Kalori Arkadaşım

kız Allah seni iyi etsin bende bir ohllanıyordum m kiii hevesim kursağımda kaldı

inanamayacağın kadar değişik güzel bir duygu aynaya bakmaktan doyamamak kendini güvenmek beeğenmek beğenilme daha cesur daha emin adımlarla utanmadan sıkılmadan gezmek . Benim dolaptada servet yatıyordu ama kaldırdım yenilerini yatırdım
tek kötü yanı indiğin bedene göre sürekli kıyafet almak

Offff annem aksama mantı yapmış napcam ben yaaaçok zor şartlarda diyet yapıyorumöglen icinde bulgur salatası yaptım hafif olsun diye
yiyeceksin canım annen yapmış

kızlar benim deryasefa rakibem uğramadı zannedersem göremedim umarım bir yerlerde yemek ytiyordur bol bol yağlı yağlı löp löp

Ben akıllıda kiloluyken bütün küçük bedenleri dagitmistim.şimdi aldıgım bikac parca seyle idare ediyorum..

sinokiye 1000 defa dedik öncesi sonrası foto yayınla diye Nuh dedi peygamber demedi

olsun bak eski gömleklerine dönmüşsün saki o gömleğin neresi dar geliyordu sana

köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeee köfteeeeeeeeeeeeeee bayılırım köfteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çift sarılı yumurtayı nrden alıyon kız

kızlar sizlerden çok değişik çorba isimleri duyuyorum ben bi yayla çorbası bir mercimek bir şehriye bir ezogelin bilirim

BEN 2 SENEDİR ÇALIŞIYORUM. ONDAN ÖNCE ÇOK FAZLA BİŞEY ALMAZDIM ZATEN. ÇALIŞMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİ YAPTIM O SERVETİ. AMA İŞİN İYİ TARAFI BEN BEDENİMİ HEP REDDETTİĞİM İÇİN Bİ BEDEN KÜÇÜK KIYAFETLER ALDIM. ÜSTÜME OTURAN KIYAFETLER ŞİMDİ DÖKÜMLÜ DURACAK.

köfteyi hafta sonu kendim yoğurdum yaklaşık 2 kg kadar porsiyon porsiyon poşetleyip dondurucuya attım

bizim yemek şirketinde bende yeni yeni isimler çorbalar görüyorum

Yiyim demi yoksa anneme çok ayip olur

sinokiye 1000 defa dedik öncesi sonrası foto yayınla diye Nuh dedi peygamber demedi

olsun bak eski gömleklerine dönmüşsün saki o gömleğin neresi dar geliyordu sana

sizler bi gün şu paleo diyeti gibi etrafda fırr dönerken benim içim rahat size bakicemmmmmmmmmmmmmmmmmm şu koca totolu 34bta26 dicemmmmmmmmmm şu dombili aydaaaaaaaaaaaa dicemmmmmmmmmm
esprikk

Ben öğlen ne yediğimi yazmayacağım.
Sabah ki mutluluğum şimdiden hayal oldu
34bta26 canım çok sevindim kuşun iyileşmesine..

merak ettim ne yedin canım
neden hayal oldu böyle gizemli konuşma

ayyy benim kadar sevinemezsiniz işletmenin ortasında göbek atacaktım az kalsınnn

bide kola aç yanına ohh..ama zero olmasın tadı değişio onların...üstüne tereyağlı sosu hatırlatmama gerek yok zaten..
Kola icmiyorum ama şalgam aciyim bol bol ödem olsun.böööle bıngıl bıngıl su tutsun heryermm
Pışııık yemicem iste oh olsun sadece tadına bakcamm hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…