Kalori Arkadaşım

Sen de akıl vereceksin
Gerçi sana sık sık özelden başvuruyorum da

kuzum benim fikrim aceleci olmamak adamı sık boğaz etmemek işini bulsun bir süre çalışsın ondan sonra bu konular gündeme gelir

bence bir erkek kendini maddi olarak güvende hissedince evlilik düşünür

Her şeyi biliyor.
Hatta eski sevgilimden neden ayrıldığımı bile biliyor.

zaten bu ikili ilişkilerde ki romantiklik devreye girince akan sular duruyor

kızzzz işi yoksa iş bulmadan ciddiye düşmeyin zaten

bencede

kuzum benim fikrim aceleci olmamak adamı sık boğaz etmemek işini bulsun bir süre çalışsın ondan sonra bu konular gündeme gelir
Burada bir yere iş başvurusu yapmış
Kızlar hep beraber dua edelim de yanıma gelsin

bence de diyeceğimde olmicek

ama evlilik konusudnda kesinlikle erkeği bunaltmamak lazım sürekli beynine girmemek lazım hatta her an elinden kyıp gidecekmiş hiissi verip evliliği beyninden geçirmiyormuş gibi hissettirip adamı peşinden sürükleyeceksinnn evlenmeye cesaret edemese bile ilk fırsatta yüzü takacak ardından çorap söküü gibig gelecek her şey

Acaba bunu nasıl yapacağım canım sinokim?

aynen katılıyorum . Birde ek olarak Erkekleri yücelterek istediğini yaptıracaksın

aynen kız, benimkine yap desem inadından yapmaz ama iki pohpohlasam gaz versem ya da onun fikriymiş gibi göstersem uça kaça yapar

Burada bir yere iş başvurusu yapmış
Kızlar hep beraber dua edelim de yanıma gelsin

hadi inşallah kuzucum, hayırlısı ile olsun

burda benden daha tecrübeli kızlar var onlar sana bu konuda çok çok daha iyi yardımcı olurlar. Ama bende bildiğim kadarıyla tüyo veririm.
Bu akşam bir tez hazırlayayım bu konuda

yarında hepimizi toplayıp bir sunum yap kız sen pofidiğinle nasıl tanıştın ne kadar zaman sonra evlendin anlat bakalım

aynen kız, benimkine yap desem inadından yapmaz ama iki pohpohlasam gaz versem ya da onun fikriymiş gibi göstersem uça kaça yapar

hadi inşallah kuzucum, hayırlısı ile olsun

bir süre sonra o gazları pohpohları yemiyorlar onlar için taktiğiniz var mı?????

1 aydır işsiz yarim.
Yanıma gelmenin yollarını arıyor.

canım işini gücünü bulsun nikah masasına seven erkek oturmak için çok beklemez

kız bizde açıktan savaşsın demioz ki bilinç altına işlesin dioz. bakıııınnn 2,5 ayda oturttum masaya diom. acık cilve naz acık da hayalperest ayağına yatmak romantizme dökmek olayı

bir süre sonra o gazları pohpohları yemiyorlar onlar için taktiğiniz var mı?????
kız ben bu aralar istediğim bişeyi sen ne dersin, sen bu konuda daha öngörüşlüsün ben anlamıyorum pek bundan vs gibi salak ayağına yatıom, istediğim bi kaç seçeneği de böyle olsa sence olur mu diye soruom. ama ne yazıkki garanti yöntem yok bea bazen yemiyo tabi ki de. ama farkında olmadan yediği de oluyo ya da çabalarım karşında yumuşuo yapıo

Ay inşallah inşallah aminnnnn

atom çayı iç hayatm . geçmiş olsun

ahahahahahahahhaa anırdım yaa resmeeennnn tovbestaaaaaaaggffiirrruullaaahhhh

ben de ben dee alıyo gelyio elleri dolu dolu. hep de en sevdiklerimden sana da aldım ayağına dolduruyo. Biliyo yemicem hepsini götürüyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…