Kızlar ÖDÜL işi ile ilgili olan teklifim çoğunluk tarafından olumlu karşılanmış. ŞİMDİ benim cuma yarışmasında şöyle bişey yapıyor lar. Herkes verdiği kilonun yüzdesini hesaplıyor. Yani herkes kendi kilosunun yüzde kaçını vermiş diye. Mesela ben 1 kilo verince yüzde 1.2 ama september 500 gr verince 1.2 oluyor yüzdesi gibi. Anlatabildim mi. O zaman herkes birinciliğe oynayabilir rahatça. Ne dersiniz. Birinci yi yuzde ye göre hesaplayalim o zaman eşitlik de olmaz hem. Herkesin yüzdesi farklı olur. Ne dersiniz. Örnek bi hesaplama yapıyorum şimdi. Geçen hafta ben 71.3 düm bu hafta 69.8 oldum farkı 1.5 kg. Yüzde hesaplamasi su şekilde.
fark / geçen haftaki kilo * 100
Yani 1.5 bölü 71.3=0.021 çarpı 100= %2.1
Herkes hesaplayıp yollar mesajla.hatta excel e formül atarım kendisi hesaplar. Kabul ederseniz böyle yapalım.
bir çakarsa bir daha ne desen inandıramazsın
ben ne alırsam hemen gözüne sokuyorum geçen çantalara bakıyordum yaa karar verememiştim ona yolladım hangisi sence falan diye cevap verdi aldığında haber ver de evdeki çantalarına hayrına bi yerlere verelim diye
bazen de şey diyo eşyaları alıyorsun alıyorsun sonra dolap yetmiyor dolap yaptırtıyorsun ( bunu mutfak için söylemişti)
bugünde arıyor sen alış veriş mi yaptın diyo evet dedim ne aldın dedi kitaaaap hmm tamam o zaman dedi ( kitaplıkta boş yer var diye düşündü)
taaaaam yeeaaaa
haklıııııııııYaa ben gercekten cok zor sartlarda diyet yapiyorum. Esim aradi 1 saat kadar önce aciktim ne yicez diye,bende yemege gitcez hafif biseyler atistiririx dedim. Gitmis hamburger almis bide diyoki iskender alcaktimda hafif olsun diye hsmburger aldim
Ama yaaaahaklıııııııııiskendere göre hafif, buarada dün ne yemişim be hala mutluyum
Ben hergun degisik giyse bdnimki hayatta farketmez.ben soyleyincede yenimiki bi gecen gun giymdmismiydin sen bunu derbir çakarsa bir daha ne desen inandıramazsın
ben ne alırsam hemen gözüne sokuyorum geçen çantalara bakıyordum yaa karar verememiştim ona yolladım hangisi sence falan diye cevap verdi aldığında haber ver de evdeki çantalarına hayrına bi yerlere verelim diye
bazen de şey diyo eşyaları alıyorsun alıyorsun sonra dolap yetmiyor dolap yaptırtıyorsun ( bunu mutfak için söylemişti)
bugünde arıyor sen alış veriş mi yaptın diyo evet dedim ne aldın dedi kitaaaap hmm tamam o zaman dedi ( kitaplıkta boş yer var diye düşündü)
Ama yaaaa
Ben hergun degisik giyse bdnimki hayatta farketmez.ben soyleyincede yenimiki bi gecen gun giymdmismiydin sen bunu der
şu sıkışıklık geçsin bende çekinmeden gözüne sokarım.
adam vazgeçmiş senle uğraşmaktan
yok yaaa o kadar da değil çok şeyden fedakarlık ettim zamanın da o da biliyor bir şey diyemiyor
benimki de böyle bi bu yeni mi demeye kalkışınca, hiç dikkat etmiyosun giydiklerime diye söyleniyorum
benimki neyim var neyim yok her şeyimi bilir hatta benden iyi bilir ben unutuyorum çok sık kullanmadığım kıyafetlerimi o diyor senin şöyle bir elbisen vardı hani noldu ona diyor
34bta26
KirazHanim
haftasonu bol bol yiyin tamam mı? pazartesi ortada buluşcaz bakın, zayıf olursanız töverim sizi
benimki neyim var neyim yok her şeyimi bilir hatta benden iyi bilir ben unutuyorum çok sık kullanmadığım kıyafetlerimi o diyor senin şöyle bir elbisen vardı hani noldu ona diyor
bir de ben onun ek kartını kullanıyorum ektre ona gidiyor ben bir şey görmüyorumbizimki de öğrenir de öğrenene kadar bu avantajımı kullanıyorum işte
Ben şimdilik kararlıyım yememeye ama sonra ne olur bilmiyorum.34bta26
KirazHanim
haftasonu bol bol yiyin tamam mı? pazartesi ortada buluşcaz bakın, zayıf olursanız töverim sizi
hafta sonu evdeyim yarın araba bakıma gidecek araba olmayınca benimkini evden çıkarmak mucize sanki onunla doğmuş
2 haftadır çok yoruldum bu hafta temizliği bitirip yan gelip yatacağım tüm hafta bunu bekledim p.tesi durumum ne olur bilemiyorum
bir de ben onun ek kartını kullanıyorum ektre ona gidiyor ben bir şey görmüyorum
Ben şimdilik kararlıyım yememeye ama sonra ne olur bilmiyorum.
Ben de özlüyorum diziyi ama 1 ay kaldı, az daha dayanalım.tamam işteeee, ooooo o işin üstüne yemek mi yapacaksın. şöyle dışardan hazır bişeyler söyle, menü falan olsun
bizde ekstre bana geliyor, beyim kredi kartından haz etmez. manyak herşeyi trink ödüyo sonrada parasız kalıyo. insan 500 liralık ödemeyi çat diye yapar mı? benim ki yapar
aaaaa güzelim olur mu babana yemek yap şöyle 3 çeşit tatlı da olsun, sende afiyetle ye
buarada senin avatarı gördükçe diziyi özlüyorum, başlasa artık
Ben şimdilik kararlıyım yememeye ama sonra ne olur bilmiyorum.
evet ya bi game of thrones, bi haniball çoooookkkkk seviyorum. gerçi o diziler başlarsa biz de de patlamış mısır çerez muhabbeti başlarBen de özlüyorum diziyi ama 1 ay kaldı, az daha dayanalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?