Kalori Arkadaşım

Tamam canikom çok tesekkur ederim

bugün arkadaşceğizimle buluşcam saat 8 gibi yani akşam yemekten sonra. o saatlerdede bişey yemek istemiom kesin datlucuya falan gideriz. ama sadece kahve yada çay içmem lazım kendime söz verdim.

Kırk yılda bi çıkıyosun özzzz :) Ye gitsin nolucak . fıstıklı kakolu pastalar. güzel güzel tatlılar durcak . Sen bi kuru çay içiçeksin. tatlı ye de üstüne ıslatmak için çay iç ohh misss

Nihahahaha
özlemin rakibi kimse bana teşşkür edebilir mi ? !

bişey söylenemz canm yaa kafa travmasıysa zor. ama açlık ve susuluktansa toparlıcaktır.

bir şey daha sorabilir miyim veteriner arkadaşına sorar mısın? hasta olan bu kuştan bize bir şey bulaşır mı? ona göre korunalım
nette yüksek ateşli ağır üst solunum yolu enfeksiyonları geçer denmiş

ayda yetmedi bide sen gel üstüme susu
dün feysten bile yazıo aç kalma yemek ye die rakibem beni çok düşünüo yaaa

canım enfektif bi rahatsızlığı varsa kuşun ve bu rahatsızlığı zoonos bir rahatsızlıksa tabiki bulaşabilir. ama ben böyle bişey olduğunu sanmıyorum. rahat ol. ben 2 sene hayvan barınağında çalıştım. bana bi hastalık bulaşmadıysa o kuşçuktan sana hiç bişey bulaşmaz.

teşekkür ler cicim

bize de bulaştırma bak

Canim sen kes denede olursa SİNOKİde kessin

good morning baybies
size 1 senedir içine giremediğim gömleğimin içinden selam saygı ve öpücüklerimi yolluorum

harikaaaa bayıldım gömleğine

Kizlaaar aksama annemlerde yemekteyiz.tatliyi ben yapcam.önerilerinize ihtiyacim war.şimdi cikiyorum öglen gelip yapcamm

canım haşhaşlı revani olabilir
ye bbeni pastası olabilir
ağlayan kek
ıslak kek
şekerpare
şerbetli kurabiye
daha sayayım mı

hiç bir fikrim yoktur veteriner diyeceğim bende

ayda fikrini okudum canımcım banada uyar hele ben bir birinci olursam bana ay parçası şubatın 14 üü topik güzeli dmeenizi isteyecem

teşekkür ler cicim

bize de bulaştırma bak

kızlarrr kuş uçtu gitti size yazdıktan sonra gidip kolide baktım ne yapıyor diye bayağı iyi görünüyordu

burada bir abi var o güvercin beslemiş geldi baktı bu gayet iyi dedi bana ver bunu sarımsakla mamayla ben bunu uçururum dedi sonra aldı dışarı çıkmış kolinin ağzı açıkmış kuş gökyüzünü görünce iyice canlanmış uçmuş gitmiş eşimle o abi beni arıyor ee hani bu uçamıyordu uçtu gitti diyorlar şaştım kaldım hayvana öğleden önce poğaça vermiştim su içirmiştim açlıktan bitap düşmüş hayvancağız ayyy içim ferahladı yaaa çok sevindimmm

eveeeet gelelim öğlen menüsüne

bugün öğlen 1,5 kaşarlı kuşbaşılı pide
yanında kola
salata(bol yağlı)
üstüne de şekerpare

yemeyi çok isterdim ama

tereyağına iki yumurta kırdım yogurtla karıştırıp çok az ekmekle yedim..aferim bana..

(baştan tereyağlı yumurta deseydim aferim alamazdım kendimden..

ayyy çok duygulandım.
Güvercinler sahiplerine dönerler dikkat et ziyaretine gelebilir

ayda fikrini okudum canımcım banada uyar hele ben bir birinci olursam bana ay parçası şubatın 14 üü topik güzeli dmeenizi isteyecem

YA CİDDEN SİNOKİ 30 KG VERMEK NE DEMEK NASIL Bİ DUYGU. SENİ UZUN ZAMAN GÖRMEYENLERİN YAŞADIĞI ŞAŞKINLIĞI DÜŞÜNEMİYORUM. BİDE MESELA BN BU 10 KİLOYU VERİRSEM NAPICAM DİYE DÜŞÜNÜOM. BENM GARDROPTA Bİ SERVET YATIO EN BAŞTA ONLARA ACIRIM

Hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…