Kalori Arkadaşım

benim de aklımdan şu an bu gecerken okumak kahkaha attırdı. yemicem yemicem haftasonu eve kapatıcam kendımı diye dusunuyourm. şöyle olur böyle olur kesin yerim ben yaa diyorum
ayın 15 inde komagene çiğ köftede indirim oluyo %50. tam da pazara geliyo, rutinimiz yicem de pazartesi kiloyu nasıl etkiler merak içerisindeyim

mesai bittti haftasonu çok çeneniz düşmesin acıyın bize, evinizle kocanızla sevgilinizle ilgilenin bakıyım. ben kaçar, öpüyorum hepinizi

benim de aklımdan şu an bu gecerken okumak kahkaha attırdı. yemicem yemicem haftasonu eve kapatıcam kendımı diye dusunuyourm. şöyle olur böyle olur kesin yerim ben yaa diyorum
İnsan kendini eve kapatınca daha çok yiyor bence.
evet ya bi game of thrones, bi haniball çoooookkkkk seviyorum. gerçi o diziler başlarsa biz de de patlamış mısır çerez muhabbeti başlar
Ben bu aralar The Tudors izliyorum.

Kizlar okuyana kadar canim cik aydaa kabul ettim bende yuzde isini
yazilar cok olunca alinti yapmadim.
karnim cok ac kosarak mutfaga gidiyorum gerisini siz dusunun gari

Kizlar okuyana kadar canim cik aydaa kabul ettim bende yuzde isini
yazilar cok olunca alinti yapmadim.
karnim cok ac kosarak mutfaga gidiyorum gerisini siz dusunun gari
canm yaaa kıyamam . ye bak kan sekerın duser bsyılıp kalırsın bı yerlerde. 1 kilo almışssın vermişssin ne onemı kalır ondan sonra...

SEN BİZİ BAŞKA TOPİKLERLE Mİ ALDATIYOSUN KIZZ
aynen
Hu huu bende aptamil reklamlari dönmeye basladi
bebek istiyorum dedin tabi

kredi kartı bende cicimmmm, ekstre mi kaldı maile geliyo herşey
maile gelen de extre kim ödüyor onu hanfendi.yok mu bi aile bütçeniz.Bu ay nereye ne ödedik diye hesap yapmıyor musunuz.

Lolaaaaa çak dostum
çakışın siz bakalım.

bence de olur ama benm bu yuzde hesaplarına hııııc kafam basmıyo. bana bi örnek gösterirsen olur ama
Daha nasıl bir örnek gösterebilirim kendiminkini hesapladim ışte ya.
ayın 15 inde komagene çiğ köftede indirim oluyo %50. tam da pazara geliyo, rutinimiz yicem de pazartesi kiloyu nasıl etkiler merak içerisindeyim
çok süper etkiliyor mutlaka yemelisin

babam annem e yapardı tartilirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…