Sen de akıl vereceksin
Gerçi sana sık sık özelden başvuruyorum da
Her şeyi biliyor.tez canlı ol olma demioz sadece ona hissettirme, gelecek hayallerinden neler istediğinden bahset, hatta şakayla karışık bu hasret ne zaman bitecek ne zaman uyandığımda seninle güne başlayabileceğim felan de. olayı romantik bi şekilde dikte etmeye bak
tez canlı ol olma demioz sadece ona hissettirme, gelecek hayallerinden neler istediğinden bahset, hatta şakayla karışık bu hasret ne zaman bitecek ne zaman uyandığımda seninle güne başlayabileceğim felan de. olayı romantik bi şekilde dikte etmeye bak
kızzzz işi yoksa iş bulmadan ciddiye düşmeyin zaten
Burada bir yere iş başvurusu yapmışkuzum benim fikrim aceleci olmamak adamı sık boğaz etmemek işini bulsun bir süre çalışsın ondan sonra bu konular gündeme gelir
bence bir erkek kendini maddi olarak güvende hissedince evlilik düşünür
1 aydır işsiz yarim.kızzzz işi yoksa iş bulmadan ciddiye düşmeyin zaten
kuzum benim fikrim aceleci olmamak adamı sık boğaz etmemek işini bulsun bir süre çalışsın ondan sonra bu konular gündeme gelir
bence bir erkek kendini maddi olarak güvende hissedince evlilik düşünür
Burada bir yere iş başvurusu yapmış
Kızlar hep beraber dua edelim de yanıma gelsin
1 aydır işsiz yarim.
Yanıma gelmenin yollarını arıyor.
Acaba bunu nasıl yapacağım canım sinokim?bence de diyeceğimde olmicek
ama evlilik konusudnda kesinlikle erkeği bunaltmamak lazım sürekli beynine girmemek lazım hatta her an elinden kyıp gidecekmiş hiissi verip evliliği beyninden geçirmiyormuş gibi hissettirip adamı peşinden sürükleyeceksinnn evlenmeye cesaret edemese bile ilk fırsatta yüzü takacak ardından çorap söküü gibig gelecek her şey
Acaba bunu nasıl yapacağım canım sinokim?
aynen katılıyorum . Birde ek olarak Erkekleri yücelterek istediğini yaptıracaksın
Burada bir yere iş başvurusu yapmış
Kızlar hep beraber dua edelim de yanıma gelsin
burda benden daha tecrübeli kızlar var onlar sana bu konuda çok çok daha iyi yardımcı olurlar. Ama bende bildiğim kadarıyla tüyo veririm.
Bu akşam bir tez hazırlayayım bu konuda
aynen kız, benimkine yap desem inadından yapmaz ama iki pohpohlasam gaz versem ya da onun fikriymiş gibi göstersem uça kaça yapar
hadi inşallah kuzucum, hayırlısı ile olsun
Benimki daha şimdiden yemiyorbir süre sonra o gazları pohpohları yemiyorlar onlar için taktiğiniz var mı?????
1 aydır işsiz yarim.
Yanıma gelmenin yollarını arıyor.
bence de diyeceğimde olmicek
ama evlilik konusudnda kesinlikle erkeği bunaltmamak lazım sürekli beynine girmemek lazım hatta her an elinden kyıp gidecekmiş hiissi verip evliliği beyninden geçirmiyormuş gibi hissettirip adamı peşinden sürükleyeceksinnn evlenmeye cesaret edemese bile ilk fırsatta yüzü takacak ardından çorap söküü gibig gelecek her şey
kız ben bu aralar istediğim bişeyi sen ne dersin, sen bu konuda daha öngörüşlüsün ben anlamıyorum pek bundan vs gibi salak ayağına yatıom, istediğim bi kaç seçeneği de böyle olsa sence olur mu diye soruom. ama ne yazıkki garanti yöntem yok bea bazen yemiyo tabi ki de. ama farkında olmadan yediği de oluyo ya da çabalarım karşında yumuşuo yapıobir süre sonra o gazları pohpohları yemiyorlar onlar için taktiğiniz var mı?????
Ay inşallah inşallah aminnnnncanım işini gücünü bulsun nikah masasına seven erkek oturmak için çok beklemez
kız bizde açıktan savaşsın demioz kibilinç altına işlesin dioz. bakıııınnn 2,5 ayda oturttum masaya diom. acık cilve naz acık da hayalperest ayağına yatmak romantizme dökmek olayı
yaa içe yaramadı ki başım uğulduyooo , bademciklerim ağrıyor , göğsüm ağrıyooo, kaslarım ağrıyooo
emeklerim boşa gitti eve gidince tencereyi kafama dikeceğim , 2 greyfurt 1 portakal 1 limon sıkıp içeceğim vitamin zehirlenmesi olmazsam iyidir
KIZ AZ DAHA KASSAN BİSİKLETE BİNERKEN HEM ÜTÜ YAPIP HEM ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİNİ DÜDÜKLÜYE ATIP HEM DE YEŞİLÇAYINI İÇİP SURVİVOR İZLEYEBİLİRSİN GİBİ GELİYOR BANA. AZ KALMIŞ YANİ OLACAK
aynen zaten az olan su tüketimim hafta sonu 0 a iniyor
ama p.tesi tartı günü diye bir çok abur cuburdan uzak duruyorum
bu hafta sonu eşim gözümün önünde neler yedi saymaya hafızam yetmez ama ben dayandım yemedim bazılarından da tadımlık aldım
Cnm üzme kendini duraklama dönemidir belkı
-800 tatlım hadı bakalım böyle olunca tadı cıkmıyor kızlar canlanalım bıraz sınoki ve susu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?