- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
kıızz beri git kimse beni geçemez atlarım piskiletime basarım pedallara vınnnn diyeee uçarımmmm
tabi kendimi iyi hissedince şuan değil piskilete atlamaya yerimden kalkıp su alacak dermanım yok
O bana gelsin de, hasret giderelim de sen iste 2 kilo bile alırım
ben kafayı yedim çalış çalış, nefret ettim ne biçim pazartesi bu böyle
aşk , romantizim, hasret , sevgili hayatı , kv derdi , elti bolluğu , görümce uyuzluğu , kocaya dırdır , düdüklüyle dünyayı kurtarma hepisi bu topikte herkes kabız ,herkes koca totolu , herkesin ÇENESİ DÜŞÜK
çok geçmiş olsun kuzum, bugün benimde hiçbişeye dermanım kalmadı
oyyyyyyyyyucunda kavuşma olunca hasret bile çok güzeldir. keyfini çıkar kuzu
Hem de nasıl fena.hmmm özlem çok fena bişey yaaaa
Her buluşmamız bayram havasında geçiyor zatençok geçmiş olsun kuzum, bugün benimde hiçbişeye dermanım kalmadı
oyyyyyyyyyucunda kavuşma olunca hasret bile çok güzeldir. keyfini çıkar kuzu
Hem de nasıl fena.
Görüntülü konuşurken ıpad ekranını öpüyor ya, çok gülüyorum
Her buluşmamız bayram havasında geçiyor zaten
Yanıyorum aşkımdan alev alevbu müyendissss çok fena çıktıı bizim kızın kalbini tamamıyla ele geçirdi damarlarına bile hükmediyor
maşallah Rabbim daha güzel günler nasip etsin inş. ve bol kalorili
akşama bi sürü eliptik bisiklet yapcam sizi düşünüp yapcam sizi gidi koca löp löp yağlılar bu hafta korkun bende
aşk , romantizim, hasret , sevgili hayatı , kv derdi , elti bolluğu , görümce uyuzluğu , kocaya dırdır , düdüklüyle dünyayı kurtarma hepisi bu topikte herkes kabız ,herkes koca totolu , herkesin ÇENESİ DÜŞÜK
bendeeeeee sabah gözüm açılmadan koşturmaya başladım normalde ilk bildirim yapanlardanımdır bu defa en son yaptım
ahh pazartesi ahhh evlat olsan eldivenle sevilmezsin birde hastayken hiç çekilmiyorsun yaaaa
eve gidip battaniyenin içine gömülüp yatmak istiyoruuuummmmmmmmmmmm
Hem de nasıl fena.
Görüntülü konuşurken ıpad ekranını öpüyor ya, çok gülüyorum
Her buluşmamız bayram havasında geçiyor zaten
bu müyendissss çok fena çıktıı bizim kızın kalbini tamamıyla ele geçirdi damarlarına bile hükmediyor
Yanıyorum aşkımdan alev alev
Evlendiğimizi gördüm geçen gece rüyamdaanca rüyanda görürsünüz demeyin içinizden, üzülürüm valla.
Yanıyorum aşkımdan alev alev
Evlendiğimizi gördüm geçen gece rüyamdaanca rüyanda görürsünüz demeyin içinizden, üzülürüm valla.
löp löp yağlılar diyince kendim aklıma geldim..ben bu hafta muhtemelen perşembe ailemin yanına gidicem..bi 10-15 gün kalcam..benim koşu bandı evde kalcak..orda yürüyüş yapma şansım da yok..evde napsam ben egzersiz için acep..
en çok beni düşün kuzum bende eve gidip karnımı doyurup battaniyenin içine gömüleceğim muhtemelen tavşan uykusunda olurum
kız niye öyle diyelim benim kocamda falda çıktı, sonra evlendik. olur öyle hissedersin
Ciddi misin?bende rüyamda gördüm seni istemeye geliyorlarmış ama müyendis mi bilmiyorum heyecanlıydın hayırlısı diyelim
O çok yakışıklı bi damat olmuştu, ben de çok güzel gelin olmuştum. Çok heyecanlıydım, çok güzeldi.kız niye öyle diyelim benim kocamda falda çıktı, sonra evlendik. olur öyle hissedersin
kız kimmiş o falcı yaa ben fal baktırmayı çok seviyorum yaaa gerçi saydıklarını fazla düşünüp üstünde durmuyorum ama o an bana yetiyor
en çok beni düşün kuzum bende eve gidip karnımı doyurup battaniyenin içine gömüleceğim muhtemelen tavşan uykusunda olurum
löp löp yağlılar diyince kendim aklıma geldim..ben bu hafta muhtemelen perşembe ailemin yanına gidicem..bi 10-15 gün kalcam..benim koşu bandı evde kalcak..orda yürüyüş yapma şansım da yok..evde napsam ben egzersiz için acep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?