Annem de akşama kahvaltı hazırlayalım dedi.
Ben nerelere gideyim ya, herkes bana suikast düzenliyor.
Aynen cnm yaa hic gücüm yok gercekten
Lolaaaaa çak dostum
bu dediğini yaptırmak için hangi bölüme gitmek lazımmmm
içime kurtlar düştü dünde lola yumurta rezerv den bahsettiydi
lola kız nerdesinnn
Spasmomen ne kizzdidoş bu arada geçen gun elime spasmomen geçti onu içiyom iki gundur ufak ta olsa (baya ufak) bıseyler var. Mısırdan mı ondan mı bılmıyorum.
ilaç :)Spasmomen ne kizz
canım bende hap, sıvı hepsini kullandım ama feci kabız yapıyor. kullanmasanda olmuyor. adetin çok mu kanamalı geçiyor, eğer çok kanamalı geçmiyorsa bu kansızlığın sebebi araştırılmalı değerin çok düşük ihmal etme
bende çok online alışveriş yapıyorum yaaa, kocam bi farkederse bittim ben. beni alışveriş yapmıyo sanıyo, bu yeni mi dediğinde yooo vardı hatırlamıyor musun diyorum
Kızlar benim diğer topik de arkadaşlar uzaklaştırma almışlar kalori saydığımız sitelerin ismini yazdıkları için aklınızda olsun hesabınız falan kapatılmasın.
Kızlar ÖDÜL işi ile ilgili olan teklifim çoğunluk tarafından olumlu karşılanmış. ŞİMDİ benim cuma yarışmasında şöyle bişey yapıyor lar. Herkes verdiği kilonun yüzdesini hesaplıyor. Yani herkes kendi kilosunun yüzde kaçını vermiş diye. Mesela ben 1 kilo verince yüzde 1.2 ama september 500 gr verince 1.2 oluyor yüzdesi gibi. Anlatabildim mi. O zaman herkes birinciliğe oynayabilir rahatça. Ne dersiniz. Birinci yi yuzde ye göre hesaplayalim o zaman eşitlik de olmaz hem. Herkesin yüzdesi farklı olur. Ne dersiniz. Örnek bi hesaplama yapıyorum şimdi. Geçen hafta ben 71.3 düm bu hafta 69.8 oldum farkı 1.5 kg. Yüzde hesaplamasi su şekilde.
fark / geçen haftaki kilo * 100
Yani 1.5 bölü 71.3=0.021 çarpı 100= %2.1
Herkes hesaplayıp yollar mesajla.hatta excel e formül atarım kendisi hesaplar. Kabul ederseniz böyle yapalım.
Ben de mi başlasam yadidoş bu arada geçen gun elime spasmomen geçti onu içiyom iki gundur ufak ta olsa (baya ufak) bıseyler var. Mısırdan mı ondan mı bılmıyorum.
bilemiyorum yavrm . ama bence bişey olmaz yani . beni örnek almayın ama çok agır olmadıgı surece ben kendi tedavimi kendm yaparm :)Ben de mi başlasam ya
yok kız bende bahsettim hatta arkadaşım 27 yaşında erken menapoza girdi diye anlatmıştım. vurma kızalola değil ben bahsettiydim
Kızlar ÖDÜL işi ile ilgili olan teklifim çoğunluk tarafından olumlu karşılanmış. ŞİMDİ benim cuma yarışmasında şöyle bişey yapıyor lar. Herkes verdiği kilonun yüzdesini hesaplıyor. Yani herkes kendi kilosunun yüzde kaçını vermiş diye. Mesela ben 1 kilo verince yüzde 1.2 ama september 500 gr verince 1.2 oluyor yüzdesi gibi. Anlatabildim mi. O zaman herkes birinciliğe oynayabilir rahatça. Ne dersiniz. Birinci yi yuzde ye göre hesaplayalim o zaman eşitlik de olmaz hem. Herkesin yüzdesi farklı olur. Ne dersiniz. Örnek bi hesaplama yapıyorum şimdi. Geçen hafta ben 71.3 düm bu hafta 69.8 oldum farkı 1.5 kg. Yüzde hesaplamasi su şekilde.
Herkes hesaplayıp yollar mesajla.hatta excel e formül atarım kendisi hesaplar. Kabul ederseniz böyle yapalım.
Banada uyar şekerimKızlar ÖDÜL işi ile ilgili olan teklifim çoğunluk tarafından olumlu karşılanmış. ŞİMDİ benim cuma yarışmasında şöyle bişey yapıyor lar. Herkes verdiği kilonun yüzdesini hesaplıyor. Yani herkes kendi kilosunun yüzde kaçını vermiş diye. Mesela ben 1 kilo verince yüzde 1.2 ama september 500 gr verince 1.2 oluyor yüzdesi gibi. Anlatabildim mi. O zaman herkes birinciliğe oynayabilir rahatça. Ne dersiniz. Birinci yi yuzde ye göre hesaplayalim o zaman eşitlik de olmaz hem. Herkesin yüzdesi farklı olur. Ne dersiniz. Örnek bi hesaplama yapıyorum şimdi. Geçen hafta ben 71.3 düm bu hafta 69.8 oldum farkı 1.5 kg. Yüzde hesaplamasi su şekilde.
nasıl fark etmiyor yaaa hiç giyindiklerine dikkat etmiyor mu? daha önce üzerinde görüp görmediğini hatırlamıyor mu?
yok kız biz 1 senedir beraberiz, önceden vardı giymiyordum diyorum nerden bilcek
süpermiş
yok kız bende bahsettim hatta arkadaşım 27 yaşında erken menapoza girdi diye anlatmıştım. vurma kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?