- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Kan ölcumu yaptirdim kam sayimi normsl ama kandaki demir we feritin cok dusuk cikti. Hatta feritin 2.6 cikti.normsl degerler 80 le 300 arasi olmaliymis.su anda ilac kullaniyorum ama 2 ay önce olmustu bu ben 2 haftadir usuyorum.tiroid hic yaptirmadimkan ölçümü ve tiroit (tsh- t3- t4 ) ölçümü yaptır..tsh düşmüş olabilir..benim normalde yüksek..euthrox 75 mg kullanıyorum..geçen ilaç fazla gelmiş çokbuüşmüş o zaman acayip üşümüstüm..kalorifere yapışık duruyodum..hatta bir sebep olmasına gerek yok her bayan mutlaka yaptırmalı bu testleri..çünkü tiroit bozukluğu bir çok hastalığın sebebi..teşhisi zor oluyor..vakit kaybediyor insan..
bu dediğini yaptırmak için hangi bölüme gitmek lazımmmm
içime kurtlar düştü dünde lola yumurta rezerv den bahsettiydi
lola kız nerdesinnn
tarif lütfen
beslenmene dikkat et kansız olabilirsin kan yapıcı yiyecekler tüket
Valla bu gidişle öyle olacak gibi görünüyor
Ancak bu akşamı hafif atlatırsam ve hafta sonu da bol hareketli olabilirsem belki.....
bu dediğini yaptırmak için hangi bölüme gitmek lazımmmm
içime kurtlar düştü dünde lola yumurta rezerv den bahsettiydi
lola kız nerdesinnn
Kan ölcumu yaptirdim kam sayimi normsl ama kandaki demir we feritin cok dusuk cikti. Hatta feritin 2.6 cikti.normsl degerler 80 le 300 arasi olmaliymis.su anda ilac kullaniyorum ama 2 ay önce olmustu bu ben 2 haftadir usuyorum.tiroid hic yaptirmadim
Ye yawrum yeee.çikolata yeee,bisküvi yee kaymaklı olsun.ne bileyim cubuk kraker yeee. Ne yersen ye ama sakin ac kalmaaa...karnım acıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Annem de seni çok severdi tanısa ama çok pissin hain köfteanneni çok seviyorummm
karnım acıktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzum ev köftesi işte ekmek içi, soğan, maydanoz , sarımsak, baharat ( karabiber, pul biber, kekik , nane, kimyon, zerdeçal, mısır çarşısından aldığım köfte baharatı ) kıymayla yoğurdum sonra şekil verip dondurucuya attım at tavaya 10 dk da hazır yemek
düdüklüye demedim dikkatinizi çekerim
aslında endokrin bakıyo ama her hastahanede yok bu bölüm..ben dahiliyede tedavi oluyorum..bi zorluğu yok kan alıp bakıyolar..
Ye yawrum yeee.çikolata yeee,bisküvi yee kaymaklı olsun.ne bileyim cubuk kraker yeee. Ne yersen ye ama sakin ac kalmaaa...
