Kalori Arkadaşım

nasıl fark etmiyor yaaa hiç giyindiklerine dikkat etmiyor mu? daha önce üzerinde görüp görmediğini hatırlamıyor mu?

Kızlar ÖDÜL işi ile ilgili olan teklifim çoğunluk tarafından olumlu karşılanmış. ŞİMDİ benim cuma yarışmasında şöyle bişey yapıyor lar. Herkes verdiği kilonun yüzdesini hesaplıyor. Yani herkes kendi kilosunun yüzde kaçını vermiş diye. Mesela ben 1 kilo verince yüzde 1.2 ama september 500 gr verince 1.2 oluyor yüzdesi gibi. Anlatabildim mi. O zaman herkes birinciliğe oynayabilir rahatça. Ne dersiniz. Birinci yi yuzde ye göre hesaplayalim o zaman eşitlik de olmaz hem. Herkesin yüzdesi farklı olur. Ne dersiniz. Örnek bi hesaplama yapıyorum şimdi. Geçen hafta ben 71.3 düm bu hafta 69.8 oldum farkı 1.5 kg. Yüzde hesaplamasi su şekilde.
fark / geçen haftaki kilo * 100

Yani 1.5 bölü 71.3=0.021 çarpı 100= %2.1
Herkes hesaplayıp yollar mesajla.hatta excel e formül atarım kendisi hesaplar. Kabul ederseniz böyle yapalım.

Kızlar benim diğer topik de arkadaşlar uzaklaştırma almışlar kalori saydığımız sitelerin ismini yazdıkları için aklınızda olsun hesabınız falan kapatılmasın.

aaa biz her gelene söylüyorduk yasak olduğunu bilmiyordum uyardığın iyi olmuş

olurrr sorun olmaz

Kızlar sanal migrosta fiyatlar daha mı uygun?
Ben şimdi baktım da sebze meyve daha ucuz geldi bana sanki, dün akşam daha pahalıydı migrosta.

Çok mantıklı...ben öteki hafta katılırım..bu hafta başlangıç tespiti yapayım..

Banada uyar şekerim

nasıl fark etmiyor yaaa hiç giyindiklerine dikkat etmiyor mu? daha önce üzerinde görüp görmediğini hatırlamıyor mu?

yok kız biz 1 senedir beraberiz, önceden vardı giymiyordum diyorum nerden bilcek

süpermiş

yok kız biz 1 senedir beraberiz, önceden vardı giymiyordum diyorum nerden bilcek

süpermiş

bir çakarsa bir daha ne desen inandıramazsın

ben ne alırsam hemen gözüne sokuyorum geçen çantalara bakıyordum yaa karar verememiştim ona yolladım hangisi sence falan diye cevap verdi aldığında haber ver de evdeki çantalarına hayrına bi yerlere verelim diye

bazen de şey diyo eşyaları alıyorsun alıyorsun sonra dolap yetmiyor dolap yaptırtıyorsun ( bunu mutfak için söylemişti)

bugünde arıyor sen alış veriş mi yaptın diyo evet dedim ne aldın dedi kitaaaap hmm tamam o zaman dedi ( kitaplıkta boş yer var diye düşündü )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…