Kalori Arkadaşım

walla kız sen diyene kadar unutmuştum bu hafta sonu gördüm etrafı yeşillikliymiş evinizin bahçe gibi 3-4 katlı bir apartman ben size geliyormuşum işte isteme olacakmış apartmanın önündeydim kendi kendime diyordumki sonra buradan nasıl döneceğimm

yaaa çok çakal yaaa erkek değil mi aklı farklı çalışıyorr

bak seeennnn giriş gelişme olmadan sonuç olmaz diye yapıştırsaydın

bende bir defa öyle bir kadına baktırmıştım fincanı açtı göğsüme baka baka anlattı hiç göz teması kurmadı bende etk noktaya odaklandı verdiğimiz borçlara kadar bilmişti ürpermiştim bir daha ona baktırmadım çünkü 70-80 tl istiyormuş o zaman bana bedavaya bakmıştı promosyondu herhalde

kız ben ürküyom kalsın falları

İnternetten bakalım bakalım ne demekmiş
bak seeennnn giriş gelişme olmadan sonuç olmaz diye yapıştırsaydın
O kadar hazır cevap değilim ya

kız ben ürküyom kalsın falları

ben ilk defa o kadar profesyonel birine baktırmıştım bir daha da yeltenmedim ama geyik şeklinde olanlar hoşuma gidiyor orada bir tavşan var şuarada fil var ahanda kaplumbağa çıktı falan Bob Ross un resimleri gibi nereden ne olacağı belli değil

ananda birşey yapmaaaa bari hasret gider bol bol ye :KK70:[/QUOTE .!.:
bencede yeaa...ne uğraşcam öle hayali pisiklet misiklet...ohh...börekler yaptırayım, kısırlar yaptırayım, pastalar yaptırayım...

sizde fazla şaapmayın yani bu hafta böle takılam hep beraber..

İnternetten bakalım bakalım ne demekmiş

O kadar hazır cevap değilim ya

aklında bulunsun bi daha ki sefere, enazından senin ciddiye aldığını şakayla karışık hissetsin sıpa

onu bende seviom yaaa

Hissettiriyorum zaten bu evlilik olayını çok fazla.
Bi kaç zamandır geri adım atmıyor bu konuyla ilgili.

geri adım atmasın tabi, şakayla karışık istediklerini, beklentilerini yumuşatarak alıştıra alıştıra söyle. erkekler az biraz kalas oluyo, bi fikri oluşsun sen ne istiosun, nasıl bişeyden mutlu olursun. tabi hiçbişeyi direk söyleme

Yaaa bana biraz daha akıl verin abiler ablalar
Ben çok tez canlıyım bu konularda.

Yaaa bana biraz daha akıl verin abiler ablalar
Ben çok tez canlıyım bu konularda.

tez canlı ol olma demioz sadece ona hissettirme, gelecek hayallerinden neler istediğinden bahset, hatta şakayla karışık bu hasret ne zaman bitecek ne zaman uyandığımda seninle güne başlayabileceğim felan de. olayı romantik bi şekilde dikte etmeye bak

aynen katılıyorum . Birde ek olarak Erkekleri yücelterek istediğini yaptıracaksın

Eylül ayında tanışmıştık kuzucum ama sevgililik zamanı kasım ayına filan denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…