Kalori Arkadaşım

KIZ AZ DAHA KASSAN BİSİKLETE BİNERKEN HEM ÜTÜ YAPIP HEM ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİNİ DÜDÜKLÜYE ATIP HEM DE YEŞİLÇAYINI İÇİP SURVİVOR İZLEYEBİLİRSİN GİBİ GELİYOR BANA. AZ KALMIŞ YANİ OLACAK

Gülme şeklimi anlatacak ifade bulamadım bunla idare edin..

yok canım ütü yaparken yemeği ocakta unuturum unutkan bir yapım var dalarım tv ile ütüye düdüklüyü patlatırım
eşim bu yaptığıma ütü partisi diyor bende azcıkta sen parti ver uzaktan davulun sesi hoş gelir diyorum ama nafile

Gülme şeklimi anlatacak ifade bulamadım bunla idare edin..
BU DA OLABİLİR BAK
DÜDÜKLÜNÜN DÜDÜĞÜ YOK MU AYOL ÖTER HABER VERİR SANA GERÇİ ÜTÜ PARTİN DE YÜKSEK SESDEN DUYMAN ZOR OLABİLİR
BU ARADA BİSİKLET SÜRERKEN ÜTÜ YAPABİLECEĞİNİ KABUL ETTİN DE Bİ DÜDÜKLÜ MÜ SORUN OLDU. BUNU YAPAN ONU DA YAPAR

kız taktın piskiletime walla nazar edeceksin kenarda sakin sakin duruyor bir danteli eksik

Hafta sonu sevdiceğim gelebilirrrr

wayyy müyendisss yollara düşüyor demek

KirazHanim GÖZÜN AYDIN OOOO BU HAFTA DA ZAYIFLAMA İHTİMALİN KALMADI ANLAŞILAN

kızz benim gözüm aydın bunlar ne zaman bir araya gelse Rose 1 kg almış oluyor sonra 1 ay vermek için uğraşıyor müyendis bir daha geliyor hooop geri alıyor müyendis sayesinde rakibim beni bir türlü geçemedi

Hem yiyebilir hem de yakabilirim derrrmiişşşiiimmmmm

Yanlış anlamayın he, heyecandan yakarım kalorileri

neyin heyecanı ki bu şimdi

eli işte gözü oynaşta

benimde yaaa, dara düşmedikçe ütülemem

34bta26 bende yaklaştım sana dikkatini dürterim, eliptikimle geçiveririrm ha hem benim müyendizin tapusu bende daha istikrarlıyım bak

kıızz beri git kimse beni geçemez atlarım piskiletime basarım pedallara vınnnn diyeee uçarımmmm

tabi kendimi iyi hissedince şuan değil piskilete atlamaya yerimden kalkıp su alacak dermanım yok

O bana gelsin de, hasret giderelim de sen iste 2 kilo bile alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…