Kalori Arkadaşım

Bende nerdeyse senin gibi yedim nerde tutyorsun kaloru takibini ben diyetarkadasim dan

Cnm ben cok fazla yiyordum simdi ise bol su ve ise gidip gelirken yuruyorum ayni zamnda yag atici bibtablet kullaniyorum eczanede calisyorum zaten

Ben günde 3 litreye yakın su içiyorum, 1100 kaloriyi geçmiyorum çoğu zaman ve her akşam yaklaşık 40 dk spor yapıyorum. Ve 3 haftada 2 kilo falan verdim.

Neymiş o yağ yakıcı tablet canım?

slm kızlar
giremedim bu ara siteye kusura bakmayın spor ev işi ders takı yaparken ne ara bitiyor gün anlamıyorumkpss ye hazırlanıyorum matematikle başım dertte onu bir çözsem kps yi kazandım demektirama sayısal da hiç iyi değilim ama inat ettim en az 15 matematik çözecem hiç halim yok hafta sonu regli oldum koşuşturmaca derken zorla yapıyorum yapacaklarımı
kilo vermemde baya yavaşladı ama kafama takmıyorum marta daha çok var veririm geri kalanı da yarın diyete başlayalı tam 1 ay olacak ve ben 1 ayda 4.5 kilo ancak verebildim.siz 1 ayda kaç kilo verdiniz kızlar az değil mi verdiğim kilo?[/QUOTE]

canım hoşgeldin.. matematiği de çözersin inş. :26:

Bir ayda 4.5 kilo bence çok iyi en doğru kilo vermek haftada 1 en fazla 1. 5 kilo vermek en güzel şekilde veriyorsun tebrik ederim.
ben 9 aralıkta beri 8.5 kilo verdim yaklaşık 2 ay eder. Arada kaçamaklarımla birlikte herşeyi yiyerek verdim. Bence aylık 4.5 kilo mikemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…