Öglen ne yedjnki hemen aciktin böyle
kızlarrr bu internet iyice tembel etti bizi şimdi netten satın aldığım kitaplar geldi internet olmasaydı gidip kendim kitapçıdan alacaktım ama şimdi oturduğum yerden sipariş ediyorum onlar ayağıma getiriyor
Annem de seni çok severdi tanısa ama çok pissin hain köfte
benim ev köftelerim çok berbat oluyor
sizde tarif vermeyen komşu fitneliği var
hmm
yiycemmm
bugün yediklerimmm
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
daha yiyecemmmmmm
- 4.00 x 1 Parça Sütaş Süzme Peynir (33 kcal)132 kcal
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 1.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)8 kcal
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı Pekmez (64 kcal)64 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 4.00 x 1 Yemek Kaşığı haşlanmış buğday (30 kcal)120 kcal
- 0.25 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)59 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
- Alınan Kalori Toplamı860 kcal
sahi nasıl oldu kolu alışabildi mi tek kolla işlerini halletmeye
1 günden bir şey olmaz kuzum yüzmeye de gideceksin yarın sebze ağırlıklı beslenirsen hiiç bir şeycik olmaz
Annem çok mızmız canım, bizi de üzüyor.sahi nasıl oldu kolu alışabildi mi tek kolla işlerini halletmeye
1 günden bir şey olmaz kuzum yüzmeye de gideceksin yarın sebze ağırlıklı beslenirsen hiiç bir şeycik olmaz
Oha herkes bu ani bekliyor muş.muhteşem yüzyıl lafları ay parçam ayım güneşim subatımin 14uayda fikrini okudum canımcım banada uyar hele ben bir birinci olursam bana ay parçası şubatın 14 üü topik güzeli dmeenizi isteyecem
kızım kocan kandırmış seni. Uçtu gitti diyelim bu kesin ölür benim karı da üzülür demiştir.atmışlardı r bi kenara.kızlarrr kuş uçtu gitti size yazdıktan sonra gidip kolide baktım ne yapıyor diye bayağı iyi görünüyordu
burada bir abi var o güvercin beslemiş geldi baktı bu gayet iyi dedi bana ver bunu sarımsakla mamayla ben bunu uçururum dedi sonra aldı dışarı çıkmış kolinin ağzı açıkmış kuş gökyüzünü görünce iyice canlanmış uçmuş gitmiş eşimle o abi beni arıyor ee hani bu uçamıyordu uçtu gitti diyorlar şaştım kaldım hayvana öğleden önce poğaça vermiştim su içirmiştim açlıktan bitap düşmüş hayvancağız ayyy içim ferahladı yaaa çok sevindimmm
çok güldüm yaaKola icmiyorum ama şalgam aciyim bol bol ödem olsun.böööle bıngıl bıngıl su tutsun heryermm
Pışııık yemicem iste oh olsun sadece tadına bakcamm hıh
senin bicikler maşallah dilli bayağı anlaşılanO GÖMLEK ESKİ DEİLKİ KÜÇÜK ALMIŞTIM ZAYIFLİM DİYE
DÜĞMELER GERİLİODU ARADA BİCİKLER HAVA ALMAK İSTİODU
kansızlık dandirKızlar bi sey sorcsmm.bende 2 haftayı aşkın bi süredir sürekli üşüme hissi war.elim aygim resmen buzz gibi
Ara ara acayip bi titreme tutuyo.mesela aksam yatiyorum buz gibi sabah uyandigimda o sicacik yatakta bile hala usuyo oluyorum.wafmi bi fikri olan
düdüklü de de olurdu aslındakuzum ev köftesi işte ekmek içi, soğan, maydanoz , sarımsak, baharat ( karabiber, pul biber, kekik , nane, kimyon, zerdeçal, mısır çarşısından aldığım köfte baharatı ) kıymayla yoğurdum sonra şekil verip dondurucuya attım at tavaya 10 dk da hazır yemek
düdüklüye demedim dikkatinizi çekerim
kızın vardı değil mi 2. Yi mi düşünüyor sun.dogur kız kaynanan baksın bi işe yarasin. Akşam anne ne kaynanan da mi geliyorSaol cnmm.aslınxa ben bebek istiyorum ondan gidip kontrol amacli yaptirmistim o zaman ögrendim.jnsallah gecer tez zamanda
Hspim az kaldi bitince gidip baktirayim barii
o bişey mi ben 2dir market alışveriş imi migros dan yapıyorum internet ten. Adamlar poset poşet eve getiriyor süper bişey anlatamam. Denemenizi öneririm. Sepete doldur kasada boşalt sıra bekle torbalara doldur arabaya git bagaja doldur. İndir eve taşı.siviyag maden suyu bilmem ne aldım ağır şeyler hep geliverdi ben evde otururken.150 tl yi geçince 2.90 tl ye getiriyor lar. Bedava bence değer.kızlarrr bu internet iyice tembel etti bizi şimdi netten satın aldığım kitaplar geldi internet olmasaydı gidip kendim kitapçıdan alacaktım ama şimdi oturduğum yerden sipariş ediyorum onlar ayağıma getiriyor
eveeeet gelelim öğlen menüsüne
bugün öğlen 1,5 kaşarlı kuşbaşılı pide
yanında kola
salata(bol yağlı)
üstüne de şekerpare
yemeyi çok isterdim ama
tereyağına iki yumurta kırdım yogurtla karıştırıp çok az ekmekle yedim..aferim bana..
(baştan tereyağlı yumurta deseydim aferim alamazdım kendimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?