annen yapmış
kızlar benim deryasefa rakibem uğramadı zannedersem göremedim umarım bir yerlerde yemek ytiyordur bol bol yağlı yağlı löp löp
YA CİDDEN SİNOKİ 30 KG VERMEK NE DEMEK NASIL Bİ DUYGU. SENİ UZUN ZAMAN GÖRMEYENLERİN YAŞADIĞI ŞAŞKINLIĞI DÜŞÜNEMİYORUM. BİDE MESELA BN BU 10 KİLOYU VERİRSEM NAPICAM DİYE DÜŞÜNÜOM. BENM GARDROPTA Bİ SERVET YATIO EN BAŞTA ONLARA ACIRIM
amaaan ye gitsin...demekki onlar seni dombik daha çok seviyo..
bu günkü yediklerim akşama patates köfte yapacağımm
AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Çift Sarılı) (145 kcal)145 kcal
- 1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (50gr) Börek Çeşitleri (132 kcal)264 kcal
- 0.50 x 1 Kase Şafak Çorbası (205 kcal)103 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Ispanak Çorbası (144 kcal)72 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 744 kcal
Yiyim demi yoksa anneme çok ayip olur
inanamayacağın kadar değişik güzel bir duygu aynaya bakmaktan doyamamak kendini güvenmek beeğenmek beğenilme daha cesur daha emin adımlarla utanmadan sıkılmadan gezmek . Benim dolaptada servet yatıyordu ama kaldırdım yenilerini yatırdım
tek kötü yanı indiğin bedene göre sürekli kıyafet almak
köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeee köfteeeeeeeeeeeeeee bayılırım köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
çift sarılı yumurtayı nrden alıyon kız
kızlar sizlerden çok değişik çorba isimleri duyuyorum ben bi yayla çorbası bir mercimek bir şehriye bir ezogelin bilirim
Yiyim demi yoksa anneme çok ayip olur
sinokiye 1000 defa dedik öncesi sonrası foto yayınla diye Nuh dedi peygamber demedi
olsun bak eski gömleklerine dönmüşsün saki o gömleğin neresi dar geliyordu sana
Ben öğlen ne yediğimi yazmayacağım.
Sabah ki mutluluğum şimdiden hayal oldu
34bta26 canım çok sevindim kuşun iyileşmesine..
Offff annem aksama mantı yapmış napcam ben yaaaçok zor şartlarda diyet yapıyorum öglen icinde bulgur salatası yaptım hafif olsun diye
Kola icmiyorum ama şalgam aciyim bol bol ödem olsun.böööle bıngıl bıngıl su tutsun heryermmbide kola aç yanına ohh..ama zero olmasın tadı değişio onların...üstüne tereyağlı sosu hatırlatmama gerek yok zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?