Kalori Arkadaşım

sizler bi gün şu paleo diyeti gibi etrafda fırr dönerken benim içim rahat size bakicemmmmmmmmmmmmmmmmmm şu koca totolu 34bta26 dicemmmmmmmmmm şu dombili aydaaaaaaaaaaaa dicemmmmmmmmmm
esprikk

suratını yayınlama canım hem kim seni reklam etsin yani şimdi ozz gömlekli resmini koymuşta kim tanımış yani

sinokiye 1000 defa dedik öncesi sonrası foto yayınla diye Nuh dedi peygamber demedi

olsun bak eski gömleklerine dönmüşsün saki o gömleğin neresi dar geliyordu sana

O GÖMLEK ESKİ DEİLKİ KÜÇÜK ALMIŞTIM ZAYIFLİM DİYE
DÜĞMELER GERİLİODU ARADA BİCİKLER HAVA ALMAK İSTİODU

Kola icmiyorum ama şalgam aciyim bol bol ödem olsun.böööle bıngıl bıngıl su tutsun heryermm
Pışııık yemicem iste oh olsun sadece tadına bakcamm hıh

ya ben o şalgamı içiyodum ya 15 gündür..Allahtan uyardılar burda arkadaşlarda bıraktım..

ama anneni emeğine yazık..bi daha düşün..ayıp olur çok..

merak ettim ne yedin canım
neden hayal oldu böyle gizemli konuşma

ayyy benim kadar sevinemezsiniz işletmenin ortasında göbek atacaktım az kalsınnn

buraya sığmayacak kadar çoksa demek......

Valla çaycı abla bize sürpriz (!) yapmış. Menemen vardı, bilimum güzel kahvaltılıklar, kek, börek, simit..
Varın siz düşünün nasıl yediğimi.
Şöyle söyliyim bu sabah 34bta26 nın pazartesi gün ki kilosundan daha azdım. Ama azmettim hafta sonu çok hareket edeceğim. Zaten pazar günü yüzme dersim var.

Kızlar bi sey sorcsmm.bende 2 haftayı aşkın bi süredir sürekli üşüme hissi war.elim aygim resmen buzz gibi
Ara ara acayip bi titreme tutuyo.mesela aksam yatiyorum buz gibi sabah uyandigimda o sicacik yatakta bile hala usuyo oluyorum.wafmi bi fikri olan

Ohhh afiyet olsun csnm aksam hafif yersin dengelersin

ooo yooooo 51 li rakamlara ulaştın demek bende bu sabah senin kilondaydımm kuzum p.tesi ortada buluşalım mı???

köfteyi hafta sonu kendim yoğurdum yaklaşık 2 kg kadar porsiyon porsiyon poşetleyip dondurucuya attım

bizim yemek şirketinde bende yeni yeni isimler çorbalar görüyorum

tarif lütfen

suratını yayınlama canım hem kim seni reklam etsin yani şimdi ozz gömlekli resmini koymuşta kim tanımış yani

beslenmene dikkat et kansız olabilirsin kan yapıcı yiyecekler tüket

kan ölçümü ve tiroit (tsh- t3- t4 ) ölçümü yaptır..tsh düşmüş olabilir..benim normalde yüksek..euthrox 75 mg kullanıyorum..geçen ilaç fazla gelmiş çok düşmüş o zaman acayip üşümüstüm..kalorifere yapışık duruyodum..hatta bir sebep olmasına gerek yok her bayan mutlaka yaptırmalı bu testleri..çünkü tiroit bozukluğu bir çok hastalığın sebebi..teşhisi zor oluyor..vakit kaybediyor insan..

bu dediğini yaptırmak için hangi bölüme gitmek lazımmmm
içime kurtlar düştü dünde lola yumurta rezerv den bahsettiydi

lola kız nerdesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…