Kalori Arkadaşım

kıızz beri git kimse beni geçemez atlarım piskiletime basarım pedallara vınnnn diyeee uçarımmmm

tabi kendimi iyi hissedince şuan değil piskilete atlamaya yerimden kalkıp su alacak dermanım yok

çok geçmiş olsun kuzum, bugün benimde hiçbişeye dermanım kalmadı

O bana gelsin de, hasret giderelim de sen iste 2 kilo bile alırım

oyyyyyyyyy ucunda kavuşma olunca hasret bile çok güzeldir. keyfini çıkar kuzu

ben kafayı yedim çalış çalış, nefret ettim ne biçim pazartesi bu böyle

bendeeeeee sabah gözüm açılmadan koşturmaya başladım normalde ilk bildirim yapanlardanımdır bu defa en son yaptım

ahh pazartesi ahhh evlat olsan eldivenle sevilmezsin birde hastayken hiç çekilmiyorsun yaaaa

eve gidip battaniyenin içine gömülüp yatmak istiyoruuuummmmmmmmmmmm

dr luğa gittim dr muayene etti bana bir soğuk algınlığı ilacı verdi birde reçete yazmış birde diyor ki sana haysiyetli 2 ilaç yazdım onları iç birde bol su iç toparlarsın

hmmm özlem çok fena bişey yaaaa
Hem de nasıl fena.
Görüntülü konuşurken ıpad ekranını öpüyor ya, çok gülüyorum
Her buluşmamız bayram havasında geçiyor zaten

Hem de nasıl fena.

bu müyendissss çok fena çıktıı bizim kızın kalbini tamamıyla ele geçirdi damarlarına bile hükmediyor

maşallah Rabbim daha güzel günler nasip etsin inş. ve bol kalorili

akşama bi sürü eliptik bisiklet yapcam sizi düşünüp yapcam sizi gidi koca löp löp yağlılar bu hafta korkun bende

maşallah Rabbim daha güzel günler nasip etsin inş. ve bol kalorili

akşama bi sürü eliptik bisiklet yapcam sizi düşünüp yapcam sizi gidi koca löp löp yağlılar bu hafta korkun bende

en çok beni düşün kuzum bende eve gidip karnımı doyurup battaniyenin içine gömüleceğim muhtemelen tavşan uykusunda olurum

ya resmen çalıştığım arkadaş yok bi de yoğun üç insan gücünde çalışıyorum. cümleler devrik olabilir siz anlayın toplayamıycam

Hem de nasıl fena.

kız senden çok pozitif elektrik alıom, bu çocuk oldu herhalde

bu müyendissss çok fena çıktıı bizim kızın kalbini tamamıyla ele geçirdi damarlarına bile hükmediyor

he ya uçuyor ama çok güzel şey be uçsun hep böyle

löp löp yağlılar diyince kendim aklıma geldim..ben bu hafta muhtemelen perşembe ailemin yanına gidicem..bi 10-15 gün kalcam..benim koşu bandı evde kalcak..orda yürüyüş yapma şansım da yok..evde napsam ben egzersiz için acep..

Yanıyorum aşkımdan alev alev
Evlendiğimizi gördüm geçen gece rüyamda anca rüyanda görürsünüz demeyin içinizden, üzülürüm valla.

bende rüyamda gördüm seni istemeye geliyorlarmış ama müyendis mi bilmiyorum heyecanlıydın hayırlısı diyelim

bende rüyamda gördüm seni istemeye geliyorlarmış ama müyendis mi bilmiyorum heyecanlıydın hayırlısı diyelim
Ciddi misin?
kız niye öyle diyelim benim kocamda falda çıktı, sonra evlendik. olur öyle hissedersin
O çok yakışıklı bi damat olmuştu, ben de çok güzel gelin olmuştum. Çok heyecanlıydım, çok güzeldi.
Anlattım rüyamı ona da, diyor ki "ben de devamını gördüm", düğün gecesinden bahsediyor

kız kimmiş o falcı yaa ben fal baktırmayı çok seviyorum yaaa gerçi saydıklarını fazla düşünüp üstünde durmuyorum ama o an bana yetiyor

kız falcı değil bu kadın, bi arkadaşım beni taktı yanına götürdü zamanında. o zamanlar kocamla yeni tanışmışız, sevgili bile değiliz. kadın fincan elinde(ama fincana bakmadan, uzaklara bakarak) eşimi, annesini, doğacak sıkıntıları tek tek söyledi. evleneceğimizi de o söylemişti, afedersin bende kıçımla gülmüştüm hiç aklımda yoktu o zamanlar evlilik ama kadından çok ürktüğümü ve korktuğumu hatırlıyorum düşün gerisini

en çok beni düşün kuzum bende eve gidip karnımı doyurup battaniyenin içine gömüleceğim muhtemelen tavşan uykusunda olurum

nihhahaha çok sevindimm ama haftasonu sen boğazını tutabildiğin için yinede rakibiz

ananda birşey yapmaaaa bari hasret gider bol bol ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…