kalorimi gururla yazabilirim az olduğu için
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon (40gr) Nestle Nesfit Karışık Meyveli (188 kcal)188 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Ton Balıklı Gemici Salatası (225 kcal)225 kcal
1.00 x 1 Kutu (330ml) Cappy Vişne Meyve Suyu (178 kcal)178 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
Alınan Kalori Toplamı920 kcal
iki gündür kendimi çok beğeniyorum kaloriler konusunda
sporumu da yaparsam on numara olcak ama acayip yorgunum
Çatladım burada meraktan, sorumsuz ilan ediyorum seniinsan giderken bi haber vermez mi "ben 2 gün yokum" diye.
Moralim sıfır
Madem veremiyorum, yiyim tatlıları şeyleri o zaman
kızlar size yaptığım takılardan bir örnek göstereyim bakalım siz de beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 963042
aa tazesiniz siz yanlız etikette var göüme girecek hala soruyorum
melek dabidap orkide senses kızlar hu hu nerelerdesiniz:26:
ayy canım inş. sizde o günleri hayırlısı ile görürsünüz. Biz biraz beceriksiz olduğumuz için pek ahım şahım birşey olmadı
Dün En güzel şey kocişimin beni evlenme teklifi ettiği yere getirmesiydi. Aynı yerde resim çekilirkene çok güzel buket çiçeği bir anda kollarımda buldumBenimle evlenirmisin demezmi
çook güzeldi.
Daha güzelleri sizin olsun inş..
Çünkü daha yüksek lisansı var ve sonra formasyon ve askerlik
Oy ben ölem, oy ben nerelere gidem
Kizlar bende yeni katildim araniza bende 19 gundur kalori dieti yapiyorum 65bile basladim simdi 61.200
O meyve suyu oraya hiç yakışmamış. İçinde gereksiz şeker var, içmesen de olacak şeyleri boşuna içip hamallık yapmışsın. Hiçbir besin değeri yok sırf şeker. Çok kızdım:100::113:
bizde seniSizi seviyorum.
İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ayyy sizi özledim kızzzz
Dün kalıcı misafirliğe gittiğimiz için yoktum menülerim berbat dün bir öğünde hem bardakta mısır hem bamya hem pilav hemde 4 tane haşlanmış içli köfte yedim çatlayasın kız dediğinizi duyar gibiyimmdün 1340 gibi bir kaloriyle günü kapattım bugünde bir kahvaltıda 413 kalori aldım öğle yemeği yemedim şimdi yemek yiycem ohhhhhhh
aboooo nasıl kızdıdövseydin
öğlen dışardan salata söledim sadece kuru kuru onu yiyemezdim kola içmeyeyim asitli şey içmeyeyim diye meyvesuyu söledim yaaa
Ayran her halükarda ilk seçeneğiniz olsun hanımefendi.
Çok gevezeyimdir he bi dahakine bu kadar kolay kutulamazsın çenemden.
ton balıklı salata ile ayran mı içilir yeaaa :120:
İyi geceler kızlar çalıkuşunu izlediğim için bayağı geç oldu ve yoruldum menümü paylaşamayacam ama toplamda 831 kalori almışım
Tatlı Rüyalarrrrrrrrrrrr
Moralinizi bozuyorum, özür dilerim
Estağfurullah canım sakın öyle düşünme hepimizin zaman zaman morali bozuluyor biz sana ve arkadaşlarımıza destek olmak için bir topikte toplandık ne demişler birlikten kuvvet doğar asıl biz seni motive edelim derken kırdıysak özür dileriz
iyi geceler canım bende çalıkuşunu izledim takı yaparkenözlettin kendini yokluğun belli oluyordu özletme kendini bu kadar
Kızlar çok kötü bişey yaptım :18:
Kızlar çok kötü bişey yaptım :18:
Naptın kız söyle bakem:44:
1 adet küçük ekler, 2 adet minik muzlu rulo pasta yedim. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?