aldım valla çok güzel seçmişler paketlemisler tartmislar.ayda2kilogo meyve sebze de alıyor musun internet migrostan?
Hem de kapıda ödedimayda2kilogo meyve sebze de alıyor musun internet migrostan?
Oha herkes bu ani bekliyor muş.muhteşem yüzyıl lafları ay parçam ayım güneşim subatımin 14u
kızım kocan kandırmış seni. Uçtu gitti diyelim bu kesin ölür benim karı da üzülür demiştir.atmışlardı r bi kenara.
çok güldüm yaa
senin bicikler maşallah dilli bayağı anlaşılanmemeler baş kaldırmış kavusmuyor düğmeler
kansızlık dandir
düdüklü de de olurdu aslında
kızın vardı değil mi 2. Yi mi düşünüyor sun.dogur kız kaynanan baksın bi işe yarasin. Akşam anne ne kaynanan da mi geliyor
o bişey mi ben 2dir market alışveriş imi migros dan yapıyorum internet ten. Adamlar poset poşet eve getiriyor süper bişey anlatamam. Denemenizi öneririm. Sepete doldur kasada boşalt sıra bekle torbalara doldur arabaya git bagaja doldur. İndir eve taşı.siviyag maden suyu bilmem ne aldım ağır şeyler hep geliverdi ben evde otururken.150 tl yi geçince 2.90 tl ye getiriyor lar. Bedava bence değer.
Ben öğlen ne yediğimi yazmayacağım.
Sabah ki mutluluğum şimdiden hayal oldu
34bta26 canım çok sevindim kuşun iyileşmesine..
Valla çaycı abla bize sürpriz (!) yapmış. Menemen vardı, bilimum güzel kahvaltılıklar, kek, börek, simit..
Varın siz düşünün nasıl yediğimi.
Şöyle söyliyim bu sabah34bta26 nın pazartesi gün ki kilosundan daha azdım. Ama azmettim hafta sonu çok hareket edeceğim. Zaten pazar günü yüzme dersim var.
Kızlar bi sey sorcsmm.bende 2 haftayı aşkın bi süredir sürekli üşüme hissi war.elim aygim resmen buzz gibi
Ara ara acayip bi titreme tutuyo.mesela aksam yatiyorum buz gibi sabah uyandigimda o sicacik yatakta bile hala usuyo oluyorum.wafmi bi fikri olan
ooo yooooo 51 li rakamlara ulaştın demek bende bu sabah senin kilondaydımm kuzum p.tesi ortada buluşalım mı???
kan ölçümü ve tiroit (tsh- t3- t4 ) ölçümü yaptır..tsh düşmüş olabilir..benim normalde yüksek..euthrox 75 mg kullanıyorum..geçen ilaç fazla gelmiş çok düşmüş o zaman acayip üşümüstüm..kalorifere yapışık duruyodum..hatta bir sebep olmasına gerek yok her bayan mutlaka yaptırmalı bu testleri..çünkü tiroit bozukluğu bir çok hastalığın sebebi..teşhisi zor oluyor..vakit kaybediyor insan..
burdayım canım, çeneniz düşmüş geçmişi okuyom, buarada aile hekimleri sabah saat 10:00 a kadar kan tahlili yapıobu dediğini yaptırmak için hangi bölüme gitmek lazımmmm
içime kurtlar düştü dünde lola yumurta rezerv den bahsettiydi
lola kız nerdesinnn
aldım valla çok güzel seçmişler paketlemisler tartmislar.
Oha herkes bu ani bekliyor muş.muhteşem yüzyıl lafları ay parvukuatım güneşim subatımin 14u
kızım kocan kandırmış seni. Uçtu gitti diyelim bu kesin ölür benim karı da üzülür demiştir.atmışlardı r bi kenara.
