canım hoşgeldin..matematiği de çözersin inş. :26:
Bir ayda 4.5 kilo bence çok iyi en doğru kilo vermek haftada 1 en fazla 1. 5 kilo vermek en güzel şekilde veriyorsun tebrik ederim.
ben 9 aralıkta beri 8.5 kilo verdim yaklaşık 2 ay eder. Arada kaçamaklarımla birlikte herşeyi yiyerek verdim. Bence aylık 4.5 kilo mikemmel
oyy daha çok varmışya kızz :2::2: Zaman su gibi akıp geçer inş.
aa tazesiniz siz yanlız etikette var göüme girecek hala soruyorum
7 yıl çokmuşmaşallah
canım hoşgeldin aramıza
19 günde çok iyi vermişsin tebrik ederim
melek dabidap orkide senses kızlar hu hu nerelerdesiniz:26:
Tşk ederim cnm Sağol :)
slm kızlar
giremedim bu ara siteye kusura bakmayın spor ev işi ders takı yaparken ne ara bitiyor gün anlamıyorumkpss ye hazırlanıyorum matematikle başım dertte onu bir çözsem kps yi kazandım demektir ama sayısal da hiç iyi değilim ama inat ettim en az 15 matematik çözecem hiç halim yok hafta sonu regli oldum koşuşturmaca derken zorla yapıyorum yapacaklarımı
kilo vermemde baya yavaşladı ama kafama takmıyorum marta daha çok var veririm geri kalanı da yarın diyete başlayalı tam 1 ay olacak ve ben 1 ayda 4.5 kilo ancak verebildim.siz 1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar az değil mi verdiğim kilo?
Offfffben neden veremiyorum ya
Ben de az yiyorum sporumu da yapıyorum, neden yerimde sayıyorum
Çok mutsuzummmm
incirim yapma sakın bırakma kendini metebolizman yavaş demekki ama vereceksin hem spor yapıyorsun sıkılaşıyorsun bozma moralini
Moralim sıfır
Madem veremiyorum, yiyim tatlıları şeyleri o zaman
Çok mutsuzummmm
kızlar size yaptığım takılardan bir örnek göstereyim bakalım siz de beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 963042
çok güzel olmuş canım
yok artık kızarım bak
bende 3 ayda 4 kilo verdim ama bırakmıyorum çok iyi gidiyorum aksine bak iyi yönünü gör hiç veremiyor değilsin yavaş veriyorsun bebişim
canım moralini bozma bende senin gibiyim sporumu da yapıyorum gün içinde hareketliyim ama metabolizmam yavaşladı sanırım artık gram gram veriyorum geçen kızdım 5 tane milföy börek yedim sabah da 2 tane krep yedim ama sinirim geçti pişman oldum sonraki gün hep hafif şeyler yedim sporumu da 15 dk fazla yaptım.diyetlerde belli bir süre sonra metabolizma direniyormuş fazla kilo veremiyormuşsun o sırada sabredip devam etmezsen kilo alıyormuşsun devam edersen de savaşmayı bırakıyormuş metabolizma kilo vermeye devam ediyormuş napacaz sabredecez artık yapacak bir şey yokherkes aynı durumda bir de o yönden bak canım bozma moralini buraya motive olmak için geldik bırakmak yok döverim seni haaa anca beraber kanca beraber
Moralinizi bozuyorum, özür dilerim
Çok mutsuzummmm
ben de sendenim canım
bi de regl olcam bu yakınlarda cuma tartıda göreceğim rakamdan korkuyom
ben de sendenim canım
bi de regl olcam bu yakınlarda cuma tartıda göreceğim rakamdan korkuyom
hayır canım olu mu öyle şey hepimizin oluyor böyle zamanları illaki olacak yani
İyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
Ayyy sizi özledim kızzzz
Dün kalıcı misafirliğe gittiğimiz için yoktum menülerim berbat dün bir öğünde hem bardakta mısır hem bamya hem pilav hemde 4 tane haşlanmış içli köfte yedim çatlayasın kız dediğinizi duyar gibiyimmdün 1340 gibi bir kaloriyle günü kapattım bugünde bir kahvaltıda 413 kalori aldım öğle yemeği yemedim şimdi yemek yiycem ohhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?