Kalori Arkadaşım

yasaksızım desene

didem kim yaa dedi bende Neboyla ortak arkadaşımız dedim nerden ortak dedi Nebodan ortak dedim gerisini sormadı

ama ayda da sorup dönüp dönüp sordu

o face çok aktif kullanmıyor ve ikimizinde facesinde aile ve arkadaşlar vardır görüşmediğimiz konuşmadığımız kimse yoktur

o sebepten yeni biri eklenince belli ediyor kendini

Neyinim Kız ben senin söyle ona göre davranayım. Bundan sonra her paylasimina yorum yapı cam aklına düşürüc e m kocanın.kim bu ayda diyecek beynini yiyecek

Bizimki de ne tuhaf bir şey, kız benim ilkokul arkadaşın senin lise arkadaşın.

Kizlar selam..sizden de amaaan bosveeeer koşma bugün gazını alamadığından aksam deparimi attım..yarim saat yapiom ama bu bunyeyi kasiyo
...
Asil problem su ki, benim bantta yakılan kalori 50.1 gözüküyor,bu bildiğimiz 50 çal. Değildir dimi..yoksam istifa etcem depinmekten de..( kullandığım program 300 civarı sayıyo bende oyle kullaniyorum..ama kafama takılıyo..yarim saat delinmeye 50 cal. İse tukuteyim kola ictigim günlere Bea..

Delinmeye değil depinmeye tabi..bu teknolojik klavyelerde tukureyim Bea..

yok canim 50 olamaz o, 300 daha isabete olmus
kizz beni geceyim deme sakin, Divani sollamak ayip olur,sen az az yap fazla kasma kendini

kizlar bugün sabah menüm standart
1 kücük ekmek
3 zeytin
2 domates ufaklarindan
bir biber
sekersiz cay

öglen yesil fasülye kavurmasi bir kase
mercimek corba bir kase
bulgur pilavi 4 kasik

aksam yemegi iki yumurtadadan, ve bir dilim peynirden bol baharatli bir omlet
efendimmm simdilik bu kadar

bugün epileptike binmedim amma velakin arkadasimin yogun istegine dayanamayip camlarini sildim,koca koca fransiz camlariydi kizlarrr geberdim, tam taminda 3 saat sürdü
baktim 600 kcl yakmisim, vay efendimmm vayy yarin da epileptikde bir 400 kalori daha yaktimmi,kistik yine bin kaloriyi

50 ne be yanlış senin cihaz sen depinmeye devam et

diva ciğim nasıl arkadaş mış O öyle arkadaş olduğuna emin misin. Benim le arkadaş olur musun canım.söz 2000 kalori yaktıririm sana 2 hafta bisiklet e binmene gerek kalmaz. ah şöyle bir arkadaşım olma di yaa.

Maşallah canım.bugün bende çok yedim. Regl olacağım acayip abur cubur istiyor canım. Spor da yapamakadillet şimdi bisikletin de tepiniyordur hemde ütü yapıyordur
Benimde regli yaklasti aydacim ne yesem diye dolaniyorum ortalikta.walla millet depine dursun benim canim cikti bugun.saat4den sonra dukkana gittim ewe geldigimde 9u geciyodu.yemek mutfak ortalik kizim derken simdi bitti daha isim.artik yatiyorumm. Yatagimin sicak kollari beni bekliyo

günaydınn kızlarrr

akşam sıcak bir duş alıp yattım 2 bardakta sıkma meyve suyu içtim bu sabah sanki daha iyiyim ama enerjim düşük halsiz hissediyorum

divamız seni en birinci kankam ilan ediyorum bir ara bizim camlarda da takılalım bırak 1000 kaloriyi direk 1 kg verirsin hemide sıfır sarkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…