- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
her hafta çıkan ütüleri yaparım biriktirmem yoksa altından kalkamam eşimde benimde iş kıyafetlerimiz var günlük kıyafetlerimiz var yani aslında 2 kişiyiz ama 4 kişilik çamaşır ve ütü çıkıyor vee o ütüsüz çamaşırları dolaba koysan olmaz ütüsüz koymasan nerede kalacak boş odam var ama ben sevmiyorum ortalıkta dağınıklık ve eşimin ne giyineceği belli olmuyor zaten 1 gömleği 30 dk da ütülüyor o yüzdendir ki tüm ütüleri ben yapıyorum veee hepiciğini bitirip yerlerine yerleştiriyorum
KIZ AZ DAHA KASSAN BİSİKLETE BİNERKEN HEM ÜTÜ YAPIP HEM ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİNİ DÜDÜKLÜYE ATIP HEM DE YEŞİLÇAYINI İÇİP SURVİVOR İZLEYEBİLİRSİN GİBİ GELİYOR BANA. AZ KALMIŞ YANİ OLACAK
KIZ AZ DAHA KASSAN BİSİKLETE BİNERKEN HEM ÜTÜ YAPIP HEM ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİNİ DÜDÜKLÜYE ATIP HEM DE YEŞİLÇAYINI İÇİP SURVİVOR İZLEYEBİLİRSİN GİBİ GELİYOR BANA. AZ KALMIŞ YANİ OLACAK
Gülme şeklimi anlatacak ifade bulamadım bunla idare edin..
DÜDÜKLÜNÜN DÜDÜĞÜ YOK MU AYOL ÖTER HABER VERİR SANA GERÇİ ÜTÜ PARTİN DE YÜKSEK SESDEN DUYMAN ZOR OLABİLİRyok canım ütü yaparken yemeği ocakta unuturum unutkan bir yapım var dalarım tv ile ütüye düdüklüyü patlatırım
eşim bu yaptığıma ütü partisi diyor bende azcıkta sen parti ver uzaktan davulun sesi hoş gelir diyorum ama nafile
yada aşırı kalori yakımıyla birlikte -1000 ler..
Hem yiyebilir hem de yakabilirim derrrmiişşşiiimmmmm
OLABİLİRHem yiyebilir hem de yakabilirim derrrmiişşşiiimmmmm
yada aşırı kalori yakımıyla birlikte -1000 ler..
Yanlış anlamayın he, heyecandan yakarım kalorileriOLABİLİR
BU DA OLABİLİR BAK
DÜDÜKLÜNÜN DÜDÜĞÜ YOK MU AYOL ÖTER HABER VERİR SANA GERÇİ ÜTÜ PARTİN DE YÜKSEK SESDEN DUYMAN ZOR OLABİLİR
BU ARADA BİSİKLET SÜRERKEN ÜTÜ YAPABİLECEĞİNİ KABUL ETTİN DE Bİ DÜDÜKLÜ MÜ SORUN OLDU.BUNU YAPAN ONU DA YAPAR
sağolasın canım, bi de kaç gün yaptın ne kadar gitti?tarttim canim mutfk tartisiyla
söyle ki canim 50 gr pirinc bir cay bardagi kadar,ince belli olandan hatta bir iki parmak eksik olabilir
veya 4 yemek kasigi cig pirinc kadar
Hafta sonu sevdiceğim gelebilirrrr
Hem yiyebilir hem de yakabilirim derrrmiişşşiiimmmmm
Yanlış anlamayın he, heyecandan yakarım kalorileri
Allah tan öyle bir takıntım yok yoksa kafayı yerdim
ütüden nefret ediyorum ama ütüsüz bir şey giyinmekten de nefret ediyorum
hafta 1 ütü yapıyorum ütü masasını tekli koltuğun önüne kuruyorum ütülenecekleri yanıma alıyorum evin en büyük kupasında yeşil çay yapıyorum onu da yanıma alıyorum çayın yanına atıştırmalık bişeylerde koyuyorum tv karşımda açıyorum film dizi Allah ne verdiyse oturduğum yerden bir yandan çay içip bişiler atıştırıyorum bir yandan tv izliyorum bir yandan ütü yapıyorum anca o zaman çekilir oluyor
en son kv kendikileride çıkradı deyince ahaaa onunkileri de mi ütüledi yoksa dedim ama kendisi ütülemiş
Prensip olarak ütüye karşıyım..tekrar buruşacağını bile bile enerji ve zaman kaybı..
hele ki o don ütüleme mümkünnn değil..
evin bir odası boş..çamaşır odası gibi..biz ailecek ütüyü günlük yaparız..sabahki psikolojimize göre ne giyeceksek ütü masasını ilk giden kapar..ve ikinci gelene hadi hadi bırak ben ütüleyeyim der.... kısmet tabi artık kim kapar, kim kapamaz..
işte bu yüzden hani şu filmlerde dizilerde falan oluyo ya askıda jilet gibi ütülü kıyafetlerim hiç olamıyo..
34bta26 bende yaklaştım sana dikkatini dürterim, eliptikimle geçiveririrm ha hem benim müyendizin tapusu bende daha istikrarlıyım bak
O bana gelsin de, hasret giderelim de sen iste 2 kilo bile alırımwayyy müyendisss yollara düşüyor demek
kızz benim gözüm aydın bunlar ne zaman bir araya gelse Rose 1 kg almış oluyorsonra 1 ay vermek için uğraşıyor müyendis bir daha geliyor hooop geri alıyor müyendis sayesinde rakibim beni bir türlü geçemedi
neyin heyecanı ki bu şimdi
O bana gelsin de, hasret giderelim de sen iste 2 kilo bile alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?