çok güldüm yaa
senin bicikler maşallah dilli bayağı anlaşılanmemeler baş kaldırmış kavusmuyor düğmeler
kansızlık dandir
kızın vardı değil mi 2. Yi mi düşünüyor sun.dogur kız kaynanan baksın bi işe yarasin. Akşam anne ne kaynanan da mi geliyor
o bişey mi ben 2dir market alışveriş imi migros dan yapıyorum internet ten. Adamlar poset poşet eve getiriyor süper bişey anlatamam. Denemenizi öneririm. Sepete doldur kasada boşalt sıra bekle torbalara doldur arabaya git bagaja doldur. İndir eve taşı.siviyag maden suyu bilmem ne aldım ağır şeyler hep geliverdi ben evde otururken.150 tl yi geçince 2.90 tl ye getiriyor lar. Bedava bence değer.
Ewet canm kızım artık büyüdü bi kardesi hakediyo ama kkinciyi kaynanama emanet edebilirmiyim bilmiyorum kizimdaki vukuatlarindan sonra.aksam tabiki geliyo .kamber meselesiOha herkes bu ani bekliyor muş.muhteşem yüzyıl lafları ay parçam ayım güneşim subatımin 14u
çok güldüm yaa
kansızlık dandir
Kan ölcumu yaptirdim kam sayimi normsl ama kandaki demir we feritin cok dusuk cikti. Hatta feritin 2.6 cikti.normsl degerler 80 le 300 arasi olmaliymis.su anda ilac kullaniyorum ama 2 ay önce olmustu bu ben 2 haftadir usuyorum.tiroid hic yaptirmadim
kızlarrr bu internet iyice tembel etti bizi şimdi netten satın aldığım kitaplar geldi internet olmasaydı gidip kendim kitapçıdan alacaktım ama şimdi oturduğum yerden sipariş ediyorum onlar ayağıma getiriyor
yuh kızım senin koca da pek saf mış.bakmıyor mu esktreye falan.canım bende hap, sıvı hepsini kullandım ama feci kabız yapıyor. kullanmasanda olmuyor. adetin çok mu kanamalı geçiyor, eğer çok kanamalı geçmiyorsa bu kansızlığın sebebi araştırılmalı değerin çok düşük ihmal etme
bende çok online alışveriş yapıyorum yaaa, kocam bi farkederse bittim ben. beni alışveriş yapmıyo sanıyo, bu yeni mi dediğinde yooo vardı hatırlamıyor musun diyorum
Adetim cok kanamaliydi ama spiralden ötürüymüs. Gecen ay cikarttirdim normale donducanım bende hap, sıvı hepsini kullandım ama feci kabız yapıyor. kullanmasanda olmuyor. adetin çok mu kanamalı geçiyor, eğer çok kanamalı geçmiyorsa bu kansızlığın sebebi araştırılmalı değerin çok düşük ihmal etme
bende çok online alışveriş yapıyorum yaaa, kocam bi farkederse bittim ben. beni alışveriş yapmıyo sanıyo, bu yeni mi dediğinde yooo vardı hatırlamıyor musun diyorum
Kızlar benim diğer topik de arkadaşlar uzaklaştırma almışlar kalori saydığımız sitelerin ismini yazdıkları için aklınızda olsun hesabınız falan kapatılmasın.
yuh kızım senin koca da pek saf mış.bakmıyor mu esktreye falan.
Adetim cok kanamaliydi ama spiralden ötürüymüs. Gecen ay cikarttirdim normale dondu
aldatıyo aldatıyo, cuma yarışmalarında gidip susuyu çekiştiriyoSEN BİZİ BAŞKA TOPİKLERLE Mİ ALDATIYOSUN KIZZ
Aynen cnm yaa hic gücüm yok gercektenaman dikkat et biran önce depolarını doldur, çok önemli hemoglobin hücrelere oksijen taşıyo. kansız insanlar çabuk yorulur bu yüzden
Lolaaaaa çak dostumaldatıyo aldatıyo, cuma yarışmalarında gidip susuyu çekiştiriyo
yakında hepimizin en zayıf yeri parmaklarımız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?