Kalori Arkadaşım

Kan ölcumu yaptirdim kam sayimi normsl ama kandaki demir we feritin cok dusuk cikti. Hatta feritin 2.6 cikti.normsl degerler 80 le 300 arasi olmaliymis.su anda ilac kullaniyorum ama 2 ay önce olmustu bu ben 2 haftadir usuyorum.tiroid hic yaptirmadim

tarif lütfen

beslenmene dikkat et kansız olabilirsin kan yapıcı yiyecekler tüket

kuzum ev köftesi işte ekmek içi, soğan, maydanoz , sarımsak, baharat ( karabiber, pul biber, kekik , nane, kimyon, zerdeçal, mısır çarşısından aldığım köfte baharatı ) kıymayla yoğurdum sonra şekil verip dondurucuya attım at tavaya 10 dk da hazır yemek

düdüklüye demedim dikkatinizi çekerim

bu dediğini yaptırmak için hangi bölüme gitmek lazımmmm
içime kurtlar düştü dünde lola yumurta rezerv den bahsettiydi

lola kız nerdesinnn

aslında endokrin bakıyo ama her hastahanede yok bu bölüm..ben dahiliyede tedavi oluyorum..bi zorluğu yok kan alıp bakıyolar..

ben feritin meritin anlamam..kendim tiroit hastası olduğumdan biliyorum diğerlerini..o zaman bi doktora git hepsine baktır bence..geçmiş olsun..

Saol cnmm.aslınxa ben bebek istiyorum ondan gidip kontrol amacli yaptirmistim o zaman ögrendim.jnsallah gecer tez zamanda
Hspim az kaldi bitince gidip baktirayim barii

benim ev köftelerim çok berbat oluyor

sizde tarif vermeyen komşu fitneliği var

aslında endokrin bakıyo ama her hastahanede yok bu bölüm..ben dahiliyede tedavi oluyorum..bi zorluğu yok kan alıp bakıyolar..

hmm

Ye yawrum yeee.çikolata yeee,bisküvi yee kaymaklı olsun.ne bileyim cubuk kraker yeee. Ne yersen ye ama sakin ac kalmaaa...
Öglen ne yedjnki hemen aciktin böyle

yiycemmm

bugün yediklerimmm

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
  • AldığınızKalori Miktarı
daha yiyecemmmmmm

kızlarrr bu internet iyice tembel etti bizi şimdi netten satın aldığım kitaplar geldi internet olmasaydı gidip kendim kitapçıdan alacaktım ama şimdi oturduğum yerden sipariş ediyorum onlar ayağıma getiriyor

evet yaa...bide yazışarak zayıflamayı çözseler iyi olcak..

sahi nasıl oldu kolu alışabildi mi tek kolla işlerini halletmeye
1 günden bir şey olmaz kuzum yüzmeye de gideceksin yarın sebze ağırlıklı beslenirsen hiiç bir şeycik olmaz

yakında hepimizin en zayıf yeri parmaklarımız olacak

sahi nasıl oldu kolu alışabildi mi tek kolla işlerini halletmeye
1 günden bir şey olmaz kuzum yüzmeye de gideceksin yarın sebze ağırlıklı beslenirsen hiiç bir şeycik olmaz
Annem çok mızmız canım, bizi de üzüyor.
Mecbur alışacak, sürekli yanında birileri olamıyor.
Bir de annem normalde çok hareketli olduğu için şimdi oturmak zor geliyor.

ayda fikrini okudum canımcım banada uyar hele ben bir birinci olursam bana ay parçası şubatın 14 üü topik güzeli dmeenizi isteyecem
Oha herkes bu ani bekliyor muş.muhteşem yüzyıl lafları ay parçam ayım güneşim subatımin 14u
kızım kocan kandırmış seni. Uçtu gitti diyelim bu kesin ölür benim karı da üzülür demiştir.atmışlardı r bi kenara.
Kola icmiyorum ama şalgam aciyim bol bol ödem olsun.böööle bıngıl bıngıl su tutsun heryermm
Pışııık yemicem iste oh olsun sadece tadına bakcamm hıh
çok güldüm yaa
O GÖMLEK ESKİ DEİLKİ KÜÇÜK ALMIŞTIM ZAYIFLİM DİYE
DÜĞMELER GERİLİODU ARADA BİCİKLER HAVA ALMAK İSTİODU
senin bicikler maşallah dilli bayağı anlaşılan memeler baş kaldırmış kavusmuyor düğmeler

kansızlık dandir

düdüklü de de olurdu aslında

Saol cnmm.aslınxa ben bebek istiyorum ondan gidip kontrol amacli yaptirmistim o zaman ögrendim.jnsallah gecer tez zamanda
Hspim az kaldi bitince gidip baktirayim barii
kızın vardı değil mi 2. Yi mi düşünüyor sun.dogur kız kaynanan baksın bi işe yarasin. Akşam anne ne kaynanan da mi geliyor

o bişey mi ben 2dir market alışveriş imi migros dan yapıyorum internet ten. Adamlar poset poşet eve getiriyor süper bişey anlatamam. Denemenizi öneririm. Sepete doldur kasada boşalt sıra bekle torbalara doldur arabaya git bagaja doldur. İndir eve taşı.siviyag maden suyu bilmem ne aldım ağır şeyler hep geliverdi ben evde otururken.150 tl yi geçince 2.90 tl ye getiriyor lar. Bedava bence değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…