Kalori Arkadaşım

yok yaa kandırmaz o beni hem yanında şahitlerde var uçmuş zaten sabah aldığım gibi değildi hareketlenmiş canlanmıştı

iyi walla sakın kımıldama yağların falan erir alimallah evi kadına temizlet alış verişi netten yap

Ben öğlen ne yediğimi yazmayacağım.
Sabah ki mutluluğum şimdiden hayal oldu
34bta26 canım çok sevindim kuşun iyileşmesine..

canım haftasonu dikkat edersin bişey olmaz sıkma canını

kızzzz beni de bekleyin zaten, beni beklemediğinizden oluyo hep bunlar

canım doktora gitt, kan sayımı yaptır-hormonlara baktır

ooo yooooo 51 li rakamlara ulaştın demek bende bu sabah senin kilondaydımm kuzum p.tesi ortada buluşalım mı???

bende bende

bu dediğini yaptırmak için hangi bölüme gitmek lazımmmm
içime kurtlar düştü dünde lola yumurta rezerv den bahsettiydi

lola kız nerdesinnn
burdayım canım, çeneniz düşmüş geçmişi okuyom, buarada aile hekimleri sabah saat 10:00 a kadar kan tahlili yapıo

aldım valla çok güzel seçmişler paketlemisler tartmislar.

BENDE MİGROS SANALDAN ALIŞVERİŞ YAPIOM PAZARIN YOLUNU UNUTTUK. BUGÜNDE VERDİM ARADILAR KANKİLERİM EVDEYSEN ERKEN GETİRELİM DİYE
VE KESİNLİKLE SEBZE MEYVEDE TAŞ GİBİ GÖNDERİYOLAR TAPTAZE
ETTE DE ÖZEL ALDIĞINIZ GÜVENDİĞİNİZ BİYER YOKSA tazedirekt.com U ÖNERİRİM EN BAŞTADA ROSTOSUNU
BENM ENİŞTE ÇALIŞIYOR ORDA ONLARDA ÇOK İYİLER. TABİ İST İÇİ

Ewet canm kızım artık büyüdü bi kardesi hakediyo ama kkinciyi kaynanama emanet edebilirmiyim bilmiyorum kizimdaki vukuatlarindan sonra.aksam tabiki geliyo .kamber meselesi

canım bende hap, sıvı hepsini kullandım ama feci kabız yapıyor. kullanmasanda olmuyor. adetin çok mu kanamalı geçiyor, eğer çok kanamalı geçmiyorsa bu kansızlığın sebebi araştırılmalı değerin çok düşük ihmal etme

bende çok online alışveriş yapıyorum yaaa, kocam bi farkederse bittim ben. beni alışveriş yapmıyo sanıyo, bu yeni mi dediğinde yooo vardı hatırlamıyor musun diyorum

Kızlar benim diğer topik de arkadaşlar uzaklaştırma almışlar kalori saydığımız sitelerin ismini yazdıkları için aklınızda olsun hesabınız falan kapatılmasın.

yuh kızım senin koca da pek saf mış.bakmıyor mu esktreye falan.

Adetim cok kanamaliydi ama spiralden ötürüymüs. Gecen ay cikarttirdim normale dondu

İnternetten alısweris deyince, gecen gun kızım dediki snne kredi karti sifreni werirmisin,bendd noldu kizim hayirdir dedim. Lcw da cok guzel indirimler war kendime elbise sparisi wercem dedi,bende cok güldüm git babsna döle dedim.oda gitmis babacim bi kiyafet war görsen kesin bu benim kizima cok yakisir dersin kesin alirsin diyooo. Butun gun gulfuk esimde basima birdiniz iki oldunuz diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…