Kalori Arkadaşım

bence de olur ama benm bu yuzde hesaplarına hııııc kafam basmıyo. bana bi örnek gösterirsen olur ama

şu sıkışıklık geçsin bende çekinmeden gözüne sokarım.
adam vazgeçmiş senle uğraşmaktan

Yaa ben gercekten cok zor sartlarda diyet yapiyorum. Esim aradi 1 saat kadar önce aciktim ne yicez diye,bende yemege gitcez hafif biseyler atistiririx dedim. Gitmis hamburger almis bide diyoki iskender alcaktimda hafif olsun diye hsmburger aldim
haklııııııııı iskendere göre hafif, buarada dün ne yemişim be hala mutluyum

Ben hergun degisik giyse bdnimki hayatta farketmez.ben soyleyincede yenimiki bi gecen gun giymdmismiydin sen bunu der

benimki de böyle bi bu yeni mi demeye kalkışınca, hiç dikkat etmiyosun giydiklerime diye söyleniyorum

benimki neyim var neyim yok her şeyimi bilir hatta benden iyi bilir ben unutuyorum çok sık kullanmadığım kıyafetlerimi o diyor senin şöyle bir elbisen vardı hani noldu ona diyor

34bta26
KirazHanim
haftasonu bol bol yiyin tamam mı? pazartesi ortada buluşcaz bakın, zayıf olursanız töverim sizi

hafta sonu evdeyim yarın araba bakıma gidecek araba olmayınca benimkini evden çıkarmak mucize sanki onunla doğmuş

2 haftadır çok yoruldum bu hafta temizliği bitirip yan gelip yatacağım tüm hafta bunu bekledim p.tesi durumum ne olur bilemiyorum

tamam işteeee, ooooo o işin üstüne yemek mi yapacaksın. şöyle dışardan hazır bişeyler söyle, menü falan olsun

bir de ben onun ek kartını kullanıyorum ektre ona gidiyor ben bir şey görmüyorum

bizde ekstre bana geliyor, beyim kredi kartından haz etmez. manyak herşeyi trink ödüyo sonrada parasız kalıyo. insan 500 liralık ödemeyi çat diye yapar mı? benim ki yapar

Ben şimdilik kararlıyım yememeye ama sonra ne olur bilmiyorum.

aaaaa güzelim olur mu babana yemek yap şöyle 3 çeşit tatlı da olsun, sende afiyetle ye
buarada senin avatarı gördükçe diziyi özlüyorum, başlasa artık

Ben de özlüyorum diziyi ama 1 ay kaldı, az daha dayanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…