- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Tamam canikom çok tesekkur ederimolabilir canım . ama büyük borcama olmaz. yüksek katlı olması gerekıyo . öyle gösteriyo kendini . Ya da kalabalık bi aileyse, ya da baya kişiye ikram edeceksen 2 ölçü yap iki katlı yap büyük borcama . ama dedigim gibi irmik biraz az olsun. yemesi daha lezzetli olur. ve unutmmuşum sölemeyi 1 ölçüye 1 kaşık daha şeker ekleyebilirsin
bugün arkadaşceğizimle buluşcam saat 8 gibi yani akşam yemekten sonra. o saatlerdede bişey yemek istemiom kesin datlucuya falan gideriz. ama sadece kahve yada çay içmem lazım kendime söz verdim.
Kırk yılda bi çıkıyosun özzzz :) Ye gitsin nolucak . fıstıklı kakolu pastalar. güzel güzel tatlılar durcak . Sen bi kuru çay içiçeksin. tatlı ye de üstüne ıslatmak için çay iç ohh misss
Nihahahaha
özlemin rakibi kimse bana teşşkür edebilir mi ? !
bişey söylenemz canm yaa kafa travmasıysa zor. ama açlık ve susuluktansa toparlıcaktır.
Kırk yılda bi çıkıyosun özzzz :) Ye gitsin nolucak . fıstıklı kakolu pastalar. güzel güzel tatlılar durcak . Sen bi kuru çay içiçeksin. tatlı ye de üstüne ıslatmak için çay iç ohh misss
Nihahahaha
bir şey daha sorabilir miyim veteriner arkadaşına sorar mısın? hasta olan bu kuştan bize bir şey bulaşır mı? ona göre korunalım
nette yüksek ateşli ağır üst solunum yolu enfeksiyonları geçer denmiş
Deli yaaayda yetmedi bide sen gel üstüme susu
dün feysten bile yazıo aç kalma yemek ye die rakibem beni çok düşünüo yaaa
teşekkür ler cicimKırk yılda bi çıkıyosun özzzz :) Ye gitsin nolucak . fıstıklı kakolu pastalar. güzel güzel tatlılar durcak . Sen bi kuru çay içiçeksin. tatlı ye de üstüne ıslatmak için çay iç ohh misss
Nihahahaha
bize de bulaştırma bakbir şey daha sorabilir miyim veteriner arkadaşına sorar mısın? hasta olan bu kuştan bize bir şey bulaşır mı? ona göre korunalım
nette yüksek ateşli ağır üst solunum yolu enfeksiyonları geçer denmiş
Canim sen kes denede olursa SİNOKİde kessin
good morning baybies
size 1 senedir içine giremediğim gömleğimin içinden selam saygı ve öpücüklerimi yolluorum
Kizlaaar aksama annemlerde yemekteyiz.tatliyi ben yapcam.önerilerinize ihtiyacim war.şimdi cikiyorum öglen gelip yapcamm
hiç bir fikrim yokturkızlar hayvanlar bölümüne konu açtım aşağıda sizler içinde kopyaladım bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olun lütfenn
merhaba hemen konuya girmek istiyorum
çalıştığım iş yerinin deposunda sallabaş delibaş olmuş bir güvencin yakaladılar ve dışarı salacaklarken benim içim rahat etmedi ben iyileştiririm onu dedim ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir bilgim yok iyileşir mi onu bile bilmiyorum daha önce hiç kuş beslemedim
şimdi kuş kafasını sabit tutamıyor bu sebeple dengesini sağlayamadığı için uçamıyor beslenemiyor
lütfen bu hayvanı nasıl iyileştireceğim konusunda yardımcı olun ölürse çok üzülürüm
nazar etme nolur çalış seninde olur
idolümsün köpecik
kız o köpekciği idol alana kadar beni idol al bende o kadar kilo verdim
canım enfektif bi rahatsızlığı varsa kuşun ve bu rahatsızlığı zoonos bir rahatsızlıksa tabiki bulaşabilir. ama ben böyle bişey olduğunu sanmıyorum. rahat ol. ben 2 sene hayvan barınağında çalıştım. bana bi hastalık bulaşmadıysa o kuşçuktan sana hiç bişey bulaşmaz.
teşekkür ler cicim
bize de bulaştırma bak
kızlarrr kuş uçtu gitti size yazdıktan sonra gidip kolide baktım ne yapıyor diye bayağı iyi görünüyordu
burada bir abi var o güvercin beslemiş geldi baktı bu gayet iyi dedi bana ver bunu sarımsakla mamayla ben bunu uçururum dedi sonra aldı dışarı çıkmış kolinin ağzı açıkmış kuş gökyüzünü görünce iyice canlanmış uçmuş gitmiş eşimle o abi beni arıyor ee hani bu uçamıyordu uçtu gitti diyorlar şaştım kaldım hayvana öğleden önce poğaça vermiştim su içirmiştim açlıktan bitap düşmüş hayvancağız ayyy içim ferahladı yaaa çok sevindimmm
ayda fikrini okudum canımcım banada uyar hele ben bir birinci olursam bana ay parçası şubatın 14 üü topik güzeli dmeenizi isteyecem
Hadi gözün aydınkızlarrr kuş uçtu gitti size yazdıktan sonra gidip kolide baktım ne yapıyor diye bayağı iyi görünüyordu
burada bir abi var o güvercin beslemiş geldi baktı bu gayet iyi dedi bana ver bunu sarımsakla mamayla ben bunu uçururum dedi sonra aldı dışarı çıkmış kolinin ağzı açıkmış kuş gökyüzünü görünce iyice canlanmış uçmuş gitmiş eşimle o abi beni arıyor ee hani bu uçamıyordu uçtu gitti diyorlar şaştım kaldım hayvana öğleden önce poğaça vermiştim su içirmiştim açlıktan bitap düşmüş hayvancağız ayyy içim ferahladı yaaa çok sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?