Ayyyy kuzum teşekkür ederim
Sana müyendisle bi fotomuzu göndereyim
Gönderdim faceteneveeettt
yasaksızım desene
Neyinim Kız ben senin söyle ona göre davranayım. Bundan sonra her paylasimina yorum yapı cam aklına düşürüc e m kocanın.benim beyim buraya takıldığımı bilmiyor o sebepten face de buradakilerle aktif görüşemem hatta facemdeki herkesi de tanıyor dile kolay 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi eklediğim kişileri soruyor bu kim nereden tanıyorsun diye falan ayda için salladığım yalanları bir bilseniz ölürsünüz gülmekten sonra da başka kimseyi ekleyemedim burayı keşfetmesini istemiyorum
Bizimki de ne tuhaf bir şey, kız benim ilkokul arkadaşın senin lise arkadaşın.didem kim yaa dedi bende Neboyla ortak arkadaşımız dedim nerden ortak dedi Nebodan ortak dedim gerisini sormadı
ama ayda da sorup dönüp dönüp sordu
o face çok aktif kullanmıyor ve ikimizinde facesinde aile ve arkadaşlar vardır görüşmediğimiz konuşmadığımız kimse yoktur
o sebepten yeni biri eklenince belli ediyor kendini
birgün yaptim canim ben ne kadar gitti bilmiyom tartilmadim öncesi sonrasi, ben ödem atmak icin yapiyorumsağolasın canım, bi de kaç gün yaptın ne kadar gitti?
Delinmeye değil depinmeye tabi..bu teknolojik klavyelerde tukureyim Bea..Kizlar selam..sizden de amaaan bosveeeer koşma bugün gazını alamadığından aksam deparimi attım..yarim saat yapiom ama bu bunyeyi kasiyo
Eki Görüntüle 1457404 ...
Asil problem su ki, benim bantta yakılan kalori 50.1 gözüküyor,bu bildiğimiz 50 çal. Değildir dimi..yoksam istifa etcem depinmekten de..( kullandığım program 300 civarı sayıyo bende oyle kullaniyorum..ama kafama takılıyo..yarim saat delinmeye 50 cal. İse tukuteyim kola ictigim günlere Bea..
yok canim 50 olamaz o, 300 daha isabete olmusKizlar selam..sizden de amaaan bosveeeer koşma bugün gazını alamadığından aksam deparimi attım..yarim saat yapiom ama bu bunyeyi kasiyo
Asil problem su ki, benim bantta yakılan kalori 50.1 gözüküyor,bu bildiğimiz 50 çal. Değildir dimi..yoksam istifa etcem depinmekten de..( kullandığım program 300 civarı sayıyo bende oyle kullaniyorum..ama kafama takılıyo..yarim saat delinmeye 50 cal. İse tukuteyim kola ictigim günlere Bea..
50 ne be yanlış senin cihaz sen depinmeye devam etKizlar selam..sizden de amaaan bosveeeer koşma bugün gazını alamadığından aksam deparimi attım..yarim saat yapiom ama bu bunyeyi kasiyo
diva ciğim nasıl arkadaş mış O öyle arkadaş olduğuna emin misin. Benim le arkadaş olur musun canım.söz 2000 kalori yaktıririm sana 2 hafta bisiklet e binmene gerek kalmaz.kizlar bugün sabah menüm standart
1 kücük ekmek
3 zeytin
2 domates ufaklarindan
bir biber
sekersiz cay
öglen yesil fasülye kavurmasi bir kase
mercimek corba bir kase
bulgur pilavi 4 kasik
aksam yemegi iki yumurtadadan, ve bir dilim peynirden bol baharatli bir omlet
efendimmm simdilik bu kadar
bugün epileptike binmedim amma velakin arkadasimin yogun istegine dayanamayip camlarini sildim,koca koca fransiz camlariydi kizlarrr geberdim, tam taminda 3 saat sürdü
baktim 600 kcl yakmisim, vay efendimmm vayy yarin da epileptikde bir 400 kalori daha yaktimmi,kistik yine bin kaloriyi
Maşallah canım.bugün bende çok yedim. Regl olacağım acayip abur cubur istiyor canım. Spor da yapamadım.millet şimdi bisikletin de tepiniyordur hemde ütü yapıyordurBugun toplam 1200 kalori almisim
Benimde regli yaklasti aydacim ne yesem diye dolaniyorum ortalikta.walla millet depine dursun benim canim cikti bugun.saat4den sonra dukkana gittim ewe geldigimde 9u geciyodu.yemek mutfak ortalik kizim derken simdi bitti daha isim.artik yatiyorumm. Yatagimin sicak kollari beni bekliyoMaşallah canım.bugün bende çok yedim. Regl olacağım acayip abur cubur istiyor canım. Spor da yapamakadillet şimdi bisikletin de tepiniyordur hemde ütü yapıyordur
Diwaaa pabucu yarim cik disariya oynayaliiimmmmDelinmeye değil depinmeye tabi..bu teknolojik klavyelerde tukureyim Bea..
Bu normal değilmi ya..ben hergun 1200 aliyom.. Bide sevincten gobek atiyom..DahamiBugun toplam 1200 kalori almisim
Maşallah canım.bugün bende çok yedim. Regl olacağım acayip abur cubur istiyor canım. Spor da yapamadım.millet şimdi bisikletin de tepiniyordur hemde ütü yapıyordur
hemmen geliom ama ben 51,5 olamam herhalde geçen hafta çok kilo verdim. bu hafta 51,9 görsem yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?