Ciddi misin?
O çok yakışıklı bi damat olmuştu, ben de çok güzel gelin olmuştum. Çok heyecanlıydım, çok güzeldi.
Anlattım rüyamı ona da, diyor ki "ben de devamını gördüm", düğün gecesinden bahsediyor
Ciddi misin?
O çok yakışıklı bi damat olmuştu, ben de çok güzel gelin olmuştum. Çok heyecanlıydım, çok güzeldi.
Anlattım rüyamı ona da, diyor ki "ben de devamını gördüm", düğün gecesinden bahsediyor
Ciddi misin?
kız falcı değil bu kadın, bi arkadaşım beni taktı yanına götürdü zamanında. o zamanlar kocamla yeni tanışmışız, sevgili bile değiliz. kadın fincan elinde(ama fincana bakmadan, uzaklara bakarak) eşimi, annesini, doğacak sıkıntıları tek tek söyledi. evleneceğimizi de o söylemişti, afedersin bende kıçımla gülmüştüm hiç aklımda yoktu o zamanlar evlilikama kadından çok ürktüğümü ve korktuğumu hatırlıyorum düşün gerisini
bende bir defa öyle bir kadına baktırmıştım fincanı açtı göğsüme baka baka anlattı hiç göz teması kurmadı bende etk noktaya odaklandı verdiğimiz borçlara kadar bilmişti ürpermiştim bir daha ona baktırmadım çünkü 70-80 tl istiyormuş o zaman bana bedavaya bakmıştı promosyondu herhalde
İnternetten bakalım bakalım ne demekmişwalla kız sen diyene kadar unutmuştum bu hafta sonu gördüm etrafı yeşillikliymiş evinizin bahçe gibi 3-4 katlı bir apartman ben size geliyormuşum işte isteme olacakmış apartmanın önündeydim kendi kendime diyordumki sonra buradan nasıl döneceğimm
yaaa çok çakal yaaa erkek değil mi aklı farklı çalışıyorr
O kadar hazır cevap değilim yabak seeennnn giriş gelişme olmadan sonuç olmaz diye yapıştırsaydın
kız ben ürküyom kalsın falları
ananda birşey yapmaaaa bari hasret gider bol bol ye :KK70:[/QUOTE .!.:bencede yeaa...ne uğraşcam öle hayali pisiklet misiklet...ohh...börekler yaptırayım, kısırlar yaptırayım, pastalar yaptırayım...
sizde fazla şaapmayın yani bu hafta böle takılam hep beraber..
İnternetten bakalım bakalım ne demekmiş
O kadar hazır cevap değilim ya
ben ilk defa o kadar profesyonel birine baktırmıştım bir daha da yeltenmedim ama geyik şeklinde olanlar hoşuma gidiyor orada bir tavşan var şuarada fil var ahanda kaplumbağa çıktı falan Bob Ross un resimleri gibi nereden ne olacağı belli değil
Hissettiriyorum zaten bu evlilik olayını çok fazla.aklında bulunsun bi daha ki sefere, enazından senin ciddiye aldığını şakayla karışık hissetsin sıpa
onu bende seviom yaaa
siz görüşmeye başlayalı toplam kaç ay olduuHissettiriyorum zaten bu evlilik olayını çok fazla.
Bi kaç zamandır geri adım atmıyor bu konuyla ilgili.
Hissettiriyorum zaten bu evlilik olayını çok fazla.
Bi kaç zamandır geri adım atmıyor bu konuyla ilgili.
Eylül ayında tanışmıştık kuzucum ama sevgililik zamanı kasım ayına filan denk geliyor.siz görüşmeye başlayalı toplam kaç ay olduu
Yaaa bana biraz daha akıl verin abiler ablalargeri adım atmasın tabi, şakayla karışık istediklerini, beklentilerini yumuşatarak alıştıra alıştıra söyle. erkekler az biraz kalas oluyo, bi fikri oluşsun sen ne istiosun, nasıl bişeyden mutlu olursun. tabi hiçbişeyi direk söyleme
Yaaa bana biraz daha akıl verin abiler ablalar
Ben çok tez canlıyım bu konularda.
Sen de akıl vereceksinaplaları akıl verirkene şunuda göz önünde bulundurun müyendis işinden ayrılmış şu aralar hanım kızımızın memleketinde iş arıyor
Yaaa bana biraz daha akıl verin abiler ablalar
Ben çok tez canlıyım bu konularda.
Sen de akıl vereceksin
Gerçi sana sık sık özelden başvuruyorum da
geri adım atmasın tabi, şakayla karışık istediklerini, beklentilerini yumuşatarak alıştıra alıştıra söyle. erkekler az biraz kalas oluyo, bi fikri oluşsun sen ne istiosun, nasıl bişeyden mutlu olursun. tabi hiçbişeyi direk söyleme
Eylül ayında tanışmıştık kuzucum ama sevgililik zamanı kasım ayına filan denk geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?