Kalori Arkadaşım

Yok mu arttıran?????

Kız biz de 51,5 diyelim mi? 34bta26

deeee kuzum tüm hafta sadece su içelim ve oksijen alalım belki oluruz

Siz de artk birbirinizle değil herkesle yarışçaksınız. İddialı olmanız beni hiç korkutmuyodu zaten zayfısınız diye ama artık kaale alıyorum

Sizin kilonuzda olmayı o kadaarrrr çok isterdim kiiiiii

Didoş 51,5 senin için benim 60 demem oluyo bebeğim. Müyendis de gelmişken Bu hafta sen kendine hedef belirleme Sabit kalmak başarı olur senin için :)

bu arada kızlarrr 18 de çıkıyorum bakın akşam akşam çeneniz düşmesin işinizi gücünüzü yapın yatın dinlenin sabah sabah beni strese sokmayın gidin ütünüzü yapın aaaaaaaa sabah bir geliyorum 15 sayfa ilerlemiş yazık yani bana

52 nin altına düşeyim de görün siz

Müyendise göre gayet zayıfım hatta fitim, hiç bi fazlalığım yok, kendi kendime kuruntu yapıyorum. (arkadaş beni bikinili halimle görüp beğenmişti )
Bana iltifat edeceği zaman, çok zayıf çok fit çok güzelsin diyor öğrenmiş neyle mutlu olacağımı.

ayyy evet yaa şuna bi çözüm bulalım . Hemen hemen hepimizin facesi var. Akşam geyikleri ordan olsun bence. takip etmesi kolay olur hem ? Sabah 8 akşam 6 burası akşam 6dan sabah 8 e kadar facede sohbet gruubu olsun . nasıl ?

Biz neden böyleyiz ya

bilsem çareyide arayacağım ama sanırım vücudumuzun ideal kilosu bu yada biz rutine bağladık

yani benim hala eritmem gereken yağlarım bar baldırlarımda ne inatçılarmış yaaa anlamıyorum

havalarda ısınmadı ki dışarıya çıkalım hafta sonu yine kar varmış burada

bu fikre katılmak için müyendis olmaya gerenkk yok bence. ben grafikerim ve aynı şeyi düşünüyorum :))

ama tabi müyendis söleyince gözlerde kalpler

benim beyim buraya takıldığımı bilmiyor o sebepten face de buradakilerle aktif görüşemem hatta facemdeki herkesi de tanıyor dile kolay 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi eklediğim kişileri soruyor bu kim nereden tanıyorsun diye falan ayda için salladığım yalanları bir bilseniz ölürsünüz gülmekten sonra da başka kimseyi ekleyemedim burayı keşfetmesini istemiyorum

Benim için ne dